Avokadomuz şampiyon olacak mı hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 27 Haziran 2022; 20:49:45 > |
Survivor 2022 (5920. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ben bu rezil sezona böyle bir şampiyon yakışır diye onu desteklerim Ayı Hikmet elenince
Maksat hiçkimse mutlu olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2022; 20:55:25 > -
Benim için farketmez ayı elense de sorun değil adam yarım bacakla buraya kadar geldi. Şimdiye kadar sağlamlar sms ile pert oldu amma velakin bu akşam adem giderse ne olacak bir de ona bakalım? Hayatta her şey olur !...
-
mağdursesin bağnaz ve fanatik taraftarına inat avokado ve trol tayfasını yeğlerim. 2017 HAZİN SONUN TEKERRÜR ETMESİ LAZIM BU GÖZLER BUNU BİR KEZ DAHA GÖRMELİ YAŞAMALIYIZ.
-
tramboline gerek yok
zıpırlığın var ya..
potaya gerek yok
akbilim var ya ;)
-
Bana Nisa'nın avokadolarının ağlamasını izlemek daha cazip geliyor ama bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 27 Haziran 2022; 20:53:30 > -
Meriçler de Batu reisin düşmanıdır hocam .(Steven,Sergen)
İmam-ı Şafi'ye sormuşlar fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız diye o da düşman okunu takip edin o sizi hak ehline ulaştıracaktır demiş. Biz Batu'dan razıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmet' e helal olsun Adem' e hodri meydan gel potada kapışalım diyor adem es çiziyor ama Allah büyüktür nereye kadar kaderinden kaçabilirsin Adem ?
Merak etme sen de kaderinle yüzleşeceksin öyle isim söylemekle makus talihinden kaçamazsın !
-
1'den 20'ye kadar küp sıralaması var, Adem'in kazanmayacağı garanti.
Meydan okuyacağına dokunulmazlık alsın hocam
-
Adem bu oyunu alamaz ki Ata benli yine sallamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 27 Haziran 2022; 21:9:36 > -
Atış çok basit ve kısa, e parkurda da her türlü geriden geleceği için Hikmet’in maalesef yine hiç şansı yok bu oyunda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batuya bak Adem'i korumaya alabilmek için oyuna çıkmış :)
-
Minik küçük balığı şampiyon yapacağız
Kalan 5'liden en sıcak oldugunuz kişi kim hocam ?
Ben Hikmet çok iyi dizdi demiştimde Nisa baya hızlı dizdi bence geri kalan Nisa ile Hikmet'in arkasında kalabilir
edit: dedim hemen öne geçti Batu ahhaha
edit: ayşede geçti.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 27 Haziran 2022; 21:18:43 > -
Merak etme 3 saat kaldı 3 saat sonra dananın kuyruğu kopar ?
-
Nagihan'a nasip olmayan kadın şampiyonluk o minik piranaya nasip olmamalı hocam
-
Hikmet'i birisi daha geçerse ön elemeye düşecek yine.
Maalesef hiçbir oyun hikmet'e bakmıyor hocam patates çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X