Şimdi Ara

Survivor All Star (6065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
242 Misafir (132 Mobil) - 110 Masaüstü132 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.155.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60636064606560666067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

İlk survirorda yanlış hatırlamıyorsam Teymur Alp diye bir adam vardı o katılırsa favorimdir ayrıca Taner'de olursa baya baya oturur izlerim ama Taner olsun bir de türkiye-yunanistanda ağır yunan bir adam vardı o adamıda seviyordum onuda soksalar aradan

edit: Pantelismiş

Survivor All Star

Bu herif azılı Türk düşmanı valla. Ama sempatik sinirli filan fena değildi :)

Alıntıları Göster
    beyler kıbrısa hani 5 kişi gidecekti sembol sahibiyle birlikte,dün 4 kişi dedi acun genemi değiştirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Biri yeni elenme sistemini alintilayarak anlatsin bireysel mi takim mi kac dokunulmazlik oynanacak

Pazar bir dokunulmazlık oyunu oynanacak 1 kisi aday çıkacak.
    Pazartesi bir oylama daha yapilacak bir kisi daha aday olacak.
    2 si sms de kapisacaklar

Oylama derken kendi içlerinde mi yoksa iki dokunulmazlik mi demek istedin birde takim falan dedi mi acun yoksa bireysel mi bireyselsa hakan basgan sona kalmaz

2 dokunulmazlik oyunu oynanacak suanlik bireysele donmedi gonullulerden onumuzdeki dokunulmazlikta birisi giderse bireysele dönecek tamamen. Suan pazar ve pazartesi dokunulmazlik oyunu ve kendi aralarinda oylama olcak.en son aday cikan 2 kisinin smslerine bakilicak

o zaman biz 2 dokunulmazlığı da kaybetmediğimiz sürece hakanın ilk oylamada gitme şansı yok. çünkü bizden kesin olarak merve aday çıkacak,eğer sistemi yanlış anlamadıysam ilk elemede takımlar kendi arasında oy verecek.

bir de beyler hilmi ve turabi hasan yazarsa begüm ve hasan da hilmi yazarsa hilmi-hasan-merve sms'i oluyor mantıken ?

ilk oyunu unluler kazansin. cikan adaylar: hasan ve hilmi olur. ikinci oyunu gonulliler kazansin. cikan: merve aydin olur. yani evet :D hakan ilk hafta rahat

oylamaya hasan hilmi merve çıkarsa büyük oranla hilmi yada hasan gider.. o zaman ünlüler konseyde çoğunluğu sağlıyor ve olay bireysele dönüyor. bireyselde bizim takım begümü yazar ve dokunulmaz olan kimi söylerse söylesin begüm büyük ihtimal gider zaten..

anlatmak istediğim hakan aslında 2 hafta rahat :D eğer bir oyun ünlüler bir oyun gönüllüler kazanırsa

Alıntıları Göster
    Merve'yi çok abartmaya başladınız. Ben Hasan veya Hilmi'yi geçtiğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Merve'yi çok abartmaya başladınız. Ben Hasan veya Hilmi'yi geçtiğini düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Turabi gibi
    Yapmadığı hareket kalmamış
    Boynuna tekme
    Suratına kum atmış
    87kez uyarı almış
    Beyfendiye nası ok atarsın Hakan?

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Turabi gibi
    Boynuna tekme
    Suratına kum atmış
    87kez uyarı almış

Alıntıları Göster
    gerçekçi olursak, bu yarışmanın hek hakedeni Hilmicem

Turabi gibi
    Boynuna tekme
    Suratına kum atmış
    87kez uyarı almış

Alıntıları Göster
    algı operasyonu var, fragmanlar felan merve'nin söylemlerine göre kurgulanıyor..

halbuki buna hiç gerek yok, mordorun mağaralarından fırlamış orc gibi ağlayan merve klipleri koy tamamdır. Her gidenin ardından samimiyetsizce ağlayan, sürekli ama sürekli arkadan konuşan bir merve..

performansına diyecek yok ama iş sürekli parkur koşmayla olmuyor, atışlarda gördük... insan iki taş atar adada kendini geliştirir..

• quote:

beyler kıbrısa hani 5 kişi gidecekti sembol sahibiyle birlikte,dün 4 kişi dedi acun genemi değiştirdi

Evet bende farkettim o ayrintiyi. Acun kafasina gore is ceviriyor. Bi dedigi bi dedigini tutmuyor.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • bugun survivor yok mu?

Orijinalden alıntı: Mr. Hakanist

Mervenin vtrsinde kurtulus savasi goruntuleri ve istiklal marsi bekledim ben gencler Allahtan onu yapmadilar vallahi en uzun vtr yine onunkiydi resmen merveye oynuyor acun

Ben de İstiklal Marşı ve Atatürk konuşmaları eşliğinde Olimpiyat görüntülerini bekledim ama vermemişler şaşırdım.

Koymayı unuttular sanırım Acun fırça atmıştır izleyince.

Survivor All Star

Survivor All-Star Şampiyonu : Turabi Çamkıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURABI

Şunu şuraya atıyorum Cumadan gelince bakıcam +25 olsun turabiciler

Survivor All Star
    Ufukta bir Merve - Turabi finali gözüküyor.
  • Merve eger Hasanla finale cikarsa Hasani desteklemeliyiz tam tersinde ayni sekilde haksizliga dur dedigimiz icin biz iki ayri adami tutuyoruz Hako ve Hasani...Finalde karsilikli destekleyelim insallah merve cikmazda finale

kizlar kaptan olsun, serenay vs merve

merve aydina surekli survivor tarihinin en iyi kadini diyorsunuz ya boyle bir sistem olsa mervenin balonu soner

tipki sembol oyunlarinda oldugu gibi

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Alıntıları Göster
    Ünlüler daha yeni konseyden çıktı ve o konseyde Merve 1. oldu toplu sms olacağına 1-2 gün önceden haber veriliyor ve ona rağmen Merve'ye o kadar çok oy atıldı ki 1. olma ihtimali çok çok yüksek destek olmayanlar bile destek oldu

Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: TURABI

Şunu şuraya atıyorum Cumadan gelince bakıcam +25 olsun turabiciler

Survivor All Star

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

serenayin onu acik kardesim rahat ol

er ya da gec hak yerini bulacak, hirs ve nefret kupu merve mesalesini alip evine donecek

Orijinalden alıntı: deli.yrk

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

serenayin onu acik kardesim rahat ol

er ya da gec hak yerini bulacak, hirs ve nefret kupu merve mesalesini alip evine donecek

Alıntıları Göster
    Merve'yi çekemeyenler forumdan çikabilir mi forum çöküyor sonra

Orijinalden alıntı: darc melik

gerçekçi olursak, bu yarışmanın hek hakedeni Hilmicem

Alıntıları Göster
    Gerçekçi oluyorum ve Hilmi'nin oyun performansı dışında bir olayını göremiyorum. Survivor sadece oyun performansı olmadığına göre Hilmi tek hak eden falan olmuyor.
    Ne balık tutabilir, ne bir şey inşa edebilir, ada hayatını kolaylaştırmak adına yaptığı tek bir iş yok. Karakter desen yarışmanın başından beri Turabi'nin gölgesinde, resmen onun boyunduruğu altında yaşıyor. Kendisini ifade edemiyor, hatta şu son kalan yarışmacılar içerisinde konuşmayı beceremeyen tek isim Hilmi.

Parkurda hızlı, oyun kazanıyor diye her adamı Survivor şampiyonu yapacak değiliz. Zamanında Murat Ceylan hak ediyordu bana göre, şampiyon sıfatını kaldırabilecek bir adamdı. Hilmi ise şampiyon sıfatıyla geldiği adadan yancı sıfatıyla çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Gerçekçi oluyorum ve Hilmi'nin oyun performansı dışında bir olayını göremiyorum. Survivor sadece oyun performansı olmadığına göre Hilmi tek hak eden falan olmuyor.
    Ne balık tutabilir, ne bir şey inşa edebilir, ada hayatını kolaylaştırmak adına yaptığı tek bir iş yok. Karakter desen yarışmanın başından beri Turabi'nin gölgesinde, resmen onun boyunduruğu altında yaşıyor. Kendisini ifade edemiyor, hatta şu son kalan yarışmacılar içerisinde konuşmayı beceremeyen tek isim Hilmi.

Parkurda hızlı, oyun kazanıyor diye her adamı Survivor şampiyonu yapacak değiliz. Zamanında Murat Ceylan hak ediyordu bana göre, şampiyon sıfatını kaldırabilecek bir adamdı. Hilmi ise şampiyon sıfatıyla geldiği adadan yancı sıfatıyla çıkacak.

Alıntıları Göster
    Benim SMS tahminim(tamamen sallamasyon)

1.Merve

2.Hilmi

3.Hasan

4.Serenay

5.Doğukan

6.Hakan

7.Begüm

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekrc.2798

Merve'yi çekemeyenler forumdan çikabilir mi forum çöküyor sonra

Alıntıları Göster
    Bence merveciler ciksin daha iyi olur zaten Survivor yayinlanmaya baslayana kadar emaneten gelip duruyorsunuz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.