Şimdi Ara

Survivor All Star (4814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir (17 Mobil) - 14 Masaüstü17 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
275
Favori
3.383.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
212 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bozok ve Turabi kadar kekomançi tip ömrümde görmedim.

Alıntıları Göster
    Hasan sana verdiğim oylar haram olsun Nerde senin adaletten, doğrudan yana olman? Nerden kaldı senin doğrucu olman? Yazıklar olsun sana.

Yalniz begumdeki mal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mmg02

Biri 3 kuruş zekasıyla çakma iyilik meleği begüm diğeride karaktersiz sevgi yumağı hasan. İkinizde göz0mde bittiniz lan. Ben hayatımda ilkdefa birine kötü diyorum demedin mi oğlum sen? Ne ara unuttun lan.
    Buradakilerde diyor benden birdaha hasana oy çıkmaz Ulan adam 20bin sms farkıyla 1. oluyor. sizden gelen toplasan en fazla 20 o da olmayıversin

• Sinirden kuduruyorum evde.
    Bu yalaka hilmi ne dıyor, bozok turabı hakanı tahrık etmıyormuydu? Gecen oyunda bozok hakanın kulağına bagırmadımı ? Nasıl hakan tahrık edıyor hey allahın şunların oyununu boz ne olur delırdım sınırden.

Begum adamsan git yüzüne konus, hakanla tek kelıme etmemış , sabahdan berı hakanı kötuluyor. Nasıl karaktersızlıktıe bu ?
    Hakana sms atalım, 1. Yapalım halkın tepkısını görsunler.

Orijinalden alıntı: envc1

hasan kes sesini artık tüm kredini bitirdin.
    BİRDAHA NAH BİRİNCİ OLURSUN SMSTE. KELTOŞ ŞEREFSİZ

Hakana söven firlamadan farkın yok. Yürüyün gidin bu forumdan. Iyice ilkokul çocukları dolmuş. Sizin yüzünüzden soğudum bu forumdan.

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

BOZOK DİSKALİFİYE OLURSA BAŞTA ALAÇATI SONRADA TÜM TÜRKİYE OLARAK DESTEKÇİSİ OLURUZ HER DAİM EE NE DEMİŞLER O SURVİVOR UN ÇIKIŞIDA VAR HAKAN EFENDİ
     Survivor All Star

Manyakmısın kardeşim sen, ne yapacaksınız adamı öldürecekmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Begum sen biraz daha o sekilde mayo ile Hasanin karsisinda oturursan adam zaten 90 gundur abaza salacak kobrayi sonra
    Hakana bu kadar yükleniyolar sonunda şampiyon olacak

Orijinalden alıntı: EfsungerHeisen

Begüm Hasanı bitirecek

Alıntıları Göster
    Ya şaka gibi şu gönüllülerin konuşmalarına bak.Bozokun her zaman yaptığı bağırışı hakan bozoğa bile yapmasada ortaya yapsada tahrik var diyorlar.Adam kafa atmış.Hasan normalde olsa çok yanlış bir hareket olduğunu söyler şimdi hiç ondan bahsetmedi bile.Bildiğin oynuyor şu an da.Begüm desen hakana laf atıcak yer arıyor.Hakan şu ana kadar 3 kere temas yedi.Hepsinde hakan suçlu oldu şaka gibi ya.Gönüllüler takımı bildiğin şu an da saçmalıyorlar.

• ulan ne tahrikmis adamı öldürüp ondan sonra da tahrik etti deyin o zaman bak.noluyo

Orijinalden alıntı: ST4RKY

Turabi : Tahrik edene bakacaksın bozok suçsuz ...

İnşallah sanada birgün bıçağı takarlar gerçek hayattada sonra tahrik etti deyip serbest bırakırlar adamı.

Alıntıları Göster
    sen okunu atsana eros gibi
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • Hakan'a da iyi prim yaptırdınız lan. Bozok'un hareketi yanlış deyin geçin yan tarafa, bunlar politik konuşmayı hiç bilmiyor.

Orijinalden alıntı: DigitialMilitia

Hasan'ı tek desteklediğim nokta şu Hakan'a karşı söylemleri.

Alıntıları Göster
    Hakan kadar kafanıza taş düşsün yüzsüzler, anne babalarınız aileleriniz izliyor göz göre göre yalan söylüyorsunuz iftira atıyorsun, karaktersizler,bu gece bozok elenmezse ben survivor izlemiyorum bir daha

Orijinalden alıntı: S10ERM

Begum sen biraz daha o sekilde mayo ile Hasanin karsisinda oturursan adam zaten 90 gundur abaza salacak kobrayi sonra
    Arkadaş konuşmalara bak ya. Çıldıracağım ya 2 oyun aldı gönüllüler birbirine yapılanları unuttu bunlar bu kadar olmaz yemin ediyorum.
    Anakart: MSI B350 Tomahawk İşlemci: R5 3600 @4.2GHz Ekran kartı: Asus Dual Raedon RX 5500 XT EVO 8GB Bellek: Corsair Vengeance LPX 32GB 3200MHz (2x16GB) @2933 MHz Dahili hafıza: Crucial MX200 250GB SSD+WD 2TB 5400 RPM HDD Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 650W 80 PLUS GOLD Kasa: Zalman Z11 Plus HF1 (4 x 120mm Arctic F12 Silent Fan) - Monitör: LG 24MP59G (75 Hz-FreeSync) Soğutucu: Dark Freezer X124 (Fan; Be Quiet! Silent Wings 3)
  • Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    yav hehe

Orijinalden alıntı: sinirli99

Merve Mertsen delikanliysan anil gitsin dersin

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

ulan bozok dansöz olsa bu akdar kıvırmaz. Turabi direkleri böyle kıvrak dönmüyordur. Bağırdın çağırdın anırdın millete patates dedin kimse sana bişey demedi de o bağırınca mı tahrik oldu yalancı sinsi. Şimdi anca ağlarsın bozok. Nasıl da kıvırıyorsun... Burada bozok u savunanların hepside böyle dansözdür gerçek hayatta. Yapar yapar yapar sonra ben yapmadım der. ERKEK gibi de ortaya çıkıp demez ki evet sinirlendim ve kafa attım. Yok ulan kafam çarptı önüme çıktı yağmur yağdı şimşek çaktı.

Alıntıları Göster
    Gönüllüler komple itici ya pislik herifler hala hakanı burda suçlu buluyorlar ya kör müsünüz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Bozokun psikolojisi resmen sıvama moduna geçirdi kendini

Alıntıları Göster
    Berna giderse cok uzulurum unlulerde berna'ya gelene kadar daha cok gidecek var.

umarim bireysel dokunulmazligi kazanir
    kazanamazsa Oylar Berna'ya!

Bu kiza Cok yukleniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

Bozok, kameraya verdiği demeçler de "kafam çarptı, önümden çıkmadı" gibi ifadeler veriyor.

Turabi ve Hilmi'nin yanında ise "bana öyle yaparsa vururum abi kafayı" nasıl bir terbiyesizlik bu?

Bozok'un savunması ise saçmalık. Acun onu nerden çıkardı anlamadım. Hilmi de oyun kazanıldığın da Bozok'un yanına koşup bağırıyordu.

Hasan abi de bitmiştir benim için. Gelip adada da tahrik etti diyor. Komik gerçekten.

bozok karaktersizlikte turabi ile hilmicem i geçti.

hakana tilki diyolar kendileri karı gibi kıvırıolar. ulan bari vurdun erkek gibi çık vurdum de.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.