Bildirim
Survivor All Star (3727. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: red01
quote:
Orijinalden alıntı: san lorenzo
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Hasan 20 kilo vermiş.Nadya baya değişik napsınlar heryer kamera.
Hocam kamerasını yerim, tuvalet ayağına götürürüm gece vakti. Zaten gece belli bir süre sonra sadece kameralar var kameramanlar yokmuş.
Her şeyi geçtim elerlerse elesinler. Zaten para almış hepsi katılmak için, Acun açıkladı. Büyük ihtimalle çoğu bir sürü projede yer alacak yarışmadan sonra. O yüzden battı balık yan gider der risk alırım.
Öyle hatun kolay kolay denk gelmez.
Tabi canim oda kosa kosa sana atlayacakti.
Sen once kadinlari bir cinsel obje olarak gormekten vazgec belki bir umudun olur.
Cinsel obje olarak gördüğümü kim söyledi? Bir insana iyi sevişilir deyince bütün hemcinslerini cinsel obje olarak mı görmüş oluyoruz? Kendi şahsi fikrimi söyledim dostum. Yine söylerim Nadya ile iyi sevişilir.
Bu benim düşüncem ve sanane? Ek olarak yaptığın veryansından kimin umutsuz olduğu belli.
-
Begüm dün haklıydı ama tek bir şeyde haksızdı.
En iyisini o dolap Ödülü'nde, Turabi ve tayfası yaptı. Kameralar bil görmedi adamlar o derece hızlı ve görünmeden yedi.
Begüm sahra Hasan a bakıyoruz, tam ünlülerin önünde ki mekanda yiyorlardı, ay görüyorlar, ay şöyle saklıyım, ay iştahim gitti. Ulan koskoca ada git 5dk uzaklaş kimse görmeden ye. Ne diye kasılıyorsun madem öyle. Turabi bence bu aralar daha iyi. Tabi oyun olabilir bunlar hep ama başarıyor ben size diyim. Hasan ı destekliyorum ama dokunulmazlık kaybederlerse ve durum böyle devam ederse Turabi 1.olur. Ha Hasan gitmez en kötü 2. Olur. Rahat final yapar eğer Acun el atmazsa. Ama 1.liği kaybedebilir. Begüm ve sahra fazla durmayacak o adada ayrıca.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anıl demeseniz prison break dizisindeki artist sanırdım -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam kamerasını yerim, tuvalet ayağına götürürüm gece vakti. Zaten gece belli bir süre sonra sadece kameralar var kameramanlar yokmuş.
Her şeyi geçtim elerlerse elesinler. Zaten para almış hepsi katılmak için, Acun açıkladı. Büyük ihtimalle çoğu bir sürü projede yer alacak yarışmadan sonra. O yüzden battı balık yan gider der risk alırım.
Sen once kadinlari bir cinsel obje olarak gormekten vazgec belki bir umudun olur.
Cinsel obje olarak gördüğümü kim söyledi? Bir insana iyi sevişilir deyince bütün hemcinslerini cinsel obje olarak mı görmüş oluyoruz? Kendi şahsi fikrimi söyledim dostum. Yine söylerim Nadya ile iyi sevişilir.
Bu benim düşüncem ve sanane? Ek olarak yaptığın veryansından kimin umutsuz olduğu belli.
Nadya turk bayanlari gibi degil dedigin an zaten
Yahancilar hakkinda Sex konusunda fikrini belirttin.
Sahra merve begum berna seranay bunlar degilde nedn Nadya diye soracak olurasam.
Senin diyecegin belli .
O yabanci sex konusunda tabulari yok denecek kadar az olur.
Zaten mantikli bak , surada siciyorsun .
Her gun sex yapan birisi dahi olsa seninle sex yapacagini nereden cikardin ;)
Sana gore kadinlar pardom Yabanci kadinlar
Herkese veren tipler sanirim.
