Bu adamın nasıl bu kadar fanı var anlamıyorum. 2020'de izlemedim ama yarışmadan sonra yaptıkları hele ki kitabında kadınlara sırtını dönmesini yazması falan bile desteklememek için yeter de artar. Ben şahsen bu arkadaşı oyuncuyken de antipatik bulurdum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 5 Aralık 2021; 17:46:17 > |
Survivor 2022 (67. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Hırsızlar bu ülkede sevilir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 5 Aralık 2021; 17:52:29 > -
Tüm takımın yemeklerini çalıyordu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan Başkan son 4'lüye kalır mı hocam?
Malum 2021'den tek kişi ve o senenin fan desteğini arkasına alabilir.
-
-
Başkan 1903 adlı Instagram sayfası hocam. 2020 Survivor'ından beri verdiği birçok bilgi doğru çıkmıştır, güvenirim o yüzden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 4 için konuşmak erken olabilir ama yarışmaya damga vururuz hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mert abisinin yanında sesi kesilir hocam, kendi sezonundaki gibi mülayim değil takımındakiler artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWickle -- 5 Aralık 2021; 18:26:35 > -
Hocam o keko 2021'de ne dediyse tutturamadı, ondan kaynak olmaz
Tiki dorayı sil iyi kadro.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir de kendini baş bilir ilan etmez mi
Yok güya Keklikler'i kendisi önermiş de prodüksiyon o yüzden kadroyu almış. Ulan Berna'nın senin referansına mı ihtiyacı var lan kofik
-
-
-
Bir de uğursuzluğu meşhur, tuttuğu kişiler elenirken sevmediği yarışmacılar da ilerliyor
-
Hiç sevmem. İzlemem. Elimden geldiği kadar da izletmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
barış gönüllülere geçmiş diyorlar?
anıl,ogeday,hikmet,berkan,barış ve yasin aynı takımda.. hem performans hem sms olarak abartı derecede güçlü bir takım olmuş bence
hikmeti erkenden yollayabilirler, hikmet erken giderse sezon çöp olur
edit: berkan veya hikmet ünlülere geçmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 5 Aralık 2021; 19:45:2 >
Bana da öyle geliyor hocam. Ergenler vakumcuyu her oylamada birinci yapacağı için hemen her potada Hikmet de olur gibime geliyor ama bir ihtimal perf. 1.sinin dokunulmazlık kazanması olayı doğruysa ordan yırtabilir Hikmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X