Aha Aycan gg < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1412. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Aycan hamile dese şaşırmam bugün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman bu işleri değiştirir işte. Belki Gönüllülerden bir kız oraya geçer ya da Gizem Ünlülere geçer
-
Aycan ı göremedik bile zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Survivorda işi yoktu zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
acun geçen yolunu yapıyordu zaten bırakanlar olabilir vs diye
-
-
-
Aycan bırakıyor sanırım
-
yav acun o açıklamayı boşa yapmaz dedik. bu sezon en az 2-3 tane daha bekliyorum sakatlık veya yarıda bırakan
-
O yüzden Birsen veya Aycan gitmeli.Aycan hiç işe yaramıyor bence o gitsin.Ama galiba Birsen gidecek.
-
evet hocam 2 oyun kaybeden takımın en iyi