Şimdi Ara

Survivor All Star (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir (17 Mobil) - 14 Masaüstü17 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
275
Favori
3.383.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
212 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: N-Baranov.

quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Turabinin kaslar sönüyor, ayrıca gönek bölgesi kalın ve şişik, steroid kullanmış olabılır, steroid yani yapay testosteron hormonu, çok yaygın bunu kullananlar , turabi gibi ekranlara şov yapan birisinin kullanmaması içinde bir sebep yok. Adam vücuduyla para kazanıyor nede olsa

Hem kasları şişme balon, hemde adamlığı balon hayatı yalan kekonun, hasan gibi birisi varken bu keko kazanırsa büyük haksızlık olur, hasan hem daha başarılı hemde çok terbiyeşi ahlaklı bir insan. Kimsenin arkasından konuşup iş çevirmiyor.

hocam protein tozuyla şişseydi bacak ince kasları öyle belli olmadı
    turabi toz desteği almadan yapmış kası belli

protein tozu kası anılda var . ilk görüşte anlarım

hasanın kaslarda tozsuz ama fazla yemek yemiş biraz

Yahu protein tozu demedim ben, protein tozu kas şişirme protein tozu besindir yemekdir, peynirin altındaki suyun kurutulup tuzundan yağından ayırıp toz haline getırılmesıdir.

Ben hormon dan bahsedıyorum, iğme yolu ile erkeklık hormonu alıyorlar, normal bır erkegın 10 katı fazla erkeklık testosteron hormonu alıyorlar, hiç spor yapmayan bıro bıle spor yapan bırıne gore daha fazla kas kütlesi kazanır steroid kullanırsa. Steroid ilk başlarda yatalak hastalara kas kaybını önlemek ıcın doktorlar tarafından kullanılırdı.

Turabi bunları kullanmıyor biliyorum çünkü gerçek hayattan yakın bir dostum. Bizzat dövüşlerini izledim harika dövüşüyor bir çaktımı yerde nakavt ediyor öyle yani. Vucüdü adonisleri falan has gerçek.

Zaten şu resimden de anlayacağın üzere adam harbi emek vermiş kaslarına

Survivor All Star

Bi gidin artık yahu 3 kişi bıkmadınız Turabi turabi turabi köpekbalığı turabi köpekbalığı bozok yeter

Alıntıları Göster
    Doğukan sizce toparlanır mı?

• artik sali gunleri de birinciyiz

SURVIVOR ALL STAR TV8 21:01:03 00:16:46 10,84 25,75
    2 ASK YENIDEN FOX TV 20:59:06 23:41:40 10,09 23,02

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ölü ozanlar derneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Survivor All Star'ı hak etmeyen isimler:
    ÖZLEM
    SEDA
    MERVE OFLAZ
    TANER
    BEGÜM
    ...
    Bublar gidecek önce demedi demeyin.
    Serenay da birinci olacak kadar iyi değil.Tamam hızlı , müthiş hırslı ama güçsüz be abi. Görmedin mi Tekerleğin altında kalıyodu.İtme oyununda keza.Dayanıklılık oyunlarında pes.Ama hırslı kız bende istiyorum Merve'ye çektirmesini.
    HER ŞEYE BAKARAK HER ŞEY AMA HER ŞEY:
    Ünlüler EN İYİSİ: Merve AYDIN ve BERNA (Şimdilik)
    Gönüllüler EN İYİSİ: Hilmicem ve HASAN (Şimdilik) HER KONUDA ARALARINDA EŞİTLİK OLDUĞU İÇİN İKİ İSİM YAZDIM.BENCE BÖYLE TEŞEKKÜR EDERİM.GELECEK HAFTALARDA DEVAM EDECEĞİM. Görüşlerinizi bekliyorum ve saygı duyuyorum.

