Atakanı kim doldurduysa aşırı egolu gelmiş. Hareketleri falan 2022deki all stardan baya uzak |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1799. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Batuhan'ın gelişi Ogeday'dan bağımsız.
Batuhan iyi yarışmacı ama Ogeday'ın yerini doldurabilecek biri değil. Arada çok seviye farkı var. 2022 Batuhan ile 2024 Poyraz aynı seviyede. Hele 2021 Batuhan bu seneki Furkan'ın seviyesinde.
Ogeday'ın gideceğini sanmıyorum ama giderse yerine Anıl Berk, Berkan veya Hikmet gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2034 -- 11 Şubat 2024; 15:59:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Acun bu yedek yarışmacı saçmalığı artık bırak. Yarışma 1,5 ay olmuş daha halen yarışmacı getiriyor.
Madem katılacaklar, niye baştan katılmıyorlar. Sonradan katılma anlamı ney birisi söylesin bana.
Tamam sakatlık olur, onun yerine biri gelir ona eyvallah.
Yarışmaya 25 kişi başlandı şu an 27 kişi oldu. Batuhan’da gelirse 28 olur.
Yarışma artık Temmuz sonu biter bu gidişle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her iki takıma da on beşer on altışar kişi baştan getir sonra da sakatlık diskalifiye falan dışında yedek getirme.
Yedekten gelmek diğer yarışmacılara haksızlık oluyor. Diğerleri haftalardır aylardır açlar aile özlemi çekiyorlar o kadar yorulmuşlar kilo vermişler başkaları sıcak yatağından kalkıp geliyor haftalar aylar sonra. Ayrıca diğer yarışmacılara dışarıdan bilgi aktarıyorlar. Nedir bu Acun'un yedek takıntısı anlamadım, 2016 yılından önce yoktu böyle bir şey. Yıllar geçtikçe de arttı yedek sayısı.
KÜFRÜN ADI GÜNAH, İNSANLARDA BAZEN ÇOK İLHAM VERİCİ OLABİLİYOR
-
-
1 günlük twit 2.4 m etkileşim almış.
Acun sever bu etkileşim işlerini.
Batuhan Karacakaya 🛡 (@bkaracakayaaa) on Xtwitter
🛡️https://twitter.com/bkaracakayaaa/status/1756329972266926298
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 11 Şubat 2024; 16:59:35 > -
Bitik ünlüler. Yakışıklı Güvenlik bunlardan daha ünlü. :DD
-
28 yaşında futbolu bırakan adam gibi adam survivor efsanesi karıların korkulu rüyası seco başkan turabinin gidişiyle kendini buldu.
-
Başkan markadır hocam. Yalnız bence Hilmi’yi maviye verip Başkan’ı kırmızıya getirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acun Bozok’la röportaj yapmış zamanında olaya bak
https://x.com/sansliis/status/1756611345389162545?s=46&t=s2LN8qGawpzPbPj4oWNaOQ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten Survivor'a hep bitik ünlüler unutulan yüzler geliyor.
Mesela Adanalı'daki Engin & Maraz Ali ikilisini aynı takıma koymak şahane bir şey olur.
Ben beğendim Acun'un getirmek istediği ünlüleri.
CUMALİ BAŞKAAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 11 Şubat 2024; 17:46:45 > -
%1 , 10-15 kişilik militan başkancı dh forum tayfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Survi'ye adanalı'dan yakıştırdığım 3 ünlü
Maraz Ali - Mehmet Akif Alakurt
Fiko - Umut Oğuz
Matador İsmail - Ayhan Eroğlu
-
Bu akşam hazırmısınız hilmicemde geldi , hilmicemin yarışlarında murat ultra ınfo verebilir dahada saçmalayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 11 Şubat 2024; 18:4:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilmi Cem'in gerçek mesleği mobilyacılık, babası dünya curling şampiyonu... bu arada Ogeday'ın 1 kaldı.
-
Kavgalarında bu çalacaksa Mehmet Akif Alakurt gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X