Dedimya Kafayi degistir yoksa umutsuz vakasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 6 Mayıs 2015; 10:55:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Arkadaşlar öncelikle merhaba birkaç şey söylemek için geldim.Burada ünlüler erkeklerinden sadece doğu ya da sadece hakan finale gitmeyi hakediyo bilmem ne diyenleri görüyorum da yahu göz var izan var ünlülerin erkeklerinden hiçbiri finale gitmeyi hak etmiyor arkadaşlar bu kadar basit. Sadece berna ve merve hak ediyor genel tablayo baktığında ünlülerin erkekleri 14 yarışmacı arasında 10. 11. 13. Ve 14. Sıralardaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu mantıkla o zaman gönüllü kızlarından neden finali hak eden kimseyi söylemiyorsunuz. Herkes gönüllülerde hilmi, turabi ve hasanın ismini söylüyor final için hiç de görmedim ama nadya da hak ediyo ama sahra da hak ediyo diyen. Baktığın zaman bu kızların bile sırası hakandan doğudan falan yüksek.Takıma kızlar açısından çok katkı sağlıyorlar. İlla bir takımdan bir erkeğin hak etmesi mi gerek kardeşim ünlülerde hiçbir erkek hak etmiyor işte. Hiçbirinde istikrar yok. Gönüllülerde de nadya olmasa oyun kazanamayacaklar o zaman kızlardan en istikrarlı puan alan o ama nadyanın fanları yok ki kızı savunsun.Nadya olmasa gönüllüler hiç nadya hak ediyor demek falan ne kadar saçma geliyor değil mi hilmi,hasan falan dururken.Aynı şekilde hakan hak ediyor, doğu hak ediyor falan denmesi de bana öyle saçma geliyor.Burda da tutturmuşlar hakan olmasa ünlüler hiç yok finali hak ediyor falan saçmalamayın bi lütfen ya ünlülerde finale gitmeyi hak eden kızlar dışında bir isim olamaz gönüllülerde erkeklerin dışında hak eden olmadığı gibi.Hakan ve doğukana baktığın zaman takımdaki pozisyonları sadece hiç yoktan iyidir kıvamında yani. Merve bile onların yerine yarışsa daha çok sayı getirir.Kız erkeklerle yarıştığında ekstra bir hırs yapıyor zaten sayıyı almadan gelmez yani arada düşünüyorum ya keşke bazı erkeklerin yerine merve yarışsa falan diye.Pascalla anılı söylemiyorum zaten tamamen çöp.O takımın dinamikleri merve ve bernadır.Finali de onlar hak ediyor. Kimse hakan doğukan falan demesin yani.Ayrıca doğukana da bu aralar ayar oldum zaten bir öyle bir böyle takılıyor önceden ropörtajında dediği 'köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim geçtikten sonra ayıyı alır dayının kafasına atarım' sözünü gerçekleştirmeye başlamış sanki. Performansının kötü olduğunun farkında bi şekilde ayıyla dayıyı çarpıştırıp sıyrılmak istiyor izlenimi uyandırıyor ve ben bu tavırları ona yakıştıramıyorum.Neyse bakalım daha neler göreceğiz...
süper bir yorum tabi anlıayana.
bizim ülkede hep böyle zaten. haklıya hakkı verilmiyor ne yazıkki.
göz kör kulak sağır olursa. sen istediğin kadar anlat..
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nadya turk bayanlari gibi degil dedigin an zaten
Yahancilar hakkinda Sex konusunda fikrini belirttin.
Sahra merve begum berna seranay bunlar degilde nedn Nadya diye soracak olurasam.
Senin diyecegin belli .
O yabanci sex konusunda tabulari yok denecek kadar az olur.
Zaten mantikli bak , surada siciyorsun .
Her gun sex yapan birisi dahi olsa seninle sex yapacagini nereden cikardin ;)
Sana gore kadinlar pardom Yabanci kadinlar
Herkese veren tipler sanirim.
Dedimya Kafayi degistir yoksa umutsuz vakasin
Dostum ırken ben de Türk değilim. Slav kökenliyim. Nadya gibi olan Türk bayanlarda var elbette. Ama adada en dikkat çekici kadın o. Güzellikten bahsetmiyorum sadece, hatun gerçekten cool.
Ada hayatından bahsediyoruz Redciğim. Askerlik yaptın mı bilmiyorum, acemi birliğinin sonlarına doğru 3 ay kadın görmeyen bünye her gördüğü dişiye potansiyel olarka cinsel birleşme düşünmeye başlıyor. Seçici olma oranı düşüyor yani yalnızlık artınca.
