Şimdi Ara

Survivor All Star (7207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72057206720772087209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hilmicem finale çıksa adam derki turabi şampiyon olsun ama çıkmayacak kork turabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Merve Aydın şampiyon yapılacak, bundan sonra izlemeye gerek yok.Emine Erdoğan'ın favorisiymiş her şey Merve için kurgulandığı çok belli.İyi hatırlayın ilk haftalar Merve sonuncu oluyordu, Ahmet'in gittiği hafta Serenay 1.olmuştu ve Merve'nin ismini söyleyecekti.Merve gitmesin diye Acun birden Ahmet Dursun'u bahane edip gönderdi, hatta Ahmet'in surat ifadesi komediydi yeni öğrenmiş gibi hali vardı.Kısaca Dizi olarak izleyen izlemeye devam etsin ama şampiyon 2-3 ay öncesinden belliydi.Programın yarısı Merveyle geçiyor en baştan beri sürekli onun röpörtajları gösteriliyor.Olan Hasan'a oldu diyeceğim ama o da yolunu bulmuştur burada tek mağdur izleyiciler.Sakın SMS atmayın zaten Acun Medya yeterince SMS atacaktır Merveye.Hasan'ı aradan çıkarmalarının sebebide finalde Merve'nin karşısına kolay bir rakip çıkartmaktı.Hasan-Merve finali olsa Hasan'a oylar yağacaktı ve Merve'nin şampiyon olması için Acun'un keseyi bayağı açması gerekecekti.Şimdi azıcık destekle Turabiyi yenecektir Merve.Hadi kalın sağlıcakla.

Serenay birinci olduğunda Merve deseydi, evet Merve gidecekti ama Merve OFLAZ gidecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Acun şimdiden gelecek yılın başvurularını açmış.
    Bu sefer favorimi hemen belirlemeyeceğim, uzun bir gözlem sonucu şampiyon olabilecek ismi belirleyeceğim. Sonra üzülüyoruz

ya arkadaş tuttuğum hiç kimse mi şampiyon olamaz ya bende senin gibi yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptyfree

Turabi'den sonra ikinci finalist Hilmicem olur bence. Sonra şampiyon da Turabi olur, adam haketti.

http://luckyshoot.com/question/survivorda-turabiden-sonra-finale-kalan-ikinci-yarismaci-kim-olur

Merve, Hasan'ın da oylarını toplayarak hem bu oylamanın hem de yarışmanın birincisi olur bence.
  • maracanna kullanıcısına yanıt
    Turabi hepsinde önde geldi

Turabi Gökhandan daha fazla oyun aldı

Turabi: 119 Galibiyet
    Gökhan: 109 oyun

Turabi: 38 galibiyet
    Gökhan:35 galibiyet

• Ortada bir gerçek var turabi survivora başladığından beri gömüyor gome gome finale kadar geldi.gecen senenin final oyununu soyleyenler gidip istatistiklere baksınlar...en çok sevindiğim sey ise forumdaki turabiyi görünce eksi basanlarin şuanki durumunun ruh halini düşünmek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bazı hasan hakan fanları turabiyi destekliyo nası bir yüzsüzlük turabi ya inanamyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Reggen

Oylar Hilmi'ye beyler bayanlar. Yancı da olsa karakteri düzgün bir insan evladı alsın şu finali.

Aradığınız karaktere şuan ulaşılamıyor.
  • Hasan yok hakan yok doğukan yok

Şu dörtlüden en çok hilmi hak ediyor.Tamam yani ama karakter olarak turabi ve merveye bin basar.

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Fazla yüklendikleri zaman ters tepiyor.
    Geçen yıl mesela Mert saçma sapan konuştu, Turabi'nin şampiyonluğuna katkıda bulundu.
    Gerçi Hasan veya Hakan ile Mert bir değil, bunlar halktan destek almış güçlü karakterler. Bakalım yüzleşmede ne konuşacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

HILMI FINALE ÇIKSAYDI MAYDINI ELEYEBILIRDI
    TURABIYE DESTEK VERENLER MAYDINDAN AZ
    ACUN FINALI DE GARANTIYE ALDI
    REZİLSTAR
    İÇİNE ETTIN ACUN SURVIVORIN
    ÇINGENLE KEKO FINALI IZLEYECEZ

boş sözler.. yarın gece hilmi ile merve sms ye çıkıyorlar zaten...

final say bunu.. elesin işte hilmi merveyi... şaka gibi sözler...

