Şimdi Ara

Survivor All Star (7209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.989
Cevap
277
Favori
3.081.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72077208720972107211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence son oyun erkeklere göreydi acun oyunları seçemiyo bence begümde patladı bugün atış yoktu çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet şu adamın birinci olmasını hazmedemiyor resmen TURABİ şampiyon olucak olmasa begüm veya hilmicem olsun merve zerre kadar hak etmiyor hak ediyor diyenler varsa önce tatlı için ağlamanın ne önemi var onu anlatsın. ayrı yetten acunn araba verdiği kimseyi şampiyon yapmaz. bunuda unutmayın araba oyununnda resmen şikeyle kazandı kız hı hı hı hı diye diye geçirdi bütün zamanı turabi paşa gibi cevap verdi gerektiği gibi oynadı itirazınız yoktur tabi çünkü haksızlıgı sever Türk milleti neyse başka lafım yok.
  • Hasanı destekleyenler Hilmiye Yancı diyenler M.AYDIN Destekleyeceklerını soyluyolar sızler kadar yancı gormedım yanar donersınız kucucuk dunyanızda gezın
  • bilgi sağlam rahat olun merve aydın severler...

ünlü arkadaşları. bugünün olacağını biliyorlarmış..

ona göre hazırlanmışlar.. merveye sms atma toplantısı düzenlenmiş...

yarın ve finalde merveye sms yağmuru başlıyacakmış...

mafc ise zaten hazırlıklıydı. hilmi ve turabi korksun bundan sonra...
  • AerL A kullanıcısına yanıt
    SENİN KEZBAN DEDİĞİN KIZ ORADAKİLERDEN DAHA DELİKANLI SEN NE DİYON?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Hasan'a ŞEYTAN, Anıl'a SOYTARI, Doğu'ya KÜÇÜK ENİŞTE, Hakan'a TAVŞAN, ve herkese adam değil diyen TURABİ'YDİ. ŞAMPİYON TURABİ OLAMAYACAK.

Merve olsun bence şu 3'ü olmasında hilmi yancı begüm desen satıcı turabi evlerden ırak nefret ederim merveyi sevmem ama o alsın

Merve kötünün iyisi gibi kalıyor hocam

Vallaha dostum ben 32 yaşında evli biriyim benim eşim merveyi tutuyor bazen evde kavga ediyoz inan deliricek gibiyim

merve şöyle bence,kazanınca masum iyi ne bileyim sempatik gibi oluyor, ama kazanma hırsı kini ve kaybedinceki hal hareketi tam erkek fatma yani çingen gibi bana öyle geliyor ,dışarda belki bizden iyidir bilemem ama survior içinde ben böyle anlıyorum görüyorum

• serenay olmadı hakan olmadı hasan olmdı turabi şaka gibi

• Birde konunun ustundekı oyalama ne kadar sacma Hasan adaydayken mervenın oyu bu kadar degıldı hasan gıttı mervenın oyu arttı Donek dolu forum forumun adı degısır yakında :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: Maskelifedaix

Turabi hepsinde önde geldi

Turabi Gökhandan daha fazla oyun aldı

Turabi: 119 Galibiyet
    Gökhan: 109 oyun

Turabi: 38 galibiyet
    Gökhan:35 galibiyet

Yüzdeye vurduğun zaman aynı orandalar. Ama Gökhan ilk 1 ay hiç oynayamamıştı çok hantaldı. Adam son 1-2 ay dehşetti. Çoğu oyunda Turabi'yi tokalıyordu.

Hiç unutmam son haftalardaki oyunlardan birisinde skor 9-9 iken gökhan ve turabi oynuyordu.
    Gökhan süper bir performans gösterek oyunu ünlüler'e kazandırmıştı.Arkasından merve'de gökhan gökhan diye ağlayarak gökhan'a sarılıyordu.
    Süper bir oyundu ya
    Adamın geçen sene hakkıydı kazanamadı.Bu senede aynı şeyin merve'nin başına gelmemesi için destek olmamız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: AerL

Sana gore delıkanlı bana gore Devamlı zırlayan KEZBAN

Bu Benim yorumum zoruna gidiyorsa okuma engelle

Bence merve ordaki çoğu erkekten daha delikanlı

• Bu halk toplanıpra düzgün insanları sms yoluyla taşıyamıyorsa bir yerlere herşey müstehak ,aziz nesin ruhun şad olsun
  • Şimdi merve'nin kendi hariç arkasındaki en büyük güçler atfc ve dcfc. Bunun yanında irili ufaklı pekçok yarışmacıdan yoğun destek alacaktır. Acun Medya'da onun arkasında. En büyük dezavantajı ise Hasan abinin Begüm'ü net olarak işaret etmesi. Oradan gelecek desteği arayacaktır diye düşünüyorum.

