Şimdi Ara

Survivor All Star (7369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 73677368736973707371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun Merve'yi şampiyon yapacak isterse ordaki herkes Turabi desin.

• Merve ağlamak üzere, Turabi iyi organize olmuş tribünlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna duygu sömürüsü diyenler mervenin 4 ay ne yaptığını hatırlarsa forumda gereksiz mesaj olmaz

• Acun başladı yine sıkmaya. Neymiş efendim oylama %51' 49'muş. Kaybedeni yokmuş falan.. Bizde zaten başka bir şey beklemiyorduk. Hatta ilerleyen dakikalarda %50 %50 olmasını bekliyoruz. Hatta Merve'nin bir oy farkla kazanmasını bekliyoruz.

Merve'ye kupasını verseler de bitse artık şu tiyatro. Yeter gündemi meşgul ettiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

turabi şuan sömürüyor , emdi hatta iliklerimize kadar ne kadar şakşakçı milletiniz iki duygu sömürüsüne koyveriyoruz hemen

Kuyruk acısı zor olur. Turabi alacak.

• Genelde forumda yapılan anketin hep tersi çıkıyor. İnşallah bu senede tam tersi olur. İki adayıda sevmem ama kötününde iyisi Merve.

• Turabi

• Aha finalin en sıkıcı anları başladı ._.
  • VE FİNALDE YİNE MERVE 1 SAAT AĞLAYACAK MI AZ SONRA :))

• SON 10 YILIN ŞAMPİYONU NİHAT ALTINKAYADIR

Survivor All Star

• yine turbo kazanacak !!11
  • Millet kafayı yemiş

• 2 yil ust ustte Turabi kazanmamali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi iyi strateji yaptı yine.

Edit: Merve'nin babası arttırıyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 3 Temmuz 2015; 22:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4

Ben hiç bir yarışmada daha yarışma bitmeden kazanan için kılıf hazırlandığını görmedim.Nedir ya bu yok işte sms oylaması 51% 49% devam ediyor kaybedeni ben tesselli edecem bak üzülme %1 ile kaybettin yavaş yavaş mervenin kazanması için kılıf uyduruyor aklı sıra bakın işte ikiside eşit şartlarda mücadele etti başa baş gitti oylama

BAKIN YÜKSEK SESLE BAĞIRIYORUM SONUÇ DAHA SURVIVOR ALLSTAR BAŞLAMDAN BELIRLENMIŞ MERVE KAZANCAK.ŞUAN DA GÖRDÜĞÜNÜĞZ İZLEDİĞİNİZ HERŞEY BİR KURMACA SONUÇ BELLI KAZANAN BELLI BURDA BENI EN ÇOK ÜZÜN ŞEY İSE SEVERSIN SEVMEZSIN AMA DİĞER YARIŞMACILARIN 4'AYLIK EMEĞINI ÇÖPE ATILIYOR

yav he he izleme o zaman

ben zaten izlemiyorum ps4 fifa 15 oynuyorum neyini izleyeyim sonuç belli zaten fakat turabiye yazık olacak finalde bir erkekle yarışsaydı ve kaybetseydi sorun olmazdı ama şimdi bir kıza kaybedince bütün karizma bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 3 Temmuz 2015; 22:23:54 >

• Valla Kıbrıs Turbo Turbo diye inledi. Turabi'nin son andaki "Maddi durumu el vermeyen mesaj atmasın" atağı bakalım birincilik için yetecek mi? Merakla bekliyoruz.

Not: Merve yine tatlı krizine bağladı.
  • direkte döndüğü gibi dönüyor işte iki insan gördü mü. Adada olsa milleti asıp kesiyordu yine. Şimdi bıcırık halk çocuğu sevimli ayy kıyamam. sahtekar
  • Elli kere diskalifiye olması gereken "adam",geçen sene hem arabayı hem parayı götürmüş "adam" hala Turabi diyor millet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam resme duygu sömürüsüne girdi neymiş temizlikçi oy atmış sanki temizlikçilerin hepsi turabiyi oy atıyo
    Bide acun şuan çok ayıp ediyo orda turabi seven çok nie alkışlatıyosun

• 
Sayfa: önceki 73677368736973707371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.