Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mersinaki , karlsson Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
17.933
Cevap
49
Favori
237.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    8 kişiden de çıkamayan bir zahmet elensin o nasıl pota

    Bu sistem Batuhan-Sedat ve Mehmet'e yarar bir tek ikinci kez potaya girmemiş olacaklar. Ama bir tık saçma bu kadar kişinin düello potasında olması sistemin bozukluğa girmesinden dolayı.

    Ki zaten 1 değil 2 kişinin gitmesi lazım mantıken. Veya erkek haftasından sonra tekrar erkek haftası yapıp dengeleyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 15 Şubat 2025; 1:35:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stackalloc kullanıcısına yanıt

    Çenesine yetisebilecek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Gecen sene de böyle olmuştu hocam.

    Birde sakatlık diskalifiye ile kızlar azalmıştı.

    Birleşme öncesi 1 sonrası 2 olmak üzere 3 defa üst üste erkek elemesi olmuştu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayı Hikmete bi nazar duası okuyalım lütfen arkadaşlar, kızların gözü ayı da nazar değecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER


    Çöp Hikmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drollhikmetci kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu yanlış bugün pinar Sultan 2 defa sırtını yere getirdi ayının.

    Eksi 2 olması lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zamandır ekşiye bakmiyordum.

    Güzel bir yazı

    sema aydemir gibi hem zorbalık yaparak adam döven hem de aynı anda mağdur olan bir "survivor efsanesini" bünyesinde barındıran yarışma.


    kadın onu bunu dövüp, sonrasında övüne övüne nasıl dövdüğünü, döverken aklında kalanları tam olarak yapamadığı için pişman olduğunu açık açık söyleyen biri. ama o hep mağdur. çünkü prensesimizi hep tahrik ediyorlar. etmeyeceksiniz. onun survivor anlayışında psikolojik harp yok. o çıkıp sayısını alacak, yalakaları abla abla diye peşinde dolaşacak, o da gerektiğinde ona buna hakaret edecek.


    survivor; bir psikolojik harptir. yarış marış hikaye. biri sana yılan derse sende ona fare der işine bakarsın. her lafın altında kalıp, üstüne bir de zoruna gidiyorsa ve şiddet uyguluyorsan sen survivor savaşını kaybetmişsin demektir. yani zayıfsın, eziksin.


    ki sema prodüksiyon tarafından kayırılmış ve kayırılan bir yarışmacıdır. misal. her sezon kronik sakattır abi. omuzunu bahane edip oyunlara çıkmaz ama dilber dansı yapar vs.


    pınar ın onun hakkında dediği şeyler doğru. sema çok yalancı ve tiyatrocu bir insan. belli ki prodüksiyonla anlaşmışlar. intikam almak için bir fırsat verilmiş kendisine. bunu diyorum çünkü aynı olay 2-3 sezon önce asena nın dövdüğü(ve elenmediği) merve nin başına gelmişti. pınar akıllı ve çok güçlü bir kadın. evet sivri dilli ama 3 sezondur izlediğimiz kadarıyla mağdur, ezik gözükmek gibi bir derdi yok. kronik toksik sema nın bir anda atik bir tavırla ismini söylemesinden kendine kurulan olayı anladı.


    bu arada yağmur a büyük şaşırdım. sema ablası için baya baya belden aşağı vurdu olayı. kızı severdim ama bu varoşluğu görünce bir mide bulantısı oluşturmaya başladı bende. ciddi ciddi "seni iyi ki dövmüş keşke biraz daha dövseymiş" "ben olsaydım ben de dövseydim" gibi cümleler kurdu. bunları duyduk. bir uyarı, ceza falan gelmesi gerekmiyor mu? merak ettiğim başka bir şey. acun un survivor ının adaletini geçtim ama bu hukuki anlamda da bir suç değil mi?


    son olarak bu eski yarışmacıların çok bir taraflarını kaldırıyor acun. sema mı naz yapıyor, adem mi naz yapıyor, kimse kim artık mıy mıy yaptığı anda tutup kulağından göndereceksin bu kadar basit. joker oyuncu diye bir olay getir. elenemesin, oy da vermesin, bireysele dönene kadar haftalık maaşla iş yapan lejyon misali takılsın. bu sözüm ona eski devrelerin şevksizliği, toksikliğinden ve mıy mıylığından sıkıldı artık insanlar. bu da ayrı konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Hocam, bunu okuyacak kadar işsiz olduğumuzu düşünmüyorsun herhalde?

  • ahah size cok komik bisi dicem.

    bu kavga eden yarismacilardan birinin kocasi davulcuymus ya.
    kim diye merak ettim.

    adam istanbul devlet opera ve balesi orkestrasinda da caliyomus aslen. belli ki kaliteli bir sanatci. carmina burana'dan kesitler koymus instagram'ina. ki bu aralar akm'de izlemek mumkun eseri.

    dusunsene isyerinde o fortuna imperatrix mundi caliyorsun, eve dönüyosun karin canli yayinda kufur ediyor, baska bir yarismaciyla "o kurnaaadan buuu kurnaaaaya" tarzi kavga ediyor.. tam bir kultur catismasi. umut sarikaya tipi mutsuzluk. bagetimle karsilikli oturup raki icerdim uzuntuden. tovbeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre D kullanıcısına yanıt

    Hocam ben emekliyim okurum. Sabah 6 da yatan biriyim.6 saat uyuyan biriyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sema seni iyi biliyoruz. şiddet failisin. seni öyle göstermeye çalışmıyor kimse. sen kavgacı bir kadınsın. kaba kuvvetle sorunlarını çözmeye çalışıyorsun.

    uçakta bir kadını öldüresiye döverken de şiddet faili idin. pınar'a saldırırken de. nagi nagi diye dilinden düşürmediğin nagihan'a kargoyla kanlı sopa yollarken de.

    şahika'ya sürtük derken de şiddet faili idin. sabriye'yi zorbalarken de.

    daha neyi sayalım seni şiddet faili olduğuna ikna etmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    İsmail’e üstünlük kurmuş. Hikmet ile 3 oyun 3 galibiyet. Adem ile %50-50. Ne yapsın hocam daha?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Alt tarafı 1 ödül oyununu iptal edip o gün Mehmet - Sedat eşleşmesini çekeceklerdi amma uzattılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

    Yüzde 50 olmaz Kılday gibi minimum yüzde 15-20 fark atması lazım 1 e 1 de en yakın rakibine


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    ...


    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

  • Hakan kullanıcısına yanıt

    Yok artık...


    Dün yorgundum bayağı hiç bakamadım, bakalım yeni REYTİNG sonuçları nasıl gelecek?


     

  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.