Hilmicem'in kendi hariç arkasındaki en büyük güç tcfc,safc ve merve'yi sevmeyen halkın oldukça büyük bir kısmı. Bunun yanında bozok ve Murat ceylan'ın da etkisi olacaktır. En büyük dezavantajı ise tcfc'nin ne ölçüde destek olacağı. Herşeye rağmen benim favorim(normal şartlarda)

Begüm ise Hasan abinin güçlü sms desteğini almış durumda. Bunun yanında rahat tavırları nedeniyle orta yaş bayanlarından destek alabilir. Ancak şansı çok düşük.

Oranlar;

Hilmicem- 1.70
    Merve- 2.20
    Begüm- 18

• Şu 4 kişi arasından kimseyi desteklemıyorum, ama en azından begum kazansın. Kötünün iyisi.

• sibirrya S kullanıcısına yanıt
    Senin delikanlı anlayısın bu kadar her kesın arkasındna at tut yuzune gul sızın zıhnıyetınız boyle
  • Dh deki tüm turabi gorune eksiye yumulan eziklere selam olun.Turabi çamkıran gelmiş geçmiş en iyi iki survivordan biridir digerini herhangi biri olabilir bkz: hasan,hakan,gokhan,ahmet dursun,merve,hilmicem,nihat altınkaya,tolga karel vs..göme göme geldin ya o koltuğa üstü kalsın.Turbooo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CheGuevara99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Hasan'a ŞEYTAN, Anıl'a SOYTARI, Doğu'ya KÜÇÜK ENİŞTE, Hakan'a TAVŞAN, ve herkese adam değil diyen TURABİ'YDİ. ŞAMPİYON TURABİ OLAMAYACAK.

Merve olsun bence şu 3'ü olmasında hilmi yancı begüm desen satıcı turabi evlerden ırak nefret ederim merveyi sevmem ama o alsın

Merve kötünün iyisi gibi kalıyor hocam

Vallaha dostum ben 32 yaşında evli biriyim benim eşim merveyi tutuyor bazen evde kavga ediyoz inan deliricek gibiyim

merve şöyle bence,kazanınca masum iyi ne bileyim sempatik gibi oluyor, ama kazanma hırsı kini ve kaybedinceki hal hareketi tam erkek fatma yani çingen gibi bana öyle geliyor ,dışarda belki bizden iyidir bilemem ama survior içinde ben böyle anlıyorum görüyorum

Söylediklerinizde çok haklısınız hocam.
    Merve kazanınca çok sempatik bir insan oluveriyor fakat kaybederse çirkef bir insana dönüşüyor.

Begüm zaten sürekli taraf değiştiren bir insan , hilmicem'in kendi karakteri iyi olmasına rağmen turabi'nin yancısı ve onun gibi davranıyor , turabi hakkında konuşmaya bile gerek yok.

Dolayısıyla geriye Merve kalıyor , ayrıca dikkatim çekti çoğu bayan izleyici Merve'yi tutuyor , güçlü göründüğü için ve biraz acıdıkları için herhalde

• Yarın oylamadan çıkan yarışmacı şampiyon olur.
  • Arkadaşlar bu saray dedikodusu nedir?
    Sanırım Emine Hanım merve'yi destekliyormuş ve Bu Acun beye iletilmiş. Bunu dünde yazmıştım ancak bugün daha bir konuşuldu.
    Eğer bu söylenenler doğruysa ve merve bu şekilde şampiyon olacaksa ben Hakkımı helal etmiyorum.

Ama umuyorum doğru değildir.

• Hasan hasan diyonuzda hasan dedihiniz adam zamaninda turabinin ismini soyleseydi simdiye yoktu turabi belkide onunda zamani gelecek diyodu nooldu? Kendi gitti... Yemedi...

• Adam kalmadı.
    Turabi ve yancısı şampiyon olmasın, Begüm'e bile razıyım.
  • 
Sayfa: önceki 72077208720972107211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.