Şimdi Ara

Survivor All Star (2305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23032304230523062307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

quote:

quote:

quote:

Kişisel dokunulmazlık oyununa nerf gelmiş, seramik ile rakamlar 5 den 7 e çıkmış

Nerf degil buff onun adi

He 5 den 7 ye çıkınca kolaylaştı oyunlar tabi qnq

Nerf ne demek ? Buff ne demek ? Soyle bakalim

Moba yada mmorpg açısından örnek vereyim aynı hesap çünkü

Bir karakter nerf yediğinde eskisi gibi kolay mı olur zor mu? Zor mesela adam öldürmesi daha zorlaşmış olur

Buff alır ise adam öldürmesi daha kolaylaşmış olur

Sayı 5 den 7 ye çıkıyor, efor, zaman, artmış oluyor

Bence ya sen karistiriyon ya da lolde bu tam tersi . Nerf yiyen bir champin ozelligi duser bak adi ustunde nerf yemek , ben hic buff yemek duymadim.

seramik oyunu champ diyelim, survivor yarismacilarida karakterler. Seramik oyunu 7seramige ciktiysa oldurmesi zorlasmis olmazmi? yani buff lanmis seramikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berna elenmez, oflaz daha az sms alıyor. Oflaz elenırse zaren yarış kaybetmez bunlar :D

• Şaka maka yine anıl birinci olursa ne gülerim he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam bernayı sevmeyebilirsiniz.Bende çok bayılmam.Ama istatistikler ortada.Kız yarışıyor aga.Berna giderse oflaz vs Begüm mü izlemek istiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Bernayi yazacani söylemişti nerenle izliyon ?

hadi cnm Git az ötede oyna

doğru söylüyor kardeşim oyunda seni yazıcam demişti kaçırmışsın orayı

Berna ve anili yazacaktim ancak onlari yazmayacagim çünkü " Bu benim merve oflaz icin kullanacağım son insiyatif " BU SÖZLER dogukana aittir kardeşim. Bence siz tekrar izleyin

09:20 den sonrayi izleyin
    https://youtu.be/_2D43hZnbUA

• quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Tamam da Taner'i Hilmi'ye tercih etmek gibi bir şey Berna - Oflaz olayı. Kaldı ki Berna Turabi ve Hilmi kadar sinir bozucu değil.

Tamam da Tanerle Hilmi aynı gruptalardı.
    Berna ile oflaz arasında grup kardeşliği gibi bir şey söz konusu bile değil.
    Berna belli ki adada ikili oynuyor. Daha ne olduğu bile belli değil grup konusunda.

Zaten Turabiyle Hilmicemin eline kimse su dökemez ona tabiki bir şey demiyorum. Ama bu Bernayı haklamaz.
  • Berna ile Oflaz çıksın oylamada. Birinci Hakan olsun, Anıl'ı söylesin. Anıl veya Oflaz gitsin.

Hem Berna biraz daha sakin olmayı öğrenir, hem de adadaki iki faydasız insandan birisi gider.

Ünlülerden; öncelikle Anıl/Oflaz sonra Pascal gitmeli. Bu sayede iyi takım olurlar.
  • Fragmanı bekliyorum ben oylama umurumda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Tamam da Taner'i Hilmi'ye tercih etmek gibi bir şey Berna - Oflaz olayı. Kaldı ki Berna Turabi ve Hilmi kadar sinir bozucu değil.

Berna almanyada yasiyor iletisim sorunu dil yuzunden. Kameraya oynamiyor icten pazarlik yapmiyor nasil oy alirim hesabini yapmiyor bu yuzden turani ce hilmicemfen cok farkli..

• Moflaz oradayken doğunun gruba oy moy yok.

• Tamam Oflaz gitsin de Berna bildiğin dengesiz. Oyunlarda iyi olabilir ama hem oyunlarda hem adada takımı demotive ediyor. Saçma sapan laf atıyor herkese. Ha ne konuşacağını veya Türkçeyi bilmemesi onun ikili oynamadığını da göstermez. Çok da iyi biliyor ne zaman kime oynayacağını. Hadi bakalım konuşuyordu yine çizgisini koruyup Hakan yazsın bu hafta. Hiç sanmıyorum birazdan görüceğiz.
  • Bence Berna elenir. Berna ya kimse oy atmaz.

O yüzden kimin 1. olacağının da çok önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Gitmesi gereken yeterince belli değil mi? Defol MOFLAZ

Pascal da fenalarda

• Merve Oflaz'in gitmesini isteyenler;

Merve Oflaz giderse sıradaki kişi Hakan olacak. Üstelik Hakan'ın takımı oy kaybedeceğinden 4'e 3 şeklinde tek aday çıkmış olacak. Anıl gibi ergenetör bir adam 1.olduğunda da karşısına Serenay ya da Doğukan'ı koyacak. Kendi grubuna dokunmayacak. Bu 3 kişiden kim giderse gitsin sakat Anıl'ın olduğu bi Ünlüler takımı ultra güç kaybedicek. Sonra hepberaber Turabi'nin terbiyesizliklerini, Gönüllülerin fark atmasını, Anıl'ın da oturduğu yerden yarışan arkadaşlarını dedikodu yapmasını izleriz o zaman

• Birleşme ne zaman

• Umarım Anıl birinci olmaz.
  • Berna kimi yazdı arkadaşlar?
  • pascala bak adam seni yakin görüyor biseler paylaşıyor 43 yasında adam ordan orya laf taşıyor
  • Yav he he oflazı finale kadar taşıyalım o zaman boş konuşmayı bi kesin arkadaş ya.
  • 
Sayfa: önceki 23032304230523062307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.