Şimdi Ara

Survivor All Star (2783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi finalde sakat vardıki sen adamın evire çevire yen sonra smsde elen adadan gönderilen sms adil ama finalde sms olmamalı bileğin hakkı ile almalı kimse ardından şöyleydi dememeli derya adam olimpiyatlara gidecem şöle para yardımı yapcam dedi ee oldu adam bir kere denize girip balık tutmayı tötü yemedi korkudan..smsle adam campiyon oldu sonra terki diyar..
  • Anıl oyunculuğu gelişmemiş çakma şovmen
    Merve Aydın kötü kadın
    Serenay erkek fatma
    Berna görgüsüz terbiyesiz alamancı tipi
    Hakan ikiyüzlü yalancı efendi kılıklı tam bi akpli tip
    Hasan kibarcık
    Sahra pislik şer yuvası
    Özlem aptal sarışın
    Begüm iyilik perisi Polyanna

arada izleyerek yaptığım gözlemlerim bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

arkadaşlar şu oyunu izleyin hasan abi komedi ya aklıma ismail baki nin kolyeyi boynunda unuttugu oyun geldi

http://www.vidivodo.com/video/odul-oyunu-nihat-altinkaya-ve-hasan-karsilasmasi-survivor-unluler-gonulluler-/909405

Hasan'ın o hareketine değil de sondaki Mustafa Topaloğlu vs Serhat'a koptum

• Doğruya doğru olarak bakarsak

Hilmicem en hızlı yarışmacıdır evet fakat survivor sadece hız değil bazen güç bazen denge bazen beceri bu yüzden ortalama alındığında ben en iyi olarak
    Hasan derim. Tabii ki önceki Survivordaki hali olsaydı tartışmasız her dalda Hasan en iyi olurdu fakat biraz yaşlanmış artık gözardı etmemek gerekir

edit: Acunn.comdaki listeye baktım Hilmi açık ara birinci bu arada o yüzden onunda hakkını yemeyelim o zaman en iyi diyebiliriz şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 21 Nisan 2015; 14:41:49 >
  • İstermisiniz hasan 1. olup turabinin ismini söylesin. :D
  • Bugün Turabi 1.çıkmasın hiç çekilmez valla Hilmiye bile razıyım.

• şu turabiden nasıl zıtlanıyorum tanrı bilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullu500

Anıl oyunculuğu gelişmemiş çakma şovmen
    Merve Aydın kötü kadın
    Serenay erkek fatma
    Berna görgüsüz terbiyesiz alamancı tipi
    Hakan ikiyüzlü yalancı efendi kılıklı tam bi akpli tip
    Hasan kibarcık
    Sahra pislik şer yuvası
    Özlem aptal sarışın
    Begüm iyilik perisi Polyanna

arada izleyerek yaptığım gözlemlerim bu şekilde

Tamamen katılıyorum Tek adam Turabi var aksini söyleyenleri blokluyorum

• Hasan'ı bu sabah kadıköy de görmüşler.Elendi sanırım, inanmayan atsın fava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

nihat altınkaya survivor macerası

http://www.acunn.com/vi...urvivor-macerasi/273912

SURVİVOR 2012 DE FUTBOL OYUNU NİHAT ALTINKAYA EFSANE FUTBOL OYNAMIŞ

http://www.dailymotion....um-part-3-31-03-2012_tv

adamdır nihat altınkaya ve hasan yalnızoğlu ..

Nasıl bir telefonun varsa linkleri ... diye kısatlmış tıklayınca açılmıyor. Kontrol edip düzeltip yollar mısın merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Hasan'ı bu sabah kadıköy de görmüşler.Elendi sanırım, inanmayan atsın fava.

Gereksiz gerilim yapmayın, tv de sonuçlar belli olana kadar insan içine çıkartmıyorlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Gereksiz gerilim yapmayın, tv de sonuçlar belli olana kadar insan içine çıkartmıyorlar zaten

Yok gerilim yapmıyorum.Arkadaş işe giderken görmüş.Bankta tek başına oturup denizi izliyormuş.Insallah yalandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

quote:

Orijinalden alıntı: forro

Hasan o cüsseye göre aşırı hızlı, hilmicemle kıyaslamayın hilmicem hasanın yarısı kadar, tabiki daha atik olacak.

Hasan dün dinlenmişti zaten Doğu 3. oyununa çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden az fark ile geçmesi kadar doğal bir şey yoktur.Ama Hasan o kadar hızlı bir yarışmacı değil kesinlikle.Hilmi hem genç hem daha hızlı.

Arkadaşım bende kabul ediyorum hilmicem hasandan daha hızlı hatta yarışmadaki en hızlı adam erkeklerde hilmicem kızlarda m.aydın dır.

Ama hasan cüssesine göre hızlı bir adam. Hilmicemle karışılaştırmayın arada siklet farkı var.
  • Banım açıldı beyler yaşasın Doğukan ve hasan

• Son 2 oyunu ünlülerin alması güzel oldu. Dün akşam sahra son oyunu kaybedince peşmerge topabesti aşkısı gaymigül ve yancıları nadya ve bozayı hemen kıza saldırdılar. Kazansaydı aslan olurdu ama kaybedince hemen ezdiler yazıktır be. Tamam sahrayı sevmem ama emeğini de yok sayamam(Gönüllülerden Begüm ve Hasan dışındakiler yalan)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Yok gerilim yapmıyorum.Arkadaş işe giderken görmüş.Bankta tek başına oturup denizi izliyormuş.Insallah yalandır.

Hocam tv de açıklanana kadar dominikte kaldıkları otelde bekletip, açıklanacağı gün uçağa bindiriyorlar hatta sonraki gün bile olabilir. Acun böyle şeyleri gözden kaçırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Ya anıl sen ne işe yararsın o adada bide hakanı kötülüyorsun ayıptır. Adam beleşten etleri götürdü maşallah bide hakana b*k atıyor ordan.

Bozukmudur bozokmudur nedir hala konuşuyor. Kaç yaşına gelmiş haraketlerine bak turabi ve hilmicem abisine yaranmaya calısıyor. Nadyada öyle

2013 survivorun da hilmicemi gerçekten çok yanlış tanımışım o zamanlar murat-hilmicem ikilisini severdim fakat hilmicemin asıl yüzü bu sene çıktı meğersem ne kadar yalaka sinsi korkak bi herifmişsin sen! turabiden korkusuna hasan ile konusamıyor varmı böyle bir şey ?

all star ın tek şampiyonu var oda hasan'dır bir an önce adaların birleşip hasanın rahatlamasını istiyorum çünkü gönüllüler adası çekilecek gibi değil. Bu hafta bozuk elenir se çok güzel olacak. Umarımda elenir OYLAR HASANA!!!

bu cocuk gecen sezonki yarismada boyle degildi, daha çekingen efendi falandi. bi kas yapmis birinci olmus triplere bak, giderlere bak.

Ne kası hocam adam olmuş dana gibi.Yakında dötünü kaldıramayacak bu gidişle. Sürekli yattığı yerden önüne gelen yemekleri götürüyor başka iş yaptığı yok.

beleşçi adamda kardeşim kişik sıfır vucud olsa ne olur ayak pert ağız dedikodu israf biri

• Awesome kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Boşuna medyanın dahi çocuğu demiyorlar. (Bana göre yalaka bir medya maymunu ya neyse)
  • Doğukan dizinden dolayı düşük performansını arttırdı Hakan biraz performansı düştü ama yine oyun aldı dün akşam aslında düşmedi performansı hala parkurlarda çok iyi ama oyunların finalini getirme özürlü olduğundan sayı fazla alamıyor 1 haftadır dünkü oyundada çok iyidi turabi yine ballı saniseyle kaybetti hakan anılla merve utanmadan bu adama sallıyorlar noldu merve sende dün akşam kaybettin kaç kere senide mi yazsınlar
  • 1.bozok hasanla iyi anlaşırken turabiye yaranmak için hasanla tartışıp turabiye biat edince kendi ipini kendi çekti bozok yanlızca turabinin piyonu vede itici asabi kendini beğenmişin teki izinsiz pilav pişirdiklerinde sahraya pilavı nadya yaptı dedi sonra röportajda ben istedim srkadaşlar destek oldu dedi adada en fazla anlaştığı kişinin nadya olduğunu söylemişti amam onu orda sattı böyle bir adam bozok
    2.hasan turabiden korkuyormuş turabinin ve hilmicemin birinci olduğu zamanda turabiye kafa tutan adam hasan konseyde herkesin önünde turabinin suratına karşı ne mal olduğunu söyleyen adadaki tek erkek
    3.hasan niye turabiyi yazmadı turabi niye hasanı yazdı hasan karşı grubu bitirirken kendi grubundakileride korumaya çalışıyor o yüzden bozoğu yazdılar aman turabi ne takımını nede grubunu düşünüyor oraya şov yapmaya gitmiş geçen sene şampiyon oldu nası olsa tuzu kuru sırf ben kimseden korkmam sözümün eriyim demek için bozoğu kurban etti kim elenirse elensin turabinin umrunda değil amacı şov

• 
Sayfa: önceki 27812782278327842785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.