BASKAN OLMASA SELENA İZLEYECEK KEKOLAR BASKAN DAYAK YEDİ DİYOR ULAN KEKOLAR. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1328. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
ADAMLIĞININ ZEKATINI HARİBOCULARA VERSİN
-
Berkay Movieyoutube
Kolpaçino Bomba | Asıl bu piçi alın piçsin olum piç!https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kJdLAoCyA6E
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama beni yazarsan böyle böyle olur diye tehditvari konuşmuş hocam. Zaten Sms yok halk Merve’yi sevmese nolur ki? Merve’nin ilk karşılaştığı şey değil. Merve’nin iyiliğini düşündüğünden demedi yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merve büyük oynuyor. İnsanları birbirine düşürmek en sevdiği olay. Sahte ağlamalar filan yemiyoruz Merve. Yunus Emre tuzağa düşüp alakası olmayan bir olaya karıştı. Bu kadar gaza gelme ya. Mustafa Kemal'de biraz takıntılı o ayrı ama Merve mağdura yattığı için hakkını savunuyor Mustafa Kemal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan sonra Merve’nin lakabı sulugöz’dür.
Merve ismini yasaklıyorum bu forumda :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç yaşında adamsın hiç yakışıyor mu böyle lincolne özeniyorsun.
-
sezonluk dayağınıda yediğine göre 3-4 haftaya elenir.
-
Hocam öyle de mustafa kemale bıraksan poyrazı falan seçmekten gocunacak bir tip değil bence nagihan sürekli işi yokuşa sürüp dolduruyor milleti şu ikili oyunlar olmasaydı gayet iyi anlaşırdı ikisi çünkü ne yunus ne mustafa kemal illa ben seçeceğim triplerinde değiller karılar gibi
-
Biz karı düşmanı başkanı özledik kardeşim. Başkan dıygusal adam merve zırlayınca dayanamadı. Kurt adam bu olayda net haklıdır. Ben başkan için kurşun atar kurşun yerim gerekirse kurt adamın mahalleyi basmaya da giderim ama merve kişisinin haklı olabilme ihtimali yok
Bu mkemal sinir hastası gibi duruyor soz sirasi gelmeden sürekli mudahele ediyor kızarıyor titriyor. Vücudu doğal durmuyor zaten birşeyler kullanmış. Şahitler vardır acun sorar kim doğru kim yalan belli olur.
Ayı Hikmet gelmedi diye sevinen Yunus Emre, Mustafa Kemal’dan dayak yeme şoku yaşıyor
Merve evlerden ırak dede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yakışmadı hocam
-
Kavga oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X