Kesinlikle katılıyorum dostum Bende ekleyim biraz

Aslında Begüm şeker bir kızda performansı sönük kalıyor, biraz tempoyu artırsa Turabi sürekli takmadığı sürece kıza yollanmaz çünkü Twitter'da başka hayran grupları 9 Ece Begüm'ün hayranları çok oy toplamak için birleşiyorlar bir sonraki dokunulmazlığı kaybederlerse diye, birkaç hafta daha rahat burada bence. Ada birleşmesine de kalırsa, Berna ile iyi anlaşırlar diye düşünüyorum ki zaten önceden de iyi arkadaştı onlar.

Aslında Sahra kötü biri değil sadece gereğinden fazla hırslı ve bu kötü bir hırs. Bu hırs onu çok fazla egoist birisi yapıyor ve agresif. Biraz çenesini tutması lazım yoksa onunda suyu kaynadı, eletecekler onu erkekler.

Turabi takımdan elenmesini istediği kişiler olduğunda dokunulmazlığı kaybetmek istiyor zaten

Serenay Ünlüler'in kızlar bakımından Merve Aydın ve Berna'dan sonra üçüncü ismi bence ki zaten Merve Oflaz ve Almeda'yı saymaya bile gerek yok. Evet hırslı falan ama Bir Merve Aydın falan da değil şimdi

Şahsen ben Merve ile uğraşmalarını istemem çünkü adı üstünde orası Survivor, duygusal davranmayacaksın performanı kötü olanı yollamak zorundasın, son oyunlardasın artık, kaç kişi kalmış zaten takımdı? Ödüllerde kritik, Merve doğru olanı yaptı aslında. Ama Merve Aydın dün içi çıkana kadar ağladı, sanırım Ahmet ile daha iyi dostlar ki zaten Gökhan, Ahmet, Merve finale kadar beraber yürümüşlerdi. Ayrıca Serenay'ında Tolga'ya yaptıklarını ne çabuk unuttuk?

Ki dün Merve Aydın 3. , Merve Oflaz 5. oldu SMS'te Yani Ahmet sağlık sorunları yüzünden yarışmadan ayrılmak zorunda kalmasaydı, Serenay'da Merve Aydın deseydi, Merve Oflaz yolcuydu Yine bir hafta daha garantiledi kendini

Akın Saatçi, Gökhan Keser, Nihat Altınkaya <--- Bu üçü ünlüler takımında olsa kimse yenemezdi ünlüleri Nihat, Hasan'a fark atmıştı, Hasan parkurun yarısındayken Nihat yürüyerek parkuru bitirmişti

Ulan daha birşeyler yazacaktım, unuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: canoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Anıl daha fazla steroid bastı yalnız

Anılda steroidlik vucut yokki, bel bölgesi zayıflamış birazda kası artmış

Her vücut yapana steroid basmış diyosunuz bi bitmediniz:D adamlar sizin gibi 2 gün gidip bırakmıyo düzenli sporla beslenmeyle herkes yapar :)

Asıl senın gibi iftiracılar bıtmedi, ben 4 senedır düzenli spor yapıyorum, adamın karın bölgesi şişkin yağ değil şişkinlik var kalın, hilmiceme bak diğerlerine bak anlarsın.

Profesyonel vucut gelıstıricilerine bak hepsi karın bölgesi şişik steroid glokojen depolarını ve iç orhanlarınbuyutur bu sebeple ben turabıde kesın var demedım ama vucut gelıstırme sabır sporudur cogu insanlar kolaya kaçıp steroıd kullanıyorlar cogundanda bır cacık olmuyor ama.

İftiracı demen yanlış oldu be dostum adamlar uğraş veriyo sosyal hayatından ödün veriyo günü yemek yemekle geçiyo adamın biri gelip steroidle bende yaparım nolucak diyo emeğe saygı lazımbiraz .sporla uğraşıyosan sende bilirsin o tipleri senide o insanlar arasına koydum öyle değilsen kusura bakma genelleme için. anılı hiçsevmem ama steroid kullanmadığı belli bence

Teşwkkur ederım düşüncelerin için, anıl öyle degıl ben zaten kımseye birşey demedım sadece turabıye soyledım steroid olabılır dıye adam vucuduyla para kazanıyor, profesyonel sporcu degıl , direk danscısı kısa sürede boyle vucut yapmazınhende yağsız basit iş degıl.

