Şimdi Ara

Survivor All Star (6350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (39 Mobil) - 13 Masaüstü39 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.246.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63486349635063516352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var ya sanki doğukan finale gidebilecek te, böyle kalleşlik yapıp kendinide kirletiyor. Bu hafta olmasada haftaya gideceksin, En azından karakterli bir şekilde elen git. Yazık, adamlık gerçeklik büyük ağırlık her ucubeye hak olmuyor!!!
  • Selamunaleyküm bence doğukan yalnış yaptı. 3 lü sms e takılmış falan sen adamlarla berabersin gidip serenay yazıyorsun. Hata yapmadıysan neyin helalliğini istiyosun. Hata serenayda sana öyle davranan için oyunda üstün performans sergiliyorsun. Aklında soru varsa direk sorarsın yakın olduklarına ben şuna takıldım buna takıldım hikaye en fazla 1 iki hafta fazla kalırsın

• hala üzülüyorum mervenin bu ada kalıp serenayın gitmesine hayret ediyorum eleneceğini bile bile gitti 5 oyun aldı olacak şey değil.Hakan bile kazanmamak için elinden gelenei yaptı.Ben böyle düşünüyorum doğru veya yanlıiş Bu yarışma kesinlikle adil değil finalistler önceden belirlenmiş sms msm önemli değil ne zaman çatma süperman sembol oyunu kazandı kıbrısa toplam giteceklerinin sayı 5'den 4 düştü.Kimse kimseyi kandırmasın bu reyting için yapılan ve karşılığında tonlarca reklam alınıp para kazanılan bir ticari bir programdır.Bütün senoryalar öncen yazılmış bunlar sadece oynuyorlar.Bizde keriz gibi izliyoruz sms gönderiyoruz kendimizce sevdiğimiz insanlara sahip çıkmak için başka birşey yok hepsi bu kadar..

Orijinalden alıntı: bigbangem

Kimse kusura bakmasın dogukanin orada smsinin az oldugunu sağir kor bir adam bile anlar. Hakan Pascal ile Anıl'ı eledi adam demekki benim smsim yuksektir dedi formalite icabı beni yazabilirsin diyor. Dogukana kalkıpta siz aranizda anlaşıp biz kaybedersek seni yazacaz derseniz o adam da yazar abi. Hakkaniyete baktığında performans olarak hakandan daha iyi ada yaşantısında hakandan daha iyi Serenaydan daha iyi niye adam yem olsun Doğukan keriz mi?

aynen katılıyorum hakanla serenay önce merveyi eleyecekti sonra doğukanı doğukan salak mı kendini riske atsın, şimdi hakan tutuştu tabi merveyle doğukan hakanı yazacak işine yaramadı, serenayı da gazladı koruyucu abi rolunde saf kız.

bide duruş duruş diyor orası yarışma herhalde yazacak serenay elenmese doğukanı yazacaktı ne olacaktı o zaman onun duruşu abisiymişde falan filan evcilik mi oynuyorsunuz yarışma orası herkesde senin rakibin doğukanı ben tebrik ediyorum adam net ve konuşup çözüm bulmaya çalışıyor herşeye rağmen,

ama en çok da turabi ile hilmicemin hakana yaptığı yorumlara bayıldım herkes biliyor hakanın serenayın ne olduğunu,

• Bende Acunun kuralları değiştirmesini doğru bulmuyorum. Fakat oda yatırım yapmış kazan bildiği kadar kazanmak istiyor. 20 dakka reklam veriyo işine gelmeyen izlemesin ama alıştıkmı izliyoruz artık napalım entrikalar falan
  • Var ya sanki doğukan finale gidebilecek te, böyle kalleşlik yapıp kendinide kirletiyor. Bu hafta olmasada haftaya gideceksin, En azından karakterli bir şekilde elen git. Yazık, adamlık gerçeklik büyük ağırlık her ucubeye hak olmuyor!!!
    hakan ve serenay ilk dokunulmazlık oyununda o kadar rahat oynadılar ki oyunu resmen sabote ettiler,tahtaları bilerek dizmediler çünkü konseyde 3 tane oy merve'ye atılacaktı
    böylece bir taşla iki kuş vurulacaktı
    1) merve sms'ye çıkacağı için olası ikinci dokunulmazlık oyunun kazandıkları taktirde hasan-hilmi ile çarpışacaktı (dün hakan turabi'nin masasında sonunda itiraf etti) veya en kötü ihtimal kendi aralarında 3lü sms olacaktı (merve-hakan-doğu)
    2) serenay'ın çok çok meşhur İNTİKAMI alınmış olacaktı (meşaleyi kimin eline alıp gittiği belli oldu)

