Survivor 2022 (5901. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
keşke nerde o günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4940C4673 -- 26 Haziran 2022; 23:44:48 > -
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adem-Batuhan finali olursa Batuhan şampiyon olur
-
Nisa garantilediyse kesin olarak 3. sıradadır. Batuhan da ya 1. ya da 2. sırada. Bu durumda Nisa'nın elenmesi için için tek ihtimal 1. ve 2. ile beraber aday olmasıydı. Batuhan aday olmayacağı için Nisa da her durumda elenmeyecek demek oluyor. Ama ilk ikide ki diğer isim kim Hikmet mi? O zaman ya Adem ya Ayşe gidecek.
-
Batuhan keşke Hikmet’i yemeğe götürseydi.Nisa kezbanınına yalvarmaya değer mi hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayşe potaya girdiği an elenecek bakalım yarın kim elenecek Batuhan Ayşe'yi söylemezse herkesi riske atabilir
-
SON DAKİKA!!!! GÜREŞ TUTUŞARAK FİNALE GİTTİLER (Gazete başlığı)
-
Hakan Hatipoğlu 🇹🇷twitter
“Barış sen bu Survivor’a niçin geldin? #Survivorallstar2022”https://twitter.com/HakanHatipoglu/status/1541157515441967106 -
Hocam Batuhan a değil başka birine kaybetse kudururdu. Ha Batuhan ha adem çok farketmiyor şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hocam sıralamayı verdim inanmıyorsunuz. Nisa 1 adem 2 batu 3 hikmet 4 Ayşe 5 nagehan 6 Berkan 7 ogeday 8. Sıralama hep tuttu şu ana kadar.
Kafayı yersin hocam bu kızda ne var ben anlamıyorum ya performans desen %39 ile paspas,güzellik desen vasat bile değil,karakter desen yok ne var bunda ne ya ben mi göremiyorum ergen kitleden çıktı artık bu olay ya
Saçmalık hocam anlam veremiyorum ya!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karı yarışmaya değil tatile gelmiş ?
-
Zoro hocam nerelerde ya ne oldu şu istatistikler
1-Adem 2-Batuhan 3-Nisa sıralaması doğruymuş demek ki
-
Gidişat onu gösteriyor ?
-
İlk defa patates hakan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X