YARINLA FINAL BIR MI?
    FINALIN ONDA BIRI IZLENIR YARIN
    2.SI TURABICILER FINALE AYIRACAK SMSLERININ BUYUK KISMINI
    MAYDIN KARSISINA HILMI ÇIKSAYDI FINALDE TURABI DESTEKCILERI HILMIYI DESTEKLERDI
    AMA FINALDE TURABIYI HILMI FANLARININ MAX %20SI DESTEKLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskelifedaix

BU İSTATİSTİK DOĞRU MU BİLMİYORUM ÇÜNKÜ GÖKHAN FİNAL OYUNLARINDA TURABİYİ KAÇ KERE TOKATLADI VE TEKRAR ÖNE GEÇTİ DİYE BİLİYORUM AMA SADECE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM TURABİ OYUNLARDA GÖKHANIN TIRNAĞI OLAMAZ BU İSTATİSTİK DOĞRUYSA BİLE TOLGA KARELİN BEN SAKATIM DEYİP OYUNLARDAN KAÇMASI YÜZÜNDENDİR ÇÜNKÜ GÖKHAN TOLGA YÜZÜNDEN SON OYUNLARDA HER OYUN 6 7 KERE YARIŞTI ZATEN DE EN ÇOK YARIŞAN İSİMDİ GEÇEN SENE ONU DA HESABA KAT ...
  • quote:

Turabi hepsinde önde geldi

Turabi Gökhandan daha fazla oyun aldı

Yüzdeye vurduğun zaman aynı orandalar. Ama Gökhan ilk 1 ay hiç oynayamamıştı çok hantaldı. Adam son 1-2 ay dehşetti. Çoğu oyunda Turabi'yi tokalıyordu.
  • Geçen sene finalde Turabi'yi rezil etmişlerdi. Bu sene Hakandan tut Hasan'a kadar herkes kombo yapacak
  • quote:

Gökhan 109 oyun turabi 119 galibiyet o nasıl oluyor ? ayrıca izlediğimizemi inanalım senin burda yarım yamalak yazınla uydurduğun rakamlaramı ?
    Turabi: 140 galibiyet
    Hasan: 10 oyun

Turabi:350 galibiyet
    Hasan:100 galibiyet bak turabi koydu xd
  • Turabinin bide kaçtığı oyunlarıda hesap edelim

• şu yarışmada biraz adalet varsa yarın ki oylamadan hilmicem sağ çıkar yoksa çok büyük bir hak yenilmiş olacak

bu arada merveci arkadaşların hilmicemi kötülemeye çalışmaları gerçekten çok komik boşuna kendinizi yormayın acun zaten ayar çekecek övüyorsanız övün merveyi başkalarını yermekle olmaz bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

Hasan nerde lo bi kaç gün izlemedim ne oldu

Leonidas reis elendi malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Bu mesaj silindi.
    İLK OLARAK BENİM NE YAPTIĞIM KIMSEYI ILGILENDIRMEZ. SIRF ZIT DÜŞÜNÜYORUZ DIYE BANA HAKARET ETMENIZ SIZIN NASIL BIR VELET OLDUĞUNUZU GÖSTERIR. UMARIM BANLANIRSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30B19697D -- 30 Haziran 2015; 23:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fazla yüklendikleri zaman ters tepiyor.
    Geçen yıl mesela Mert saçma sapan konuştu, Turabi'nin şampiyonluğuna katkıda bulundu.
    Gerçi Hasan veya Hakan ile Mert bir değil, bunlar halktan destek almış güçlü karakterler. Bakalım yüzleşmede ne konuşacaklar.

Dostum kimi destekliyorsun ? Hasan yok doğu yok hakan yok ben bu dörtlüden hilmi 1. Gelsin istiyorum.Hem karakter olarak hem başarı olarak hilmi 5 basar.

• 
Sayfa: önceki 72057206720772087209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.