doğukan'ın sms gücü yüksek değil,bu haberleri kardeşi batıkan'dan aldı,aynı haberleri bütün ünlüler aldığı için herkes kendince strateji uyguladı
    hakan karısı gizem'den haberleri aldığı için ısrarla 3lü sms istedi (merve-hakan-doğu) buradaki amaç nasılsa doğu'yu sms de geçerim mantığıydı

ayrıca serenay'ı yazmak ayıp mı günah mı? ikinci konseyde serenay doğukan'ı yazacaktı itiraf etti, doğukan serenay'ı yazınca neden kıyametler koparıyor anlamış değilim bu kızın ne özelliği var da yazılınca ağlayıp duruyor

daha önce de yazdım,doğukan'ın finale çıkma şansı çok yükseldi,oyunlar bireysele döndüğü taktirde, ve kişisel dokunulmazlık oyunlarının çoğunu aldığı taktirde finale bir adım daha yaklaşacak zaten kendi takımında son 2 bireysel dokunulmazlığı kendisi aldı
    doğukan bu tip bireysel oyunlarda başarılıdır,bundan sonraki süreçte kendi göbeğini kendisi kesesek
    kendisi de sms gücünün çok iyi olmadığını biliyor,bundan sonraki aşamada tamamen kişisel performansla herşey şekillenecek

kıbrısa gidecekler artık belli oldu

KIBRIS BİLETİ (4+1) (bir kişi kıbrıs'a gider gitmez elenecek)

MERVE,HASAN,TURABİ,HİLMİ + DOĞUKAN

oyunların gidişatına göre+kişisel dokunulmazlık oyununda başarı sağlanırsa

MERVE,HASAN,TURABİ,DOĞUKAN + HİLMİ

• SURİVOR DA EN SAĞLAM KARAKTER PASCAL NOUMA İDİ .. ONUN SERENAY HAKKINDAKİ KONUŞMALARINI HATIRLIYORUM DA ADAM ÇOK HAKLI.. SERENAY VE HAKAN ÖNCE MERVE Yİ SONRA DOĞUKANI ELEYECEKTİ. ÇAKAL HAKANIN PLANLARI TUTMADI.. BENCE HAKAN SERENAYIN GİDİŞİNE DEĞİL DOĞUNUN EMİRLERİNE UYMADIĞI İÇİN ÜZÜLMÜŞTÜR.. MERVEYİ YİYEMEDİLER.. SERENAY İÇİN SEVİNDİM ANNESİNE KAVUŞACAK :) UMARIM YAKIN ZAMANDA HAKAN DA ELENİR.. HAKAN'IN BİR CÜMLESİNİ ANLAYAMADIM "BEN HİLMİ TURABİ HASAN LA YARIŞIYORUM SEN BEGÜM LE" YANİ SAVAŞARAK SURVİVOR OLAMAYACAĞINI ANLAMIŞ.. O DA ENTRİKA PEŞİNE DÜŞMÜŞ ..

Orijinalden alıntı: CEZALANDIRICI08

Bende Acunun kuralları değiştirmesini doğru bulmuyorum. Fakat oda yatırım yapmış kazan bildiği kadar kazanmak istiyor. 20 dakka reklam veriyo işine gelmeyen izlemesin ama alıştıkmı izliyoruz artık napalım entrikalar falan

