Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.973
Cevap
49
Favori
238.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her artı Pınar'ın attığı 2 tokat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Sevgi > Pınar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Dilşah Sevgi'yi sindirip Almeda'nın üstüne çullandırtmaya çalışmıştır

Her güzelin bir kusuru vardır hocam...

• Pablito20 kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

...

• 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER

• bayadır trambolin oyunu görmüyoruz özledik

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Sonra da Fatih gibi bir adamı sırf maymun dedi diye zorbaladı Acun.

Yılanlar mılanlar havada uçuşuyor ona laf yok tabi. Tanıtımda söyletip canlıda bipletiyor :)

Acunun da adalet şirazesi baya kaymış durumda.

Survivorda her zaman psikolojik harbinde bir limiti olmuştur. Olmalı mı belki tartışılabilir. Ana bacı sövüp psikoloji de psikoloji diyemeyiz herhalde.

Zaten Sema da bunu vurguladı her türlü tahriki kışkırtmayı yaptı ama hiçbir ceza almadı diyerek. 2 tarafta Acuna kızgın.

Pınar kendine özel ayrıcalık istiyor ben onla temaslı oyunda oynamam. Madem öyle gelmeden önce anlaşacaktın. Pılını pırtını toplayıp gitmeye çalışıyor :)

Sema da kendisine ağır tahrikler yapılmasına bir ceza gelmesini istiyor.

Ancak yarış marış hikaye de değil performans burada çok büyük bir fark yaratıyor. Yıllardır birinci olan yada en kötü ilk 2 deki kişiler şampiyon oluyor sonuç olarak insanlar onların kazanmasını hak görüyorlar. Ancak kadın erkek ayrımı gerçekten de var. Bu yarışmanın en adaletsiz tarafının o olduğunu düşünüyorum. Tüm sezon kadınları kadınlarla erkekleri erkeklerle kapıştırıp finalde hadi birbirinizle kapışın deyip tek şampiyon seçmek zaten saçmalıktan ibaret. Ama 1 survivor şampiyonu olmasının verdiği o havayı bozmak istemiyorlar.

Sema yalancı mı tiyatrocu mu bilmem ama güçlüden taraf olmaya çalıştığını biliyoruz. Cidden survivor da dışarıdan laf taşımanın hiçbir anlamı yok. Ailelerin katılması da saçmalık Pınarın eşinin katılmasının saçmalık olması gibi.

Pınar zaten elini güçlü göstermek için her zaman dışarıdaki olayları taşıyor. Çünkü küçümsediği 2 kuka devirmekte ne olacak canım bennnnn şuraları bitirdim şunları yaptım demesini biliyor çünkü performansının top seviye olmadığını o da biliyor.

Bu tavırla Pınar her zaman itici ve tek taraflı düşmancı bakıp tek derdinin laf sokmak küçük laf ebelikleri yapmak benzetmeler yapmak ve küfür etmeden çok zekiymiş gibi hakaret ve aşağılamalarına devam ettiği sürece hiçbir şey olmaz onun adına. Kendi kafasında kurduğu dünyada kendini kraliçe görüp üstün kibriyle hiçbir zaman insanı ve samimi tarafını gösterecek yüreği yok. Belki de o tarafı hiç yok 3 sezondur birinden bunu göremiyorsak zaten yok demektir.

Melih beyle 2 saniyede tartışma başlatıp ona bile benzetmeler yapan birisi sonuç olarak. Kişilerin bam tellerine basmayı kendine şiar edinmiş birisi.

Acuna da posta koyar yakında :) Gerçi Tuğba 1 saniye deyince Acun bir şaşırdı 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Pınar sorun çözmek istemiyor ki onun da saldırı yöntemi bu. Herkes güçlü olduğu taraftan vurmak istiyor. Pınar sadece Semayı bakın şiddet uygulayan o, kötü olan o moduna sokmaya çalışıyor.

Yarışma açısından evet Sema daha hatalı. Oyuna gelmemeli orası kesin. Ama hakaretin tahrikin sınırı nerede olmalı? Belden aşağı lafların, dışarıdaki olayları buraya taşıyıp çözümsüz bir noktaya getirip kendini haklı çıkartmaya çalışmanın.

Pınar Semaya insani tarafını hiç görmedik derken dönüp bir aynaya baksın 3 sezondur Pınardan hangi insanı taraf gördünüz. Tek olayı Semaya salça olmak ve bitmeyen kini öfkeyi devam ettirmek. Sema da benzer tabi.

Hani diyor ya ben bulaşmam kimse bana bulaşmazsa diyor. Daha geldiği anda ben hatırlatmaya geldim deyip çoraplarıyla gelen kendisi :)

Pınar prodüksiyondan özel ayrıcalık bekliyor. O yüzden çantasını alıp giderken ben bu prodüksiyon için gerekeni yaptım onlar benim arzumu yapmıyor demeye getirdi. İstiyor ki hiçbir temaslı oyunda onunla oynamamak ve karşı takıma seçim hakkı da vermemek.

Kurnaz olacak ya. Bence prodüksiyon diyecekti ki; Sema cezasını çekti Pınar sen çıkıp oynamak zorundasın yoksa sana -1 yani oyuna çıkıp kaybetmişsin gibi puan eksilteceğiz yada karşı takıma puan vereceğiz demeliydi.

Yok öyle bir dünya. Geçen sene temas yaptı da ben oynamam demek. Madem öyle cezanı çekeceksin. Hiç kimseye öyle bir müsamaha gösterilmemeli.

Çünkü Pınar bunu avantajına kullanıyor. Yenileceğini biliyordu. Bir insanı oyuna çıkıp saldırmış gibi önceden suçlayamazsın.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Hikmet fena çekmiş alaşağı etmiş Poyrazı 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER Gidersem seni de alırım aşağı demiş ve yapmış. Tebrikler Hikmet. El ense yapmış indirmiş aşağıya. Alan büyük olsa Hikmet alırdı :)

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Sedayı getirmez. Ama Sema kendisini elerse bilemiyorum. Yine benzer bir intikam ve reyting amaçlı o zaman getirebilir.

Nagihan pert zaten eskisi gibi değil. Bir tek Nefise kalıyor geriye. Şampiyonu da çok sonradan sokmaz herhalde.

Bu saatten sonra daha düşük orta performanslar getirir tahminim.

• takımlar yeniden adil bir şekilde karılmadan rekabet olmaz veya her zamanki gibi kırmızılardan 1-2 çöp gidecek

Acun kurguda vanayı açacak Kırmızılar kemik kadro kaldık ayağına oyunları domine edecekler

ikisinden biri olmadan olmaz. Almeda'nın yapım ekibi tarafından cilalandığını düşünüyorum

kilolu haliyle survivora kalma oyunlarında gördük atışlarda winner değildi

reytingler dibe çakınca Almeda'dan acaba bir Nagihan çıkar mı diye Acun arkadan gaz vermiş olabilir

Acun'dan herşey beklenir 1998 dünya kupasında Fransadayım diye Kadıköy'de telefonla Show tv'ye bağlanıp muhabirlik yapmıştı

o günleri unutmadım. her sezonda türlü türlü kurgu rezaletlerini yaşadık

kırmızılara gelecek olursak:

Mağdur reis: psikolojisi bozuk eskisi gibi değil

Sema: zaten sayı makinesi değildi hızı vardı. Pınar faktörü eklenince bocalamaya başladı

Meryem: 2 sezonda az yarıştı ama iz bırakmıştı. bu sezon açılamadı

İsmail: 2021'de zaten sayı makinesi değildi. Poyraz o sezon o kadar tikiydi ki 2021 finalinde kim olsa şampiyon olurdu. güreş camiası sms'ê para basınca İso şampiyon olmuştu. bu sezon elinden geleni yapıyor

Efecan: zaten sayı makinesi değildi. 2016'da Semih ile uğraşmaktan survivorunu yaşayamadı

Ayı Hikmet: kilolu geldi. her türlü toparlar. sayı makinesi ama tek başına takımı kurtaramaz

Asena: 2023'ü izlemedim. ortalama bir yarışmacı

eğer Birsen gelecekse onun da ortalama bir performansı var. 1 sayı alır 2 sayı verir veya tam tersi 2 oyun alır 1 oyun rahat verir

Nagihan,Nefise gibi bir sayı makinesi gelmesi lazım veya onların bir tık altı Seda,Maydın

Alpha Mersinaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 15 Şubat 2025; 19:55:43 >

• Bazıları Sema Pınar'ı sakatlama pahasına 3-5 ceza alsın yanına kâr kalsın istiyordu, prodüksiyon da reyting uğruna göz yumacaktı. Pınar ne yaptı ben bu oyunu bozarım dedi oyuna çıkmadı.

Uçakta sakız çiğnediği için birini evire çevire dövdüğünü gülerek anlatan birisi neden Pınar'ı sakatlamak istemesin. Feci tehlikeli bir kadın. Pınar söyleyince şuçlu veya "şiddete meyilli göstermeye çalışıyor" oluyor tabi orası ayrı

• Korkunc paragraf istilasindayiz abicim.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Batu Başkan’a sayı makinesi der misin hocam ? Merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Bu sene için evet derim

Geçen sezonlarda: Perukhan'dı

mature pinar sultanla hic kimse basa cikamaz 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• Stackalloc kullanıcısına yanıt
    Davası olan olmayan yaverler toplaşıp yaverception çoğunluk olarak vuralım abalıya düşer belki dendi, sonuç sanırım hüsran. Bir başkası olsa yıkılıp köşesine otururdu.

bundan sonra kirmizidan kimse bulasmaz. her kesi kudurtan Ayi bile karsisinda apisip kaldi, magdurses korkusundan agzini bile acamadi 🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER 

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.