Survivor 2022 (5302. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
şu bayraklara ayar oldum iple geçtikleri bölümde sağ taraftaki bayraklar zor sökülüyor sanki
-
Şunu Ogeday yapsa kendisine üstüne yürür omuz atmaya çalışırdı tırsak dolmacı
-
Tirsmaktan ziyade Adem hatali oldugunu farketti, her anlamda eksi Ademe yazar diyodum ki Hikmet anne muhabbetini soktu konuya. İkisine birden eksi yazdi. Ama Hikmetin eksisi daha buyuk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adem çok öne çıkmaya başladı, şampiyonluğa gider böyle devam ederse.
Şeytan Hikmet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lan Ögeday, şu mal Adem'le oynarken bari düzgün at ya. İki kere tahtaya vurdun torbaları.
-
Mavi küpler daha ağır olmasın? Oyunlarda başta dikkatimi çektiydi?
-
Adem’i güzel parlatıyorlar 2 gündür
Burada çok büyük bir algı var. Hikmet annesine bir şey demedi ki. "Annen bile senin geri zekalı olduğunu ima ediyor" demeye getirdi. Annesine varan hiçbir laf yok orada.
-
Evrim mide bulandırıyorsun, senin yüzünden yarışmayı izlemeyi bıraktım yakında tv8’i silicem
Yeter kum torbası, halka atışlarınız. Kimi parlattığınız da belli
-
2 gün üst üste atış ona bakıyordu, üzerine 50 50 olan oyunlarda sürekli ona güldü.
-
Adem kum torbasi kılıçcı günün özeti.
Evrim ile Ayşe’yi izliyoruz :)
Survivor All Starrrrr.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her geçen gün Acur programı nasıl daha da bitirebilirim diye zorluyor. Yahu 1 aydan az kalmış Ayşe Evrim 100 kere oynuyor Nagihan Nisa devamlı eşleşiyor. Erkeklerde 1 isim 1 tur oyuna giremeden dışarda kalıyor. Buna bu aklı kim veriyor?
-
erkek kız ayrımı bitti dediler erkekler kötü gözükmemek için kız seçmiyor herhalde
-
Algiyla alakasi yok, annesinin soyledigi lafi dahil ediyor. Hikmet bunu Anila da yapti ponçik ogluşum diye.Belalti vurmaktir bunun adi, oy olarakta eksi yazar.Ben orada annesine hakaret etti yazmadim dikkatli okuyun hocam.
Evrim'in algılarının hepsini izletiyolar bize Hikmet anasını tenhada mı kıstırmış bunun neyin nefreti bu allahın çingenesi deli ettin ya 3 gündür Hikmet Hikmet Hikmet
Hikmet kadar taş düşsün o iğrenç suratına
-
yarın atış basket veya kum torbası olursa kurgu muhabbetine bende katılırım aga
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X