< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1534. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
m.kemal in o günün sabahı böyle bir niyeti yoktu bence. nagi çok gazladı. sonra hiçbir şey olmamış gibi geri döndü. m.kemal yarışma sonrası tv den kendisini izleyince survivor olmak ile iyi yarışmanın aynı şeyler olmadığını anlayacaktır. halbuki gaza gelme çık yarışmana, eğer sporcuysan dinamik görünüp bilerek yenilebilirsin. hiç kimsenin kafasında en ufacık şüphe bile kalmaz. sonra da duello da çık yap antremanını. zaten senden daha güçsüz yarışmacıları en kötü ihtimal 2 kere üst üste yenemiyorsan gerek yok orada durmana.
eğer söylenenler doğruysa, kendi bırakmışsa, çok beleşe harcamış survivor ını.
-
Gökhan'ın sevgilisi torpilli Aleyna ise dün Nefise'nin sözünü saniye başı kesmesine rağmen tek kelime etmedi. Zuhal'den nasıl tırsıyorsa Acun
-
NE İSTİYORSUNUZ ABİ SİZ ?
NE İSTİYORSUNUZ YA ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya da Semih ve Gizem Kerimoğlu gibi ben oynamayacağım de, istersen bahane olarak da kendimi iyi hissetmiyorum falan de ama benchte dur.
Kendi isteğiyle bıraktı evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Survivor'un yeni takımları:
Kırmızı takım: Turabi, Hilmicem, Yunus Emre, Özgür, Ersin, Sercan, Merve, Nefise, Sema, Gizem, Pınar, Aleyna
Mavi takım: Ogeday, Avatar Atakan, Poyraz, Yasin, Furkan, Hakan, Yaman, Dora, Damla, Seda, Sahra, Berna, Begüm, Aysu, Yağmur
Nagihan'ın durumu net değil. Yarışmaya devam ederse muhtemelen mavi takımda olacak, bu durumda Sahra kırmızı takıma geçebilir.
Bir de Nefise’yi susturma çalıştı, yok sen konuşma hayır sana söz vermiyorum artık diye. Adamın adalet terazisi çok kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bİ TEK KENDİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ O BANA BUNU DEDİ BU BANA BUNU DEDİ RAHAT DURULAMIYOR MU BU PROGRAMDA NE BATTI SİZE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi de herkes N****** diskalifiye olmadı yazıyor eğer gerçekten olmadıysa kapat programı acun o şiddet meyilisi ile çeksin oynasın kendi izlesin
-
Katılıyorum. Diğer erkek yarışmacılara baktığımız zaman Ogedayın öne çıkartıldığını net anlayabiliriz. Finali net var sonrasını bilemem tabi.
-
2018'den bile daha çok izleniyor bu sene.
Atakandan bir tırt olmaz.
-
DOLMA KAÇAKCISI ADEM MAĞDURSESİ ÖZLEDİM
-
Atakan kesin hazırlıksız geliyor. Çünkü aniden çağırılmış. Hilmi Cem’in dizisi final yapmasaydı o da gelmezdi. Onun da çok iyi hazırlandığını düşünmüyorum. Ekstrem bir durum olmadığı sürece Ogeday hepsinin içinden geçip kupayı kaldırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atakan gelmez gibi duruyor ama dünden beri de story falan atmamış ki normalde baya atar,ilginç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nagihan maviye geçsin orayı da dağıtsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilmi de dün yola çıktı. Dominik'te şu an.
Rezil bir adam cidden. Yani insan bu yarışmacının ailesinin yarışmayı yarışma dışına taşıdığını hatırlar ve bu Aleyna denen rezili kontrol etmeye çalışır Acun ise gidip Nagihan ve Nefise'ye çatıyor. Ayrıca sms yoksa bu yarışmacılar sadece düello ile elenecekse oyuna çıkmamak özgür iradeleri değil mi? Düello dışında isterlerse hiçbir oyuna çıkmazlar nasıl eleyebileceksin? Semih zamanında oyuna çıkmadı tek kelime etmedi. Şimdi yarışmacılar kıymete bindi her oyunda zorla oynatmaya çalışıyor.
Hayır bir de Nefise bu takıma kurtarıcı olarak gelmedi mi? Kızı istediğinde karşıya atıp takımı kurtarmasını bekleyeceksin sonra da onların tepki koymasına laf edeceksin. Yahu o zaman güçlüleri yazanlara iki kelime et onları sorgula. Siz devamlı güçlüleri elemeye çalışıp takımı zayıflatıp sonra da benden takviye istiyorsunuz takımların denk olmasını istiyorsunuz diye azarla. Acun cidden kafayı yemiş.
-
YAHU TAMAM DA NEFİSE DAHA YENİ GELDİ ALEYNA MOTİVASYONUM GELDİ DİYİNCE BU KIZ NİYE ÜSTÜNE ALINIYOR. BİR DE DİĞER KAVGALARIN AKSİNE SİZE DE OLUYOR MU BİLMİYORUM AMA NEFİSENİN KAVGALARINDA BOĞULUYORUM BAŞIM AĞRIYOR RESMEN. NEFİSE HARİÇ HERKESİN KAVGASI ÇEKİLİYOR DA BU KIZIN SESTEN Mİ ANLAMADIM DA VAR BİR ŞEYLER. LAHMACUN İYİ GÖRDÜ BUNU DÜN.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X