Sizde sporcuysanız bılırsınız, kas oranın artınca yaplanıyorsunnısyer ıstemez, yağ verınce kasta azalıyor steroidde bunlar olmuyor bılıyorsunuz, turabı gibiler kullanır, benıım okula gıttıgım yıllarda steroid kullanan cocuklar vardı adam ne manken ne oyuncu sırf kızlar ıcın steroid vuruyordu bu kadar yaygın malesef, ben 4-5 senedır calısıyorum cok sukur kullanmadım herkes bızım tıbı degıl gelısme durunca gıdıp ıgne vuruyorlar salon hocalarıda teşvik edıyor yada hap verıyor. Peoteın tozundegık hormon ılacı hocam.

Anılda steroid yok dedım ben sanırım yanlış okudunuz orasını, ben diğer arkadaşa cevap verdim anılda steroid yok diye, anılın vucudu sıradan zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Mart 2015; 21:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Survivor All Star
    Umarım şampiyon olursun koca yürekli adam.

Orijinalden alıntı: Nihatkara38

quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Turabinin kaslar sönüyor, ayrıca gönek bölgesi kalın ve şişik, steroid kullanmış olabılır, steroid yani yapay testosteron hormonu, çok yaygın bunu kullananlar , turabi gibi ekranlara şov yapan birisinin kullanmaması içinde bir sebep yok. Adam vücuduyla para kazanıyor nede olsa

Hem kasları şişme balon, hemde adamlığı balon hayatı yalan kekonun, hasan gibi birisi varken bu keko kazanırsa büyük haksızlık olur, hasan hem daha başarılı hemde çok terbiyeşi ahlaklı bir insan. Kimsenin arkasından konuşup iş çevirmiyor.

hocam protein tozuyla şişseydi bacak ince kasları öyle belli olmadı
    turabi toz desteği almadan yapmış kası belli

protein tozu kası anılda var . ilk görüşte anlarım

hasanın kaslarda tozsuz ama fazla yemek yemiş biraz

Yahu protein tozu demedim ben, protein tozu kas şişirme protein tozu besindir yemekdir, peynirin altındaki suyun kurutulup tuzundan yağından ayırıp toz haline getırılmesıdir.

Ben hormon dan bahsedıyorum, iğme yolu ile erkeklık hormonu alıyorlar, normal bır erkegın 10 katı fazla erkeklık testosteron hormonu alıyorlar, hiç spor yapmayan bıro bıle spor yapan bırıne gore daha fazla kas kütlesi kazanır steroid kullanırsa. Steroid ilk başlarda yatalak hastalara kas kaybını önlemek ıcın doktorlar tarafından kullanılırdı.

Turabi bunları kullanmıyor biliyorum çünkü gerçek hayattan yakın bir dostum. Bizzat dövüşlerini izledim harika dövüşüyor bir çaktımı yerde nakavt ediyor öyle yani. Vucüdü adonisleri falan has gerçek.

Zaten şu resimden de anlayacağın üzere adam harbi emek vermiş kaslarına

Survivor All Star

Vücut paris kafa şırnak

Aslında türk kızları hep turabi gibi birisiyle çıkmak istiyo

• maydını seven bir benmiyim

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Anıl ve steroid ne alaka ?

Survivor All Star

Sadece düzenli beslenip, spor yapmış adam. Sıradan bir vücudu var.
    Turabi geçen yıl çok fena bozdu vücudu, doğal yollar ile çalışan bir adamın vücudu o kadar bozulmaz.

hocam bende spor yapıyorum . toz kullanan arkadaşlar var . anıl %100 protein tozu almış banko

sen kendin demişsin trabinin vucudu eridi diye . bünya aç kalınca önce karbonhidrat yakar , sonra yağ yakar yağ da bitince protein yakmaya başlar
    turabinin yağ oranı çok az olduğu için yağ evresi kısa sürüp protein yanmasından vucudu erimiştir .

geçen sezon aynı yarışmada akın göbekli geldi . yağ oranı fazla olduğu için adamın yağlar eridi kasları çıktı ortaya . bir yıl daha dursaydı proteinde kaybedecekti

• komedi türkiye tırt cıktı la:)

Yukarida Dogukan'in atiş calismasi gerektigini soyleyen bir arkadas olmus. Hakkaten suana kadar en cok kabiliyetsiz diye bagirdigim dogukan oldu. Alakasi yok bir onceki survivorda ki haliyle. Mervenin bahsettigi ogrenilmis caresizligi ile daha cok puan kaybeder dogukan.
    Kendine guvenini trde birakmis resmen.

