MAĞDUR REYİZ NEYE ÇEMKİRİYOR ÖYLE YA |
Survivor 2022 (1942. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Harbiden çakallar sırtlanlar dört bir yandan saldırıyor
-
hocam evrim şaşırıp mert şaşırmıyorsa bence ünlülerden aday çıkmıştır.
-
Pardon hocam sizi unutmuşum haklısınız!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ünlüler alır muhtemelen Adem kendi takımına delirdi. Yine seçmede sorunlar olmuş mağdur reyiz kaybetmiştir 1-2 oyun. Yüzmesi iyi değildir zaten
-
SEHEM i Adem MAĞDURSES mi kurmuş?
-
Çakallar sırtlanlar modu açmış Adem Mağdurses
-
Kolpa Atakan hâla 2016 nın ekmeğini yiyor
Kardeşim yazın şu adamı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan’ı sürgüne gönderdikleri günü görürüz inşallah. Çocuk ismi söylendi mi kimyası iyice bozuluyor.
Yarın da kaybedecekler galiba vtr’ye bakılırsa konseyde Adem”i de çıldırttılar.
Furkan dede konudaki son like ları atıyor
-
ULAN BEN BU KADAR MAĞDUR OLMADIM HER GÜN YEMEKHANEDE YEMEK YİYORUM 50 DK SOĞUKTA YÜRÜYORUM SOĞUKTA KÖPEKLERİN OLDUĞU YERDE OTOBÜS BEKLİYORUM KYK BURSUYLA NOODLE YİYE YİYE HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUM DH FURKAN SESİME KULAK VER MAĞDUR REYİZDEN DAHA MAĞDURUM AL BENİ SURVIVORA.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
barışla konuşması konusu açılacak hocam muhtemelen
-
Elif bir duruşun olsun be bacım. Yarıştığın ilk sene de böyleydin hiç mi ders çıkarmadın sen survivor’un işleyişinden. Silik geldin yine silik gideceksin gibi duruyor.
Hocam acun bunu çaktırmadan anlatır isterse. Tamam dğtfğn Adası ama sağlam yer 24 saat kontrol altında falan filan gibi.
Son gelen bilgiler dediği de zorronun tuttuğu galibiyet tablosu
Gidişata bakarsak açık açık söyleyim mi? Acun bu hafta Ünlü erkeklerinden birini (Furkan yüksek ihtimal) eleyebilir. Tabi bu durum Gönüllü erkeklerinin yine önünü keser. Sıkıntılı haftalar bizi bekliyor. Ayı Hikmet açılamayacak bu seçme saçmalıkları yüzünden. Gönüllü kadınlarını sırf bu yüzden elemiyor takımlar dengeli skorla oyun geçirsin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Şubat 2022; 0:23:58 > -
Furkan, forumu okuyorsan bir iki kere hafifçe öksür veya boğazını temizle.
-
şu an toplu oylama yapılsa en düsük oyu kendisi alır zannımca. ardahan bile eler bunu.
-
senegal mısır maçı penaltılara gidiyor arkadaşlar izlemek isteyen olursa afrika kupası finali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X