adamın işi bu para kazanmak
  • Bu Serenay değil miydi geçen sene Abim abim dediği adamı alternatifi olduğu halde ismini söyleyerek eleyen. Merve ona takımın en güçsüzünün o olduğunu, ondan baska birinin ismini söylemesinin takıma zarar vereceğini elemeden çok önce söyledi. Ama Serenay bu acıtasyon işine çok kaptırdı kendini. Kusura bakmasın ama sözlerle baskalarının gölgeleriyle orada kalacaksan hiç kalma daha iyi. Bak Hasan Hilmicem Merve her hafta adları yazılıyorlar. Sonuç adadalar. Sen kimse benim adımı yazmasın ben finale gideyim. Kırmızı halıda istermisin?
  • Serenay'ı destekleyen veya seven biri değilim ama doğruya doğru konuşmak lazım Doğukan'ın yaptığı net satış. Kaldı ki ciddi stratejik hata yaptı. Merve Aydın'ı yazsaydı Hilmi-Merve eşleşmesinde Merve veya Hilmi giderdi. Hangisi giderse gitsin bunlar için karlı olacaktı.

Şimdi hem hedef tahtasına oturdu, hem de kendi arkadaşlarının gözünde değeri kalmadı.
  • hakanı destekleyen biri olarak doğukanın kesinlikle satıcılık yapmadığını düşünen biriyim ancak doğukanın hatası gitme korkusuyla telaşa kapılıp yanlış bir karar vermesi oldu mesela geçen hafta doğukan la serenay hakanın arkasından sözleşip onun ismini söylediler hakan bunu duyunca bozuldu ancak soğuk kanlılığını korudu ve ne arkadaşlarına tavır alıp merve ile anlaşma yoluna gitti nede aslında çok korkmasına rağmen korkuyo imajı verdi ne yazıkki doğukan psiklojik olarak hakan kadar
    dayanıklı olamadı

• Beyler gün Doğukan'a destek günüdür, Hakan çakalının oyununu herkes görsün, eğer 2 oyunuda kaybetselerdi hakan,merve,doğukan çıkacaktı ve tabii ki doğukan elenecekti, Serenay orası Survivor kimse senin arkanı beklemek, bezini bağlamak zorunda değil yok sen benim kardeşimsin yok sen benim abimsin millet seni çekmek zorundamı içimin yağları eridi yeminle elenince, Şimdi Yürrüüü anca Ananın yanına gidersin, Annen için gelsin
    Küfür, kafiri, doğruluk, doğru yola götüreni!
    Kehlibar da vardır, mıknatıs da... sen demir de olsan, saman çöpü de olsan elbette bir tuzağa düşersin! Demirsen seni bir mıknatıs kapar... yok saman çöpüysen kehlibara tutulur, ona gidersin! . "
    (Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

Bu Serenay değil miydi geçen sene Abim abim dediği adamı alternatifi olduğu halde ismini söyleyerek eleyen. Merve ona takımın en güçsüzünün o olduğunu, ondan baska birinin ismini söylemesinin takıma zarar vereceğini elemeden çok önce söyledi. Ama Serenay bu acıtasyon işine çok kaptırdı kendini. Kusura bakmasın ama sözlerle baskalarının gölgeleriyle orada kalacaksan hiç kalma daha iyi. Bak Hasan Hilmicem Merve her hafta adları yazılıyorlar. Sonuç adadalar. Sen kimse benim adımı yazmasın ben finale gideyim. Kırmızı halıda istermisin?

İyi ya acıtasyona ilk başlayıp ağlamaya başlayınca halk verdi smsin gözüne birinci oldu baktı ki halkı kandırabiliyor bu şekilde acıtasyona devam ağlamalar falan kızım orası survivor madem dayanamıyorsun milletin adını yazmasına gitmeyeydin adaya böyle saçma şey mi olur ya yazdın diye karalama kampanyası düzenlediler resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Serenay'ı destekleyen veya seven biri değilim ama doğruya doğru konuşmak lazım Doğukan'ın yaptığı net satış. Kaldı ki ciddi stratejik hata yaptı. Merve Aydın'ı yazsaydı Hilmi-Merve eşleşmesinde Merve veya Hilmi giderdi. Hangisi giderse gitsin bunlar için karlı olacaktı.

Şimdi hem hedef tahtasına oturdu, hem de kendi arkadaşlarının gözünde değeri kalmadı.

Kazanacaklarını nereden bilsin?

Orijinalden alıntı: hakemzsr

SON DUYGU SÖMÜRÜSÜNÜ YAPTI VE GİTTİ

> > < <

• 
Sayfa: önceki 63486349635063516352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.