Hadi bakalım acurun senaryosunu yazdığı filim başlıyor baştan yazayım ünlüler fazla iyi giderse takımı bozup gönüllülere karıştıracak |
Survivor 2022 (264. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
-
Hocam acun onu öyle çözmüş ki 5 m parkur koşuyorlar. Erkekler 1 m fark atıyor. Sonra erkekler 5 m den yutturmaya çalışırken kızlar elini uzatıp yerine koyuyor. Geçen sene aleyna denen kolsuz bile Poyraz Berkan dan daha fazla dokunulmazlık almıştır finallerde. Ayşe yi saymıyorum bile o çoğunu aldı zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın erkek karma demek rezalet hepten basit/rezalet parkurlar demek ve aynı zamanda rekabetin azalması demek. Düşün yani Hikmet karşıdan Merveyi yendi gidip onu mu kışkırtacak ? Erkek-erkek kadın-kadın çok daha iyi bir format bence.
Evrim-Gizem falan Atakanla nasıl yarışacak ki ? Tek seçenek her şeyin atışa bağlı olduğu, sadece düz koşu gerektiren leş parkurlar.
Şu forumdan 10 kişilik bir ekip kursak vallahi reytingler de tavan yaptırırız programa, Acun'un etrafı iş bilmez adamlarla dolu, kendisinde de ego tavan adeta. Gerçi sağılacak inek gibi ergen veletler dururken kim takar yarışmanın kalitesini, nasıl olsa ebeveynlerinin harçlıklarını çalıp yolluyorlar Acun'a.
-
2015 Allstar konusunu geçmeye çalışan üyeler
-
kadro çok iyiymiş bende izlerim sanırım.
Cumali ile Erdi başganın yoklukları hissedilecek kesin ama yapcak bişey yok
Benim profil fotosuda taa Cumalinin orman muhabbetinden kalma :)
-
Bizim burda kafa patlattığımız kadar acunun ekibi survivor a kafa patlatmıyordur hocam
ne koysak izleniyor zaten diyip yediriyorlar bize
eğer kadın erkek karışık yarış olacaksa tarihin en leş parkurlarını izleyecez demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 15 Ocak 2022; 1:19:24 >
Bu alındaki damarlar rüyama bile girmiştir. Ama Çağrı güçte fos çıkmıştı.
-
PARAVAN ÇAĞRI
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 kisiyle 5000 kisinin attigi mesaj sayisina ulasmaya calisirken biz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası kurtlar kuzular hocam,herkes bireysel istatistiğinin peşinde,şimdilik susuyorum,konseyde konuşacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadın erkek sonlara doğru yarışır diye düşünüyorum aksi takdirde çok sıkıcı bir sene olur.
https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DconzgNPCbPc%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGMfzh48GIhALjwLSkJGIIzlwaSfZxaS1MgFy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
*Maganda Çağrı
Hey gidi ÇAGRI REİS be bu oyunda da 0/4 yapmıştı
Mini surumde yutup linklerin acilmiyor
Ama varya birde becerirsek. Aslında düşününce şans az da değil. 1.si futbol konusu düşüşte. 2.si corona tepe yapıyor. Eve kapanmalar gelebilir. 3.sü diziler birkaçı dışında tık yok. Bence yansıdıda biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 15 Ocak 2022; 1:37:11 >
Hocam profil resminiz bana bir MESAJ MIDIR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X