Yeni gelenler bugünden itibaren mi katılacak eleme bittikten sonra yarın mı ? |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1642. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Turabi haftalık 100den fazla alıyordur
-
3T zaten havada karada gelir.
Serkay diziye başladı gelmeyebilir ama money talks.
-
1 milyon dolara süper lig'de oynayan topçuyuda getirirsin hocam survivor'a
-
Hilmicemin formu nasıl bilmiyorum eski formuna yakınsa rahat şampiyon olur gözümde.
-
ANİME SEVDALISI YUNUS EMRE BASKAN
mira (@mirayaca) on Xtwitter
Yunus Emre: Hatake Kakashi Hbsjshsjshjsbsbhttps://twitter.com/mirayaca/status/1755313253670940783 -
Ozan tufan önümüzdeki 5 sene içinde %100 gelicek hocam. Çocuğun yapısı buna müsait
Hatta arda turan falanda bekliyorum yakında. Acun eski yarışmacı hakkını doldurdu artık. Yeni bomba isimler gerekiyor.
-
yok be hocam antrenörlüğe başladıkları için zannetmiyorum ben.
yoksa arda'dan ziyade burak yılmaz mükemmel olurdu survivor'a tam kaos potansiyelli yarışmacı
-
Hilmicem hem yaşlandı hem hazırlanmadı. Bu sene ortalama üstü bir yarışmacı olarak devam eder + reality de yok. efendi sakin çocuk. anıl'ın bir üst modeli.
Atakan desen zaten hantal bir vücudu var. Onun da çok fazla hazırlandığını sanmıyorum ama o reality verir. Sağlam dedikoducudur kuliscidir. Kendisine hemen bir grup kurar bir köşeye çeker, takımı da iyi böler. 2022de kırmızıyı iyi bölmüştü kendisine bir ev yapmıştı adını hatırlamıyorum aslan yuvası mıydı neydi atakanla beraber sercan bora batuhan havuç orada takılıyorlardı.
yine yanına 3-5 kişiyi çekip kendi grubunu kuracaktır. oradan iyi bir reality çıkar ama karşı grupta kimler olacak onu merak ediyorum ben.
hilmi-atakan-nagihan-sercan-yunus emre - ersin grubu bekliyorum. aleyna da bu gruba yanlamaya çalışacaktır. özgür sercan'dan dolayı belki bu gruba yakınlaşabilir ama grubun çok içine girip onlarla hareket edeceğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Şubat 2024; 13:13:45 >
-
adam abd'de yaşıyor 100 bin tl için yarışmaya gelmeye tenezzül etmez. 3 bin dolar civarı ediyor 100 bin tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Şubat 2024; 13:14:42 > -
O sırada yunus emre başkanın yatırdığı günlük 150tlik troll maaşıyla geçinmeye çalışan ben
-
ayı 'yı getiremez. yurtdışı yasağı var ayının.
-
TURABİ GİTTİKTEN SONRA HALA SURVİVOR İZLEYEN Mİ VAR YA HAHAHA ADAMIN ÖLÜSÜ YETERDİ AMERİKALARDA ŞAMPİYON OLMUŞ BURADAKİLER ONA ÇEREZ GELİRDİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Barış’ı Adem ve Batuhanla aynı kefeye koymanız güldürdü hocam. Barışta performansın P’si yok. Nasıl katılsın sms olmadan ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
SURVİVOR TARİHİNDE KAĞIDA ACUNUN İSMİNİ YAZAN VE ALTTA KALMAYIP ONA KAFA TUTAN TEK YARIŞMACI TURABİDİR İŞTE RİSK VE CESARET BUDUR SİZ PATATESLERİ İZLEMEYE DEVAM TURABİ O KADAR GÜÇLÜ Kİ YERİNİ DOLDURMAK İÇİN HİLMİ VE ATAKAN GELDİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 8 Şubat 2024; 13:34:46 >
ADAM ADAYA KAZADAN HEMEN SONRA GELDİ VE ADADA BİR DAHA SAKATLANDI ONA RAĞMEN ALDIKLARI OYUNLAR BAŞA BAŞ VE ŞANSAYDI EĞER BİR SIKINTISI OLMASA POYRAZ VE OGEDAY ANCA GETİR GÖTÜRÜNÜ YAPARDI İSTATİSTİK KOVALAYARAK LİSTEYE GİRMELERİDE CABASI
Alişş vardı Sema'nın mı Seda'nın mı çocuğuydu onun survivor hayatı ne zaman başlayacak merak ediyorum :)
5-6 kere katılır bence
-
Bak oda çok uygun. Arda&Burak&Selçuk inan 3lüsü. Her gece reyting rekoru kırarlar. Zaten bunlar antrenörlük dönemi sancılı geçecek, acun iyi teklif yaparsa kabul etmeyeceklerini sanmam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X