Şimdi Ara

Survivor All Star (3364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.091.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33623363336433653366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar dünya bu maçı bekliyor hatırlatim dedim bilen bilir

Saat: 04:00 (Cumartesiyi pazara bağlayan sabaha karşı) Yayın: Kanaltürk

https://www.ntvspor.net/haber/haber-t/129111/dev-mac-bekleniyor

İlan edildiği günden itibaren yüzyılın maçı olarak nitelendirilen Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao karşılaşması için geri sayım sürüyor.

03 Mayıs'ta cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında Türkiye saatiyle 04.00'te başlayacak boks şöleninin yaklaşık 3 saat sürmesi bekleniyor. Karşılaşma Kanaltürk'ten canlı olarak yayınlanacak
    .

ÖDÜL 280 MİLYON EURO
    Kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'taki, MGM Grand Garden Arena'da yapılacak maç için rekor bir ücret paylaşılacak. Floyd Mayweather 280 milyon Euro ödülün yüzde 60'ını, Filipinli Pacquiao ise yüzde 40'ını alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 2 Mayıs 2015; 11:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

quote:

Hasan adamdır

Kardeşim hg

Hoşbulduk bozoga karaktersiz dedik diye banladılar

ben daha alt seviye söyledim 10 gün verdiler rds site admin tanıdık yöneticilere iyi bir yön vermesini söyliycem zevkine banlıyorlar yazık günah ya

Siz banlı mıydınız? Bende diyorum bunlar neden hiç görünmüyor

Hoş geldiniz.

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    teşekkkürler kardeşim evet öyle oldu sende yoktun fırsatım oldukça burdayım
  • yayın saati gelsede. şu turbişin ve hakanın hasan ve mervelerin birleşmesinden nasıl kafayı yediklerini izlesek.
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Valla aynı hisler içindeyim
  • taner babayı özledim vallahi. sayesinde alt yazı okumam gelişti. hee birde atarı yokmuydu kızlara. işte diyordum delikanlının kitabını taner baba yazıyor.
  • Yarın büyük ihtimal gönüllüler yine kaybedicek.. Ünlülerden çok gönüllülerde daha fazla all stara yakışmayan insanlar var çünkü oyun atış usülü olmucak o yüzden. Nadya yolcu
  • Valla Hasanın yüzünü gülerken gördük ya, benim için survirvor bitmiştir.Ne çektin be Hasan ergenlerden.
  • Tal. kullanıcısına yanıt
    geç bunları anam babam geç bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

adam haklı kardeş kız tek tabanca takılıp ondan bundan fikir almadan kendi görüşleri doğrultusunda şu şöyle bu böyle dese haklı.ama kulisin dibine vuruyorken şu insanları gidipte kral yapmayın.hepsi şovmen zaten
  • Merve ile Serenay, Anıl ile Hakan arasında pek bir fark göremiyorum.Röportajları bile aynı.Kızlar çakal, kurt, erkekler sen kimsin, sen bitkisin fln.

Nasıl ayırım yapabiliyorsunuz bilemiyorum
  • quote:

kardeş iki mimik yapıyor sazan gibi atlıyorsunuz şu yarışmada şu kızı savunan varsa ağır sorunları vardır doğal falanda değil kimse doğal değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1024

Doğukan Manço'nun tarlası vardı bir şeyler ekmişti ne oldu ona hiç göstermediler?

Tavlaları bile attıklarına göre tarlayı da dağıtmışlardır :( Çok yazık ya sen didin dur hatta bazılarından laf ye sonra gelsin birileri dağıtsın.
  • quote:

yayın saati gelsede. şu turbişin ve hakanın hasan ve mervelerin birleşmesinden nasıl kafayı yediklerini izlesek.

hakanın kimseye ihtiyacı yok orda tek takılır 2010daki gibi yine kurta kuşa yem olmaz rahaaaat ol. Merve aydının ama nedense her zaman birilerine ihtiyacı oluyor geçen sene ahmeti yanına gökhanı yanına alması , bu sene 1 oy için bernaya yamanması (arkasından bi aralar atıp tuttuğu halde) anılı oyuncak kukla yapması her zaman birilerini yanına alıp dedikodunun dibine vuruyor aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overdust

quote:

adam haklı kardeş kız tek tabanca takılıp ondan bundan fikir almadan kendi görüşleri doğrultusunda şu şöyle bu böyle dese haklı.ama kulisin dibine vuruyorken şu insanları gidipte kral yapmayın.hepsi şovmen zaten

ben kulisi geçen sene tolga karelde görmüştüm bu senede hakanda gördüm. şimdi kalkıpta merveye laf atmayın. mervenin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok. akıl almak isteyen merveye gelir.

• quote:

quote:

quote:

Hasan adamdır

Kardeşim hg

Hoşbulduk bozoga karaktersiz dedik diye banladılar

İyi olmuş keşke hiç açmasalardı banını. birisine hakaret etmeden önce iki kez düşünmek lazım adam dominikte diye sahipsiz mi sandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acun_Ilıcalı -- 2 Mayıs 2015; 12:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HakancıyızHakancı kullanıcısına yanıt
    ağzınıza dolamıssınız merve bernanın arkasından neler dedi neler diyorsunuz. iyi güzelde koysanıza mervenin neler dediğini bizlerde görsek.
  • He bide şunu söylicem hakan seroya laf taşımışta kavga öyle büyümüş falan filan ulan hakan adada berna yok ada çok sakin dediğinde pascal gidip bernaya yetiştirmişti hakanı vicdansız ilan etmişlerdi şimdi hakan serenaya sana şovcu falan dediler dedi yine hakanı haksız buldular gülmekten ölüyorum yorumları görünce varya şaka gibisiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overdust

quote:

ben kulisi geçen sene tolga karelde görmüştüm bu senede hakanda gördüm. şimdi kalkıpta merveye laf atmayın. mervenin kimseden akıl almaya ihtiyacı yok. akıl almak isteyen merveye gelir.

oglum senin kafanda sıkıntımı var ?.banane geçen seneden banane hakandan konumuz maydın..akıl almak isteyen maydın yanına gelirmiş yav he he .. şu kız mimikleriyle sizi kandırıyor ben çok doğalım ayagına yatıyor ama oda güzel bir tiyatrocu

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

yayın saati gelsede. şu turbişin ve hakanın hasan ve mervelerin birleşmesinden nasıl kafayı yediklerini izlesek.

hakanın kimseye ihtiyacı yok orda tek takılır 2010daki gibi yine kurta kuşa yem olmaz rahaaaat ol. Merve aydının ama nedense her zaman birilerine ihtiyacı oluyor geçen sene ahmeti yanına gökhanı yanına alması , bu sene 1 oy için bernaya yamanması (arkasından bi aralar atıp tuttuğu halde) anılı oyuncak kukla yapması her zaman birilerini yanına alıp dedikodunun dibine vuruyor aydın

Merak ettiğim şey Hakan Turabinin grubuna girerse Hakancıyım Hakancı dermisin yine?

• 
Sayfa: önceki 33623363336433653366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.