Hatuna yaklaşmasını bilirsen hele de öyle bir ortamda, emin ol yelkenleri suya indirir. Zaten Nadya dememin bir sebebi de o. Kadının bu durum gözlerinden okunuyor. Bunu ayrımcılık yapmak için söylemiyorum.
Sana tavsiyem bu gece sadece Nadya'ya odaklan hareketlerini, mimiklerini falan incele. Erkeklerle samimiyet dozajlarını falan. O zaman ne dediğimi anlayacaksın. ;)
Bu arada valla sapık falan değilim, öyle düşündüğüm için yazdım.
-
hakan zaten kendi ropörtajında söyledi. Tek bir hatam ve pişmanlığım var o da turabiye kötü insan demem idi diye. Adamın yerinde olup şuan değerlendiriyorum.
Turabi adaya geldiğinden beri hakanın görebileceği bir kötülük bir adayı bozma yaptı mı ? Sadece ropörtajında hasanın dediğine cevap verdi. Hasan şey dedi o T harfi için. Tamam kabul çok büyük olmuş gereksizdi ama hasanın yaptığıda yanlış m.aydın begüm sahra dolaşmış hasanın peşine dedikodu da dedikodu hasan da başka takılacağı tip olmadığından dolayı bunlarla takılıyor hata yapıyor ama yapıcak bir şeyi de yok.
Ben turabiden varya o kadar nefret ederdim o kadar barzo derdim ki elemana ama şu son günlerde tamam yine barzo sözler kullanıyor artist ama yaptığı bir kötü hareket yok beyler. Sevinçlerinde bile eskiden şerefsiz derdim artık sevinçleride seviyeli güldürüyor insanı.Bazen diyorum ki bu turabi mi. Bir sempati yayıyor şahsen.
Örnek olay : Turabi yemeklerini barakada yerken hasan ve arkadaşları neden ünlülerin orda yiyor. Kardeşim sizin dost evi dediğüiniz yer orasıda adamlar görüyor. Saklamayla olmaz o iş turabi gibi gidip kıyıda köşede yiyicekseniz çok üzülüyorsanız. Hasan oy kaybetti benim gözümde Turabi 1. olabilir. Hakan da yükselicek bu aralar inşallah gitmesse .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AOzkan1 -- 6 Mayıs 2015; 11:08:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: uygunsuzicerik
Son zamanlarin en cekismeli dh oylamasi..Hakan mi ? Hasan mi?
www.strawpoll.me/4290369
Hakanı fazla sevmeyiz ama Hasandan daha adam olduğu bir gerçek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
ŞU ADAMLARDAN BİRİ KAZANSIN;
bozok hariç katılıyorum
-
Dediklerine aynen katılıyorum Finali en çok hakeden 2 kişinin Berna ve Merve olduğunu düşünen benim dışımda birini daha görmek güzel oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: sen gelme ulan ayı
quote:
Orijinalden alıntı: Lepatium
quote:
Orijinalden alıntı: Niklaus9
Survivora sms sitemini getiren kişi Hakandır yeniler bilmez.Zamanında Hakanı çoğunluk olmalarına rağmen 12 hafta boyunca eleyememişlerdi ard arda 12 defa dokunulmazlık kazanmıştı ilk kaybettiği oyunda elenmişti.Hakan elendikten sonra sms sistemi getirildi ve ne hikmetse şuan sms sisteminin mağduru olacak Hakan
12. hafta boyunca dokunulmaz olmayı marifetmiş gibi söylüyorsun. Adam 50 yaşında, 100 kilo, 20 yıl sigara içmiş adamlarla yarışıyordu. Var Mısın Yok Musun Survivoru, doktorlar arasında halı saha maçı yapmak gibiydi. O yıldan sonra Survivor olmak için katılanlar yarıştı. Hilmi, Altınkaya, Hasan, Turabi, Gökhan Keser, Murat, Berna, Merve, Sahra, Duygu; bu adamlar terminatör. Hakan bunların arasında fazla sırıtıyor. All Stara çağırılması bile hataydı.
hakan'ın katıldığı senenin survivor kadrosuna baktım da resmen komedi, bunların olduğu yarışmada merve oflaz 1. olmuş.
yarışmacılara bak 150 kg biri. diğerleri bırAk koşmayı yürüyemez bile.
hakan bu erkeklerlemi yarışıyordu.. bunlar hakanın babası yaşında yaw.
şimdi anlıyorum hakanın neden elendiğini.
orda bile plan hinlik yapmıştır. adamın hayatı palavra.
-
Bozok tam bir uyuz ya , son oyundan Hakan ondan once geldi 3-2 yapsa zaten Hakan alacak oyunu Halen konuşuyo karşı takıma "son oyunda bana dua edin" vıyk vıyk -
Bir şey dikkatimi çekti.2 hafta önceki aileleri görme oyununda gönüllüler kaybedince, Nadya " sevgilimi görmek istiyorum " gibi bir şey söyledi.O sırada Turabi'de yanındaydı , suratı düştü hafif.O günden beri ikisi uzaklaştı farkında mısınız ? Eskiden kol kola gezerlerdi, şimdi pek görmüyorum. Yazık la demek ki umut besliyordu Turabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tyue
şimdi biliyorsunuz bazı haberler dolaşıyor begüm ile hilmicem aşkı konuşuluyor biraz düşündüm bende öyle düşünmeye başladım.biliyorsunuz begüm bir konseyde turabiye etmediği laf kalmamıştı turabinin siniri oyunlara yansımıştı neyse geçenlerde turabi hasanla kavga ederken begüm araya girmişti yapmayın diye turabi senin için susuyorum begüm demişti.şimdi bu adamın nasıl birisi olduğunu biliyoruz yapılan hiçbir şeyi unutmaz peki neden begüme iyi davranıyor belkide hilmicem turabiye begümü sevdiğini söyledi ve turabide kardeşim dediği adam için begüme iyi davranıyor.yani bu aşk konusu gerçek olabilir bence.
ihtimal dahi vermiyorum. begümün zaten sevgilisi var.
oda seda sayan ve sinan enginin oğlu oğulcan.
-
quote:
Hasan'ın performansına kötü diyecek adamı tokat manyağı yaparım. Adamı bilerek yarıştırmıyor Turabi-Hilmicem çifti ki Hasan'ın oyları düşsün diye. 120 kilodan 90 küsurlara düşen adamın performansı nasıl zayıf olur? Adam totosunu patlatıyor resmen. Bu arada Bozok'ta ciddi arkadan vurma potansiyeli var. Arada Turabi ile ilgili de laf çaktı arkasından, yok herkes 1 oyun alabilseydi kazanırdık diye.
Serenay'ın çok oy alma sebebi Hilmi Cem ile aynı. Hatun cidden çok hoş ve performansı da ortalamanın üzerinde genel olarak. Bu yüzden oy potansiyelini genelde ergen kitle oluşturuyor.
Nadya hakkında yazdığım yorum eksilenmiş ama hala arkasındayım. O hatun ile acayip sevişilir. Adada olsam(tabi her şey kurgu değilse) belli zaman sonra hatunun üzerine oynarım. Kadın bizim Türk kadınları gibi değil, büyük ihtimalle uzun zamandır sevişememenin eksikliğini de hissediyor. Adadakilere dokunuşlarından, mimiklerinden acayip belli bu durum. Orada ki(evliler hariç) bütün erkekler gerizekalı ahan da bu kadar açık söylüyorum.
Harbiden karı cayır cayır yanıyor, ateşini söndürecek bir babayiğit yok orada...
-
quote:
Orijinalden alıntı: darc melik
Eğer bir kız kazanacaksa o kız kesin Merve Aydın olmalı diye düşünüyorum.
ben daha iddialıyım.
merve aydın bu sene şampiyon olacak.
çünki gecen seneden borcu var acunun merveye.
merve ve gökhana haksızlık yapıp.tüpermeni parlatıp sampiyon yaptırmıştı.
bu sene borcunu ödüyecek merve aydına. -
Pascal var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o tipsiz dişlek ve at gibi begüm. halime daha çok üzülüyorum -
Hakan , Hasan'ı kaybetti ağzından laf almaya çalışmayacaktı birden Turabi'den hoşlanmaya başladı aynı adada olunca elektrik almış.Ünlülerden Hakan gitmemeli Pascal Anıl veya Berna gitmeli.berna hızlı ama atışları pek iyideğil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X