Şimdi Ara

Survivor All Star (6066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (15 Mobil) - 8 Masaüstü15 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.094.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60646065606660676068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Bence merveciler ciksin daha iyi olur zaten Survivor yayinlanmaya baslayana kadar emaneten gelip duruyorsunuz

Ya birak olum konusup konusup gider buranin asil sahipleri belli yukardaki ankete baksin sahiplerini bilmeyen
  • Cumaya gidiyorum geldiğimde +25 olsun minimum

BÜTÜN ADAM GİBİ ADAMLAR TURABİ İÇİN ARTILASIN

Kibarcılar ellemeyin
  • sırf kocası 5-10 oy fazla alsın diye ağlama numarası yapan gizem hesapkitapoğluna kaç + gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NateRuess -- 12 Haziran 2015; 14:11:34 >
  • ben serenay fani degilim arkadas
    ben serenay'a sevdaliyim

fanlik, hevesin gecene kadar
    sevda...nefesin yetene kadar
  • Turabi mod: on diyorsunuz yani. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FFFCB1D3 -- 12 Haziran 2015; 12:19:59 >
  • Sonuna kadar hilmicem....
    Büyük finalde ikisi turabi ve hilmi kalır merve oyunlarda elenir...Hakan doğkan bu hafta gider...bireysele dönünce serenay ve begüm gider...Şampiyon Hilmicem olur ...
    bu mesajı unutma at fav'a bekle 😉😉😉😉
  • doğru hatırlıyorsun gene kuralları değiştirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hakanist

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Bence merveciler ciksin daha iyi olur zaten Survivor yayinlanmaya baslayana kadar emaneten gelip duruyorsunuz

Ya birak olum konusup konusup gider buranin asil sahipleri belli yukardaki ankete baksin sahiplerini bilmeyen

aynen birde eksiliyorlar

• Survivor All Star Bilgilendirme

Kesinleşen gerçek Büyük SMS Oylamasının mühürlenmiş tasdikli sonucu;
    1.Hilmi Cem İntepe
    2. Merve Aydın
    3.Hasan Yalnızoğlu
    4.Serenay Aktaş
    5.Hakan Hatipoğlu
    6. Doğukan Manço
    7.Begüm Yücetan
    Arkadaşlar bu gerçek olan tasdikli ve mühürlenmiş SMS sonucudur. Oylamaya katılım: 614.355
    Beğenin - Takipte Kalın...

Arkadaşlar bu ne kadar doğrudur sizce ? İnanalım mı yani ?
    edit : bana pek doğru gibi gelmedi, sıralama olarak değil yani en kritik oylama buydu ve gizli kalması gerekmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FFFCB1D3 -- 12 Haziran 2015; 12:32:36 >
  • merveyi hazmedemeyen yok, oyunlarda mervenin serenaya bakislarini tavirlarini goruyorsaniz kim kimi hazmedemiyor anlarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ayşem-

Survivor All Star Bilgilendirme

1.Hilmi Cem İntepe
    2. Merve Aydın
    3.Hasan Yalnızoğlu
    4.Serenay Aktaş
    5.Hakan Hatipoğlu
    6. Doğukan Manço
    7.Begüm Yücetan
    Arkadaşlar bu gerçek olan tasdikli ve mühürlenmiş SMS sonucudur. Oylamaya katılım: 614.355

edit : bana pek doğru gibi gelmedi, sıralama olarak değil yani en kritik oylama buydu ve gizli kalması gerekmez mi ?

Bu sayfa hakan gidicek demisti sirf twitterdan nabiz yoklayip sıralama yaziyor itibar etmemek gerekir ha herkes siralamayi bu sekilde tahmin ettigi icinde yazmis olabilir illa güvenecek bir sayfa ariyosan (ki bicbirine guvenmemek gerekir benfe) survivor turkiye bilgi fena sayilmaz arada atip tutturuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Ayşem-

Survivor All Star Bilgilendirme

1.Hilmi Cem İntepe
    2. Merve Aydın
    3.Hasan Yalnızoğlu
    4.Serenay Aktaş
    5.Hakan Hatipoğlu
    6. Doğukan Manço
    7.Begüm Yücetan

bence bu tahmini bir sıralama ama ilk 3 sıra doğru
    merve aydın kesinlikle ilk 2 sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Ufukta bir Merve - Turabi finali gözüküyor.

serenayin onu acik kardesim rahat ol

er ya da gec hak yerini bulacak, hirs ve nefret kupu merve mesalesini alip evine donecek

hırs ve nefret dolu birisi varsa oda serenaydır. tam bir sinsi.
    tek amacı mervenin elenmesi, geçen sene yediği sözde kazıktan dolayı iyi prim yaptı.
    çıktığı tüm söyleşi programlarında mağduru oynadı insanlıktan vs bahsetti ama kendisine neden tolgayı yazdığı sorulunca afalladı kendimde değildim vs. faso fiso....

merve sayesinde geçen sene iyi ekmek yedi, dizilerde filmlerde oyunculuk yaptı. (yazıklar olsunki o kadar konservaturda okumuş ömrünü tiyatroya sinemaya vermiş kişilerden değilse böylesine şaklabanlardan oyuncu çıkarmaya çalışan dizi ve sinema yapımcılarına)

sonuç olarak geçen sene serenay kazandı aslında oyunu mağduru oynayarak.
    bu senede aynen devam ediyor, giden arkadaşlarının hiç birine üzülmedi.
    normal hayatta kanka olduğu bernaya sırt döndü hakan ve merve oflaz nedeniyle.
    Tam bir karakter başarısızlığı kendisi, annesi üzerinden prim yapmaya devam etsin, ama merve bir kez daha göndercek onu adadan.
    Tekrar prim yapacak gelsin paracıklar.

• 614355 sms mi?

vay anasini lan 1.2m tl para kaldirmislar
  • Merve-Hasan finali olacak bence. Sürpriz olursa Merveyle Hakan yer değiştirebilir.
  • Atılan oyların "hepsi" kabul edilmiş, onay mesajı gelmeyenler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FFFCB1D3 -- 12 Haziran 2015; 12:39:09 >
  • Bana da tahmini gibi geldi ama aynen Merve kesin ilk ikide ki bana 1. o olur gibi geliyor. Hayırlısı diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9FFFCB1D3 -- 12 Haziran 2015; 12:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Orijinalden alıntı: deli.yrk

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Ufukta bir Merve - Turabi finali gözüküyor.

serenayin onu acik kardesim rahat ol

er ya da gec hak yerini bulacak, hirs ve nefret kupu merve mesalesini alip evine donecek

hırs ve nefret dolu birisi varsa oda serenaydır. tam bir sinsi.
    tek amacı mervenin elenmesi, geçen sene yediği sözde kazıktan dolayı iyi prim yaptı.
    çıktığı tüm söyleşi programlarında mağduru oynadı insanlıktan vs bahsetti ama kendisine neden tolgayı yazdığı sorulunca afalladı kendimde değildim vs. faso fiso....

merve sayesinde geçen sene iyi ekmek yedi, dizilerde filmlerde oyunculuk yaptı. (yazıklar olsunki o kadar konservaturda okumuş ömrünü tiyatroya sinemaya vermiş kişilerden değilse böylesine şaklabanlardan oyuncu çıkarmaya çalışan dizi ve sinema yapımcılarına)

sonuç olarak geçen sene serenay kazandı aslında oyunu mağduru oynayarak.
    bu senede aynen devam ediyor, giden arkadaşlarının hiç birine üzülmedi.
    normal hayatta kanka olduğu bernaya sırt döndü hakan ve merve oflaz nedeniyle.
    Tam bir karakter başarısızlığı kendisi, annesi üzerinden prim yapmaya devam etsin, ama merve bir kez daha göndercek onu adadan.
    Tekrar prim yapacak gelsin paracıklar.

merve serenayi yazdi diye mi dizilerde filmlerde rol aldi? yuh be kardesim

sero ici disi bir insandir ne diyorsa odur. bir insan iki sene boyunca hele survivorda kendi olmayan birini oynayamaz

kazanilan odullerde, gidilen nba macinda bile merve kameraya serenayi elestiriyor bu nefret iste

herkes tek tek gitti sirada merve var, sero hako dogu grubu tertemiz ilerlediler ve buralara kadar geldiler

hak yerini bulmaya devam ediyor benim hic suphem yok en sonda da bulacagindan

• Hasan son ikide yer alacak diye düşünüyorum ama zengin bebeler Merve Aydın'ı şampiyon yapabilirler.
  • Hakan adamdir hakan dostları burada mı bir artilayin bakalim kritik hafta öncesi sinerji yapalim
  • 
Sayfa: önceki 60646065606660676068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.