Bir de suya çağırıyor kolpa |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1861. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Pınar evlat olsa sevilmez. İlla yazman için performans kriteri gerekmiyor.
-
Adem Ağrı'ın eksi bilmem kaçından çıkıp Olimpiyat görmüş adam. Bunlarla yan yana yazılması bile saçmalık ki zaten Turabla-Yunus ikilisi pro falan değil
-
...
-
Bu olaydan sonra çok boş muhabbet yaptı Atakan. Adem baya azarladı yani kendisini. Bir tek Ayı Hikmet'i azarlayamadı mağdur reyiz.
-
Atakan burada iyi yapmıştı. Kendisine yapılınca Adem üste çıkmaya çalıştı.
-
Hocam kaçırdım Sercan Pınar mi yazdı.
Pınar düelloda Sercana destek veren tek kişiydi yine kafasizlik yapmış Sercan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atakan 2022 deki yarışmada da ademle tartışmalarında hiç geri basmamıştı ne konseyde ne oyun alanında..
Ademe karşıda böyle yapsaydın diyenler 2022 yi neresiyle izlemiş acaba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 12 Şubat 2024; 0:19:22 > -
Sercan'ın oyunu görmesem de muhtemelen onu yazmıştır. Çünkü şimdiden reklama girdi ve geri kalan oylar blok olarak Pınar'a gidecek gibi
-
...
-
Hepsi çekiniyordu Atakan'dan. Sadece Tuğba Özay bir mevzudan ötürü barakada postasını koymuştu Atakan'a. Tabi performans olmayınca fazla etkili olamadı yarışmada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 12 Şubat 2024; 0:21:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2022de rezil oldu. Ben de 2016 Atakanı severdim ama 2022de karizmayı baya çizdirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İbrahim o kadar kolpalık yapmak yerine delikanlıca yarışmış ki adamı unutmuşsunz hocam. Çok kral adamdı. Atakan'dan daha üst siklette olmasına rağmen alttan da alıyordu onu. Ama Adem bunların içinde bence de en az kolpa olanı.
-
2022'deki o tekme atma olayında Atakan haklıydı ama baya azar yedi yani olayın devamını biliyoruz. Mağdur reyize gereken cevabı veremedi o olayda
-
Evet hocam İbrahim iyiydi kilo alıp gitmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
...
-
Oburluk: İbrahim.
-
SEN ADEMLERİN SANA NE YAPACAĞINI İYİ BİLİRSİN!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X