< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (2928. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
İletişim ödülününü kazanan Hikmet'te memleket özlemini Ferdi Tayfur'un bu dizeleriyle belirtmiştir hocam.
"Bir başkadır torosların yağmuru
Anam evde hazırlamış hamuru
Çok özledim havasını, suyunu abo"
-
Acun'un oyunlarda da değişiklik yapması gerekiyor. Oyunlara hep kızlar başlıyor. Bunun her gün değişmesi gerekiyor. Ayrıca 1-1 olduğunda best off yerine direk bayrak yarışı olsa daha iyi olur.
-
Şimdi yasin göbek atıyordur adada yunus emrenin oylarıda bana akar diye üzüldüğüne falan bakmayın şimdi röportaj üstünden arkadaşımı yolladılar diye ağlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oy atmadığınız için sevmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam isteseydi ayşe'yi getirmezdi bu hafta. 8li eleme yapardı. bi hafta sonra getirirdi ayşe'yi. rica etti, kıramadık derdi.
-
Yasin, Yunus Emre'nin elendiğini öğrendiği an çıkıp Acun Abi ben elenmek istiyom vazgeçtim. Yunus Emre kalsın deseydi kabul görür müydü acaba :D
-
Konuya bahar havası gelmiş
Çiçekler papatyalar açmış... mis gibi
Ama ben attım geri versin paramı tv8 i silicem
Yasin e oy moy çıkmaz bizden. Yunus Emre Başkan’dan başka kimseye oy çıkmaz. Eğer son düzlüklerde Berkanla falan potaya çıkan olursa karşısındakine oy atarım o kadar
Yunus Emreciler hakkaten gitti galiba, forum Hikmetçilere kaldı. Hikmetçiler kendi arasında fraksiyonlara bölünsün bari
forumun tadı çıkmıyor.
Troçkist Hikmetçiler, Stalinist Hikmetçiler, Liberal Hikmetçiler, Kolej tayfa muhibi Hikmetçiler, Tam bağımsız Hikmetçiler
-
onu demek için yasin olmamak lazım..
-
Berkan vs Ogeday potasında Yunus Emreciler:
-
Yunus Emre,Yasin'in yaveri olmayıp düzgün dursaydı kalırdı.
Hikmet'e artistik yaptı bitirdi kendini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayı Hikmet e oy atın hocam kolpaçino Yasini eleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bence de silin. Acun’u cezalandırın. Acun’u terkedin, bitirin onu.
Yunus Emre, elemeden sonra Yasin'in adayı yaktığını öğreniyor:
Kuzey Güneyyoutube
Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor. En büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iyileşmeden çıktığı hastaneye dönmek zorunda kalır. Sami, oğlundan öğrendiği yeni gerçekle Ferhat’ın karşısına çıkmaya hazırlanır. Ferhat’la olan tüm hesapları kapatmak için harekete geçtiğinde, oğluyla arasındaki uçurum yıllar sonra ilk kez kapanacaktır. Öte yandan, Banu’nun Cemre’yi Güney’den uzaklaştırma planları işe yaramış, Cemre, Sinaner Şirketler Grubu’nun yeni reklam yüzü seçilmiştir. İşi almasında Banu’nun etkisi olduğunu bilmeyen Cemre, bu başarısının keyfini annesi Gülten ile yaşamaktadır. Kendine güveni gelen Cemre, Güney’e karşı kendini zafer kazanmış gibi hissetmektedir. Kuzey’in hastalığı, Tekinoğlu Ailesi’ni çok eskiden olduğu gibi bir araya getirmiştir. Bu süreçte Banu ve Simay hayatlarına dahil olurken, resmin dışında kalan tek kişi Cemre olur. Banu, Güney’e ve ailesine yakın olabilmek için, üvey ağabeyi Barış Hakmen’in nişanını bile fırsat bilir. Barış ve Venüs’ün nişan gecesinde herkesin farklı bir planı, farklı bir hesabı vardır. Aynı gece Cemre’nin oynayacağı reklam filminin de basın açıklaması yapılacaktır. Cemre dikkatleri üstüne çektikçe açık hedef haline gelir. Kuzey’in Cemre’yi korumak için harcadığı çaba yetersiz kalır. O gece yaşanacaklara artık kimse engel olamayacaktır.https://www.youtube.com/watch?v=ic8atqrlbQg -
Bakıyorum da Yunus Emreciler hala ağlıyormuş.
Sen nereden yazıyorsun İstanbul' da hava soğudu düne göre?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X