• Benim Favorim Hakan fakat o olmazsa dogukan veya Serenay olsun sampiyon

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bu mesaj silindi.
    Serenay'da yürek olsa, duruş olsa ilk oylamada M.Aydın yazması gerekirdi. Ama Serenay şimdi ne yapacak? M.Aydın 3-5 hafta bize oyun kazandırsın sonra tekmeyi koyarım düşüncesiyle hareket edip ne kadar içten pazarlıklı olduğunu kanıtlayacak.

Evet Serenay iyisin hoşsun da çocukluktan çıkamadığın sürece başkalarının etkisinde kalmaya devam edeceksin. Sana acıtasyon sahnelerinde başarılar.

Belki M.Aydın'ı elersin, ama M.Aydın kadar delikanlı olamazsın.

Orijinalden alıntı: TwDead

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    survivor yok bişey yok hala kasıyor forum. Forum ilerisi için korkutuyor.

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

maydını seven bir benmiyim

Yoww yanlız değilsiniz orda bence hasandan sonra sporcu kişiliği ile merve aydın da birinciliği hakediyor ki geçen sene turabiyi yenerek bunu gösterdiğini düşünüyorum. Ayrıca 2012 senesinde koşu sırasında sakatlanıp ağlayarak parkuru bitirmiş bana göre gerçek bir sporcudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

quote:

Ekşi Sözlüktekilerin de dediği gibi dün Merve Aydın, Ahmet Dursun'a ilan-ı aşk etti. Arkadaşça bir sevgi değil çok farklı bir şeydi bu. Böğüre böğüre ağlamalar, yarım kilo sümük akıtmalar, elini tutup gitme diye yalvarmalar, beni bırakma diye serzenişler... İşte bunlar hep aşktan kaynaklanıyor. Bu Merve geçen sene de Gökhan'a sırnaşıyordu, Gökhan hiç ilgilenmiyordu bile. Yani doğal olarak Gökhan'ın tipinde birinin Merve Aydın gibi birine bakması milyarda bir ihtimal dahilinde bile değil. Her neyse sonuç olarak Merve her sene birine abanmaya çalışıyor. Sıra Pascal'da mı acaba çok merak ediyorum.

Bence ondan değil Geçen sezon merve-ahmet-gökhan bu üçü çok iyi arkadaştı gerçekten sona kaldılar zaten Bu yüzden ahmet gidince ağlar tabi sonuçta ikisi birbirine iyi davrandı ama aynı durumu ben serenayda göremedim hayatta başarılar dedi sadece

Merve çok soğuk biri, bence hiçbir arkadaşına böylesine ağlamaz. Aralarında duygusal bir şey var sanki. Arkadaşlıklar öte.

Serenay tabii üzülmez çünkü araları bozuk Ahmet'le.

De yani onla bir sezon geçirmişsin o geçen zamanın illaki bir hatrı olması lazımdı sıradan birisi gidermiş gibi vedalaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

maydını seven bir benmiyim

Yoww yanlız değilsiniz orda bence hasandan sonra sporcu kişiliği ile merve aydın da birinciliği hakediyor ki geçen sene turabiyi yenerek bunu gösterdiğini düşünüyorum. Ayrıca 2012 senesinde koşu sırasında sakatlanıp ağlayarak parkuru bitirmiş bana göre gerçek bir sporcudur.

Benimde en çok desteklediklerimin başında merve geliyo, o sakat sakat bitirdiği yarışta gözlerim dolmuştu baya

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.