Şimdi Ara

Survivor All Star (4737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47354736473747384739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M.aydın sen nasıl bi karaktere sahipsin her oyun sonrasında kendini öve öve ağlıyorsun sonra ben övmem diyorsun böyle kızlardan ne köy olur ne kasaba Survivor un en sinsi bu kız geçen sene serenayı eledi dostluğunu gösterti

NOT SERENAYI HİÇ SEVMEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    Son resimde ki adamı sanki tanıyorum, annem izlerken görmüştüm sanıyorum kadın giyim programı mı ne var juri gibi oturan insanlar vardı onlar arasında biriydi. Geneli Kadından oluşan yarışmada ne işi varsa hadi onu geçtim burası ile ne alaka şimdi o adam la

@ron teşekkürler qnq sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Mayıs 2015; 23:42:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bozok fragmanda Hakan'ın burnunu kırıyor zaten. Boş boş konuşmayın arkadaşım. Turabi elenmediyse Bozok da elenmeyecek. Fiziksel şiddetin hafifi, ağırı olmaz. Sen başta gereken cezaları vermezsen adam kafa da atar, uçan tekme de atar her türlü haltı yapar.

Fiziksel siddetin hafifi, agiri olur. Bir yarismaci, digerini itekleyip yere dusurdu diye diskalifiye edilmez ama cinsel organina vurulursa edilir. Bunun uyarmasi olmaz. Birinin suratina yapilan mudahaleyle de omzuna yapilan bir tutulmaz.

Senin mantiga gore testise zarar gelmedikce cinsel bolgeye vuruldugunda da eleme olmamali, nasilsa adam kisir olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Begüm bozoğa iyisi elenmemişsin dedi, sahra bunu duymasın 😄

Duydu tweet bile attı

Sahra Işık @isiksahra · 9 dk. 9 dakika önce
    Bozok iyi ki elenmemişsin he..Güzel laf begüm teşekkür ederim dostum..!
  • bu kadar kötü niyetli insanları nasıl bir araya toplamışlar.. doğukan veya hasan dışında adada adam yok maalesef..
  • Bozok diyenler + ya çökün desteğimizi varlığımızı belli edelim
     Survivor All Star

• vücut geliştirme ile ilgilenen arkadaşlar; protein tozu kullanmadan turabinin vücudu oluşabilir mi?
  • Acun laflarını birbir yiyor bu sene, 10 yılın en zor ve en aç olacağınız Survivor'ı dedi ama hergüne bir ödül oyunu koyarak aç kalmalarını engelliyor resmen yarışmacıların. Ödüller gittikçe büyüyecek demişti ama 5 hafta kalmasına rağmen doğru düzgün bir şey göremedik daha. Nerede o ilk haftalardaki iskender, ızgara ödülleri nerede son haftalarda sürekli verilen simit sarayı'nın uyduruk ödülleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogu ve Hilmi 19 Mayis dogumluymus. Programin asagi yukari kac gun geriden geldigini de ogrenmis olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Ben sinirlenmiş olsam hakaret ederdim değilmi senin yapmaya çalıştıgın gibi ;) smiley koymamam yazdıklarını okurken gülmediğim anlamına gelmesin. Aramizdaki kültür ve görgü farkı belli babam belli diyorsun git o babandan biraz terbiye öğren. Senin gibi bir çocuğa degerli zamanımı ayırdıığım için üzgünüm bari zor olmasa gerek dediklerimden birşeyler anla blokla geç cevap yazıp dahada küçülme hadi eyv ;)

ahaaha velete bak sinirlenmiş olsam hakaret ederdim diyor :D işte görgüsüz ortaya çıktı.

uza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bu kadar kötü niyetli insanları nasıl bir araya toplamışlar.. doğukan veya hasan dışında adada adam yok maalesef..

+ BOZOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatolianbull

bu kadar kötü niyetli insanları nasıl bir araya toplamışlar.. doğukan veya hasan dışında adada adam yok maalesef..

Emin misin

Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

Dostum adamlar kavga etmiyor ki. Duran adama gidip kafayla müdahalede bulunuyor. Yavaş ya da sert müdahale var sonuçta

Diskalifiye olacak olsa zaten acun onu fragmana koymazdı. Bozok gözüm kapalıydı hakanı görmedim bağırıyordum dese yırtar yani.

o zaman halkı salak yerine koymuş olur en ufak mudahaleye diskalifiye diye basbas bagırıyo kaldı ki turabiyi de eleyememişti hiçbir sonuca şaşırmam

Turabi icin en ufak mudaheleye diskalifiye demisti. Çünkü birisinin elenmesi icin devam eden olaylar yaşaması gerekiyordu. Mesela pascal nihat kavgasında pascal i elemeselerdi 2gün sonra yine kavga çıkacaktı. Ama bozok hakan olayinda boyle bir sey olmaz. 10 dk sonra barisirlar.

• envc1 E kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarima verdiğin cevap buysa mesaj yerine ulaşmış güzel ;) arada bir çalışıyor seninki ha evlat

Blok ;)

• Sahra Işık @isiksahra 43 sn.44 saniye önce

Keşke duymasaydım o sözleri arkadaşım dedim ben sana dostum dedim..! Yaziklar olsun
  • begümde yalan oldu.. vay cadı vay
  • Serenay alsa bari oyunu
    Fesat merve almasın

• Begüm hep boyleydi hakana firildak diyor ama kendisi Nabza göre şerbet veriyor iyi kız rollerinde ama bu sefer halk bunu yemez

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

vücut geliştirme ile ilgilenen arkadaşlar; protein tozu kullanmadan turabinin vücudu oluşabilir mi?

Geçen sene yarışma bitimindeki halinden bu sene başlangıçtaki hale ulaşması steroidsiz pek mümkün değil 6-7 ayda.hacim almış üstüne üstlük defineydi.

Toz değil bak steroid diyorum

Öyle vücut yapabilirsin toz yada steroid kullanmadan bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 23 Mayıs 2015; 23:50:21 >
  • EYYY CIA BOZOK
    HAKANI SANA YEDIRMEYIZ
     Survivor All Star

• 
Sayfa: önceki 47354736473747384739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.