< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2211. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
7 kişinin bir olup gözüne kestirdiklerini yemesi Survivor'ın en doğal şeyi.
-
Hocam o anca keko düşürür bize nefise gibi avratlar lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
durup dururken laf atıyor adama seninle bugün açıldık seco
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erman başkanın suçu ne lan
Sercana laf edemedi.
Komik olan turabi köpek muamelesi çekerken neredeydi erkekliğin sercan
MKK'nın özü yarışmacı olanlarla mücadele etmek.. yarışmada varlık göstermeyip şov yapanlara "neden burada bu adamlar" kafasında. İşin özünde MKK haklı ancak survivorunda bir şov programı olduğunu unutuyor, sıkıntısı adamın esasen bu.
-
Seco’cuyum ama kavgayı o başlattı
Sercanı neden uyarmadı, kafayı takmış mustaya bu acun
-
Sercanada aynı nasihatları bekliyoruz acurrrrr
Ya bu arada bu formatın mantığı zaten zayıf yarışmacıların birleşip güçlüleri güçlülerle kapıştırmak olmalı niye fazla sayı alan adamlar yazılmıyor anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 19 Şubat 2024; 21:50:57 >
Mutafa Kemal 2010 kızlar erkeklere gelse neler olurdu acaba, adamın geldiği yarışmanın ne olduğu hakkında fikri yok
Hocam sercanın bu formatı anlamayan kardeşimize yüklenmesinin sebebi, bu kardeşimiz beni yazdınız ben oynamayacağım dağa taşa atacağım demesinden dolayı. Sercan da ben yazıldım sürekli ben hep savaştım diyor. Turabinin konusuyla alakası yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sercan itmedimi adamı neyin kafası bu
-
mustafa kemal sende bu yaşta nasıl bu kadar saf olabiliyon seni ogeday dışında yenecek yollayabilecek adam yok ama 5 saniyede diskalifiye ettirir geçerler
survivor sadece koşma atma değil strateji de yapacaksın ki ve tabiki seni yollamak isteyecekler ben güçlü adamları yollamaya çalışırım ki yolumu açayım.
Mustafa kemal önceki dönem Turabi tarafından çok ezildi onun gocunması var bence kendini kanıtlamaya çalışıyot o yüzden pısırık korkak gözükmek istemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mustafa Kemal bomboş bir karakter, tamamen rol yapıyor güya agresiflik yapıyor ama onu da pek beceremiyor, kendine film karakteri Rambo'u örnek alıyor, aşırı agresif ve saldırgan bir kişilik aslında ciddiye almaya değmez ama kendini sert tavırlara fazla kaptırırsa acun gözünün yaşına bakmaz anında şutlar.
-
Bu mk bu kafayla nasıl bu yaşa gelmiş anlamak güç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X