Şimdi Ara

Survivor All Star (2782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27802781278227832784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şunuda belirteyim Doğukan Mançoyu kimse öyle ünlü çocuğu zengindir falan demesin,doğukan babası öldükten sonra çok yokluk çekti,amerikada öğrenciyken garsonluk ve servis soförlüğü yaptı,yattığı yerden para yiyen ünlü çocukları gibi değildir,gönülden kazanmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

2-3 saattir şu Hasan ile Nihatın olduğu seneyi izliyorum genel olarak
    Oyun performansı olarak Hasan Yalnızoğlu>Nihat Altınkaya
    Adamlık olarak Nihat Altınkaya >Hasan Yalnızoğlu
    Nihat Altınkaya tam bir aile babası ağır başlı duruşuyla sertliğiyle gerçekten 10 numara bir adam.Keşke bu sene allstara katılsaydıda onu 1.ci yapsaydık ama en az onun kadar adam gibi adam olan Hasan var. Hasan biraz daha olaylara akılcı yaklaşıyo. Mesela bu sene aynı durumda Nihat olsaydı gram korkmadan karşısına Turabi yazardı. Hatırlarsınız ilk haftalar Hasan Nihatı göndermeye çalışırken çünkü ilk başlarda aralarında büyük gerginlik vardı ama sonra Nihat onu dokunulmaz olduğu zaman korumuştu.Çünkü Hasanla oyunlarda yarışmaktan zevk alıyorum demişti. Zaten ondan sonra hep beraber takılıp iyi bir 2li iyi bir rakip olmuşlardı.İki kişinin bir yarışmayı bu kadar domine ettiğini Survivor tarihinde hatırlamıyorum.

Nerden izliyorsun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Ya anıl sen ne işe yararsın o adada bide hakanı kötülüyorsun ayıptır. Adam beleşten etleri götürdü maşallah bide hakana b*k atıyor ordan.

Bozukmudur bozokmudur nedir hala konuşuyor. Kaç yaşına gelmiş haraketlerine bak turabi ve hilmicem abisine yaranmaya calısıyor. Nadyada öyle

2013 survivorun da hilmicemi gerçekten çok yanlış tanımışım o zamanlar murat-hilmicem ikilisini severdim fakat hilmicemin asıl yüzü bu sene çıktı meğersem ne kadar yalaka sinsi korkak bi herifmişsin sen! turabiden korkusuna hasan ile konusamıyor varmı böyle bir şey ?

all star ın tek şampiyonu var oda hasan'dır bir an önce adaların birleşip hasanın rahatlamasını istiyorum çünkü gönüllüler adası çekilecek gibi değil. Bu hafta bozuk elenir se çok güzel olacak. Umarımda elenir OYLAR HASANA!!!

bu cocuk gecen sezonki yarismada boyle degildi, daha çekingen efendi falandi. bi kas yapmis birinci olmus triplere bak, giderlere bak.

Ne kası hocam adam olmuş dana gibi.Yakında dötünü kaldıramayacak bu gidişle. Sürekli yattığı yerden önüne gelen yemekleri götürüyor başka iş yaptığı yok.

• Ünlülerin en başarlısı Doğu,karakteride sağlam.Eğer doğu varken Anıl finale giderse ayıp.

Doğuya destek gerek.

Kızlardan Merve Aydın açık ara en iyi finale gidebilir.

Sonuç olarak ünlulerden finale yakışan iki kişi var Doğu ve Merve.

Birde şunada değinmek istiyorum Merve Aydın dün son yarışta karşısına değil Nadya,Bozok çıksa başa baş gider.Bu kadar dır dır ettiler sanki Nadya'ya fark atmıycaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 21 Nisan 2015; 13:36:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Hasana ayarı Nihat vermiyordu .

Her ikisinin de kazandığı yarışlar oluyordu .

Ayrıca ikiside medeni ve ahlaklı rakiplerdi ve senin cümlenin aksine birbirlerine çok saygı duyuyorlardı .
  • Hasan o cüsseye göre aşırı hızlı, hilmicemle kıyaslamayın hilmicem hasanın yarısı kadar, tabiki daha atik olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

2-3 saattir şu Hasan ile Nihatın olduğu seneyi izliyorum genel olarak
    Oyun performansı olarak Hasan Yalnızoğlu>Nihat Altınkaya
    Adamlık olarak Nihat Altınkaya >Hasan Yalnızoğlu
    Nihat Altınkaya tam bir aile babası ağır başlı duruşuyla sertliğiyle gerçekten 10 numara bir adam.Keşke bu sene allstara katılsaydıda onu 1.ci yapsaydık ama en az onun kadar adam gibi adam olan Hasan var. Hasan biraz daha olaylara akılcı yaklaşıyo. Mesela bu sene aynı durumda Nihat olsaydı gram korkmadan karşısına Turabi yazardı. Hatırlarsınız ilk haftalar Hasan Nihatı göndermeye çalışırken çünkü ilk başlarda aralarında büyük gerginlik vardı ama sonra Nihat onu dokunulmaz olduğu zaman korumuştu.Çünkü Hasanla oyunlarda yarışmaktan zevk alıyorum demişti. Zaten ondan sonra hep beraber takılıp iyi bir 2li iyi bir rakip olmuşlardı.İki kişinin bir yarışmayı bu kadar domine ettiğini Survivor tarihinde hatırlamıyorum.

Nerden izliyorsun hocam?

http://www.dailymotion.com/user/SurvivorUnlulerGonulluler/52 İlk bölümden itibaren bütün bölümler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: forro

Hasan o cüsseye göre aşırı hızlı, hilmicemle kıyaslamayın hilmicem hasanın yarısı kadar, tabiki daha atik olacak.

Hasan dün dinlenmişti zaten Doğu 3. oyununa çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.O yüzden az fark ile geçmesi kadar doğal bir şey yoktur.Ama Hasan o kadar hızlı bir yarışmacı değil kesinlikle.Hilmi hem genç hem daha hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Hasanın neden sahrayı uazmadığını soruyorlar ya, bence hasan muhabbet ettiği bir arkadaşını yazmaması gayet doğal, bozok gibi gönüllü erkeklerin en zayıfı varken ( evet bozok zayıf değil ama hilmi,turabi ve hasana göre en sonda ) ve bozok hasana ters konuşmuşken tabii ki bozok u yazar.
    ASIL SORGULANMASI GEREKEN, turabiler sahra gibi hem zayıf hem de onlarla hiç anlaşamayan biri dururken neden güçlü birini yani hasanı yazdılar. Maalesef bu kötü insanlar karşıdaki iyi insanlara saldırıp öyle laf kalabalığı yapıyorlar ki kendi saçmalıkları arada gözden kaçıyor. Sahra hem bozokla, hem nadyayla, hilmi ve turabiyle kavgalı yani bu dördü de shrayı rahatça yazabilir, üstelik sahra zayıf yani takım da güçlenir, peki mantık nerede? Nadya geçen gün köfte kavgasında sahra ile o kadar papaz olup da hiç kavga etmediği hasanı yazmasında ne mantık var? Bozok kendi adı çıkacağı belliyken karşısına sahra gibi sms i düşük biri barken geçen haftanın birincisi hasanı koyması çok aptalca değil mi? Çünkü orada hepsi turabinin kuklası ve turabinin kafasında yazdığı senaryolarda figüran olmaya devam ediyorlar. Turabi geçen hafta birinci olamayınca hayranlarını gaza getirip kendisine daha çok sms gönderilmesini sağlamak için geçen haftadan başladı hasana beni yaz demeye, amacı hasanla karşılaşıp hayranlarının oy yağdırması ve gene birinci olmak, nadya ve bozok u da kendi zaferi için basamak yapıyor. Sahra konseyde bile bozokla alay edip yerin dibine sokuyor, bozok hala 5 dk önce kendisiyle alay eden kızı değil de hasanı yazıyor. Nadya da aynı şekilde... Hele zavallı hilmi bu sene zirvede dolaşabilecek performansı ve sempatisini turabinin yancısı imajıyla yerlebir etti. Tutabi bulunduğu ortamda ancak kendi çıkarına uygun kişilerle anlaşır ama diğerleri bunu göremeyip onun amacına hizmet etmekten başka bir şey yapmıyorlar.

+1000

Hasan çok akıllı ,bunlaerın gazına gelecek bir insan değil ,kitabının ön sözünü okuyun ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

Herşeyin bir sırası var.

• arkadaşlar şu oyunu izleyin hasan abi komedi ya aklıma ismail baki nin kolyeyi boynunda unuttugu oyun geldi

http://www.vidivodo.com/video/odul-oyunu-nihat-altinkaya-ve-hasan-karsilasmasi-survivor-unluler-gonulluler-/909405
  • öziedik adam gibi adam

Survivor All Star

alem adamlari görsün anıl hariç

Survivor All Star

nihat altınkaya ben bilmem eşim bilir'de :D

https://www.youtube.com/watch?v=xm_zq-JR34g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 21 Nisan 2015; 14:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Hasanın neden sahrayı uazmadığını soruyorlar ya, bence hasan muhabbet ettiği bir arkadaşını yazmaması gayet doğal, bozok gibi gönüllü erkeklerin en zayıfı varken ( evet bozok zayıf değil ama hilmi,turabi ve hasana göre en sonda ) ve bozok hasana ters konuşmuşken tabii ki bozok u yazar.
    ASIL SORGULANMASI GEREKEN, turabiler sahra gibi hem zayıf hem de onlarla hiç anlaşamayan biri dururken neden güçlü birini yani hasanı yazdılar. Maalesef bu kötü insanlar karşıdaki iyi insanlara saldırıp öyle laf kalabalığı yapıyorlar ki kendi saçmalıkları arada gözden kaçıyor. Sahra hem bozokla, hem nadyayla, hilmi ve turabiyle kavgalı yani bu dördü de shrayı rahatça yazabilir, üstelik sahra zayıf yani takım da güçlenir, peki mantık nerede? Nadya geçen gün köfte kavgasında sahra ile o kadar papaz olup da hiç kavga etmediği hasanı yazmasında ne mantık var? Bozok kendi adı çıkacağı belliyken karşısına sahra gibi sms i düşük biri barken geçen haftanın birincisi hasanı koyması çok aptalca değil mi? Çünkü orada hepsi turabinin kuklası ve turabinin kafasında yazdığı senaryolarda figüran olmaya devam ediyorlar. Turabi geçen hafta birinci olamayınca hayranlarını gaza getirip kendisine daha çok sms gönderilmesini sağlamak için geçen haftadan başladı hasana beni yaz demeye, amacı hasanla karşılaşıp hayranlarının oy yağdırması ve gene birinci olmak, nadya ve bozok u da kendi zaferi için basamak yapıyor. Sahra konseyde bile bozokla alay edip yerin dibine sokuyor, bozok hala 5 dk önce kendisiyle alay eden kızı değil de hasanı yazıyor. Nadya da aynı şekilde... Hele zavallı hilmi bu sene zirvede dolaşabilecek performansı ve sempatisini turabinin yancısı imajıyla yerlebir etti. Tutabi bulunduğu ortamda ancak kendi çıkarına uygun kişilerle anlaşır ama diğerleri bunu göremeyip onun amacına hizmet etmekten başka bir şey yapmıyorlar.

hocam yüzyılın tespiti bu,
    bu kurnazlar ne istiyor? Hasan sahrayı yazsın,bizde hasanı yazalım sahrayı gönderelim ?
    oldu ya..
    Hasanın performansı turabiden daha iyi,bakın istatistliklere.
    Turabi zaten hep paskalı seçiyor.Farkındaysanız.
    Turabi niye hasanı yazdı o zaman ?
    Performansı iyi değil mi?
    sonuçta nadyayı yazması lazımdı ?
    aynı durum aynı mantık...
    Hasanın sahrayı yazmamasını anlayabiliriz şimdi.
    Niye sahrayı yazsın ?
    bunlar varya,çok kurnaz çok.

Turabi çakalı dokunulmazlığı nadya'ya bilerek teslim edip bir jest yaptı.

Turabi kendi barzo beyniyle aklı sıra hasan'ı provoke edip sms'te kızlardan birini göndermeyi planlıyor. Tabi Hasan kendi gibi keko olmadığı için neyin ne olduğunu, kimi yazacağını çok iyi biliyor.

Nadya aslında o ada içinde begüm ve özlem'den sonra sırası gelen kişilerden biri. Bence gitme sırası özlem, nadya, begüm ve bozok arasından birinde..

• nihat altınkaya survivor macerası

http://www.acunn.com/vi...urvivor-macerasi/273912

SURVİVOR 2012 DE FUTBOL OYUNU NİHAT ALTINKAYA EFSANE FUTBOL OYNAMIŞ

http://www.dailymotion....um-part-3-31-03-2012_tv

adamdır nihat altınkaya ve hasan yalnızoğlu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

o zaman smsle oyunların galibi belirlerlensin ne gerek var yarışmaya yarımanın adı sms star olsun.. finale doğru parkur yarışlarına bak yarıda kesiliyor turabi adamın olmadığı yerde adamlık taslıyan gariban edebiyatına sığınan biri reting için sahra gibi çirkefde lazımki aksiyon olsun.

O senin görüşün. Sms olmasın diyorsun o zaman çok adil final olmalı. Ben orada 100 gün duracağım finale kalacağım finalde kıytırıktan 2-3 oyun ile şansızlığına ayağım kayar yada düşersem de finali kaybedersem ne olacak? Hiç adil olmaz değil mi? 100 gün kalacaksın bir hata hepsini silecek.
  • Yalnız bu haftaki oyunlar gerçekten zordu. Kondisyon çok önemli artık. Ünlülerin kızları gönüllülerin kızlarına göre bariz üstün. İnşallah birleşmeden sonra bireysel olur oyunlar. Ayrıca haftada 5 gün fazla bence. 4 gün yeterliydi.
  • http://www.acunn.com/vi...arina-sitem-etti/273326

3.16 ya dikkat bu sene olsa eminim turablanın dersini verirdi...

bundalar izlenir

http://www.acunn.com/vi...kasi-goruntuleri/272610

nihatın survivor macerası
    http://www.acunn.com/vi...urvivor-macerasi/273912
    http://www.acunn.com/vi...esinin-bulusmasi/273472
    http://www.acunn.com/vi...nra-neler-yasadi/273688

• NİHAT ALTINKAYA SURVİVORA NEDEN KATILMADI...

BURDA CEVABI

https://www.youtube.com/watch?v=LIa0X-CBCVg

• adamdın be nihat altınkaya helal olsun sana baba adamsın

http://www.acunn.com/vi...aligi-karistirdi/273141

duruş konuşma 10 numara ya

Bu videoyu izleyin anılın adam olmadığını görün

• Bu hafta Bozok giderse Turabi'yi o zaman göreceğiz gençler. Bakın bakalım Nadya'ya bir daha dokunulmazlık verecek mi görürüz.
    Bozok giderse Nadya, Turabi, Hilmicem kalır. Hasan'ın grup ise 4 kişi.
    Dolayısıyla konseyde oy çokluğu Hasan'ın grupta oluyor. Yani ilk adayı Hasan'ın grup belirleyecek.

Eğer Nadya dokunulmaz olursa herkes Hilmicem yazar. Daha sonra bir ihtimal Hasan SMS birincisi çıkıp karşısına Turabi'yi koyarsa Hilmicem gider.
    Yani Turabi dokunulmazlığı bile bile Nadya'ya verirse canım arkadaşım dediği Hilmicem'in kuyusunu kazmış olur.
    Kendisi alırsa ise Nadya'nın kuyusunu kazmış demektir.

Dua edelim de Bozok gitsin, "canım arkadaşım, arkadaşımı satmam" diyen Turabi'nin Hilmicem'i mi yoksa Nadya'yı mı satacağını görelim.
    Ben Nadya'yı korur diye düşünüyorum. Çünkü ekrana "bir kız kardeşimi yazamazdım" falan diyerek oy toplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

Merve aydın erkek olsa diyorsun. Peki merve aydının karışısında kendisi gibi olimpik koşucu yarışmacılar olsa yine bu kadar oyun kazanır mı? Hayır. Begümü özlemi falan yeniyor çok iyiyim havalarına giriyor.

Ayrıca finale kalan 2-3 oynasın kazanan şampiyon olsun mantığı bence yanlış. Bu basit bir yarışma değilki 100-110 gün adada kalıyorsunuz 15-20 kilo veriyorsunuz şekliniz şemaliniz değişiyor bence eğer sms oylamasını acun ayarlamıyorsa adil bir sistem tabi acun müdahale etmiyorsa. Çünkü sen 100 gün orda koşacaksın falan ne belli finaldeki oyunda ayağın kayacak oyunu şansına kaybedeceksin? Survivor gibi bir yarışmaya ters bence.

Bana attığın cevaba değil de buna cevap yazmak istedim. Arkadaş laf anlatmaya çalışıyoruz sana ama baştan söylesene M.Aydın'ı açıkça sevmediğini. Varsayımlar üzerinden yorum yapmışsın. Olimpik koşucular olsa karşısında oyun kazanamaz diyorsun. E var mı karşısında koşucu? Yok. O yüzden bu kız en iyiyim tribine girebilir ki öyle de zaten. Final oyunuyla ilgili görüşlerine katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 27802781278227832784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.