Şimdi Ara

Survivor 2022 (2924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29222923292429252926
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Yunus Emre'nin şu zaman elenmesine şaşırdım

Ama bu potaya elenmesine şaşırmadım

4 kişi var 2'si finalist 1i oy potansiyeli yüksek

sağlık olsun

• zorradam kullanıcısına yanıt

Bence tahmin yarışmasına başlayabiliriz artık gelecek yedek kalmadı

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Bende onu düşündüm hocam

önceden yedekten gelecek kişileri SMS e çıkarıyordu en çok SMS alan kişi yedeklerden geliyordu 1-2 sezon böyle yapmıştı

bence elenenlerden 3-4 kişiyi SMS e sokacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

hocam haftada 2 eleme işi biraz karmaşıklık benim için tahminleri topla tabloya geç günleri ayarla kontrol et birde bir kaç hafta şahsi işlerimde var o yüzden geceleri bazen çalışırken özetleri izliyorum gündüzleri boşuluklarda bakabiliyorum şu birleşme gelsin tahmin oyunu devam edecek bir sorun çıkmazsa

• zorradam kullanıcısına yanıt

Hocam senin işinde zor tabi gece survivor dan sonra survivor ekstra yı sunuyorsun . Furkan dede abi  

• Mishakal kullanıcısına yanıt

Benim tek şaşırdığım nagihan performansı falan iyi ama bi kitlesi yok ki . Allah aşkına kim performansa bakıp oy atıyor ya

normal şartlarda bu potada nagihanın elenmesi lazımdı . Ne fanları var ne bi kitlesi var .

nasıl bi oyun döndü de Yunus Emre başkanı elediler cidden şaşırıyorum .

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Nagihan’ın 2016’da hiç kitlesi yoktu ama 2018’de hem Gönüllülere geçerek dışlanma senaryosu yazdı hem de performans olarak domine ettiği için kendine bir kitle yakaladı. Bu seneki olaylarda bence tamamen haksız ama 2018’in ekmeğini yiyor hala.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senenin tadı erken kaçmıştır. başkan yoksa izlenmez. forumun en büyük tadı cemal de sınırsız yedi. umarım ogesu tayfası dışında biri şampiyon olur. aktif izleyeceğimi sanmıyorum. hadi eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 24 Şubat 2022; 3:4:21 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Bence aksine pısacaklar yasin zaten saldırmaktan başka birşey yapamıyor ardahan beynini yasin e vermiş. İçlerinde bir gökhan pıdacsk tip değil ama oda bir yere kadar gider.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt

Hiç katılmıyorum hocam.

• Yüzde 30 performansla şu berkanı eleyip 3. Oldu hocam. 1 milyon mu ne takipçisi varmış. Bizim gençlik cidden saçmalık ötesi.

• YiğitArk kullanıcısına yanıt

Bence yasin de çok iyi oy almıştır gökhan yemre dir son 2.

Hocam elenenletin çoğu evlenmeden önce böyle acaip çıkış yapıyor. Acun mu ayarlıyor bilemedim ama çok var örneği.

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

İmkansız Berkan ogeday anılın arasından performans 1.si olacak ta koyacak. Yapma şansı yok. Gökhan 2014 de de atışı kötü yarışmacıydı.ama dengesi puzzle hızı iyiydi. Son oyunlar denge puzzle olunca domine etmişti.

• O değil de black hocam y. Emre bu sene yüzde kaç yapar diye sormuştu bana. Bilen bilir 2020 dede kimse ümit bağlamazken ben potansiyeli var az çalışmayla performans verir demiştim ünlülere geçince artmıştı. Black hocamın sorusuna cevabım atış çalışmışsa 45.50 çalışmamışsa 40 45 arası demiştim. 45 de bitirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 24 Şubat 2022; 4:57:57 >
  • Alarak kullanıcısına yanıt

Geri dönme olayı gerçekse şu anda en büyük dönme adayı yunus Emre. Ardahan Berna evrim aşkım gizem mert elense dahi yunus Emre yine en büyük dönme adayı olur.

• victor zsasz kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum niye birine yanaşıyorsun ki tek takıl kafana göre yaz. En azından tekim mağdur5m dersin. Sen yasinin kuyruğu olursan oyları yasin alır artıkları sana kalır.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt

Yalan yok hocam ben 144 net yapmıştım. Ama 1986 da. Yüzde 1 lik dilimdeydim.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Orası kesin hocam sağlam olarak elenen yarışmacılar için sms yapar 1 ünlü 1 gönüllü geri döndürür. Bunu da tam birleşme öncesi yapar. Sonra yapsa değeri olmaz bence. Ama sonra yapacak gibi.

Hocam nagehan 2018 de önce turabi damla sonrada Hilmi cem ve anılı eleyip ademle final koltuğuna oturdu. Şu saydığın kişiler survivor tarihinde en yüksek sms si olan 10.15 kişidir.

• 
Sayfa: önceki 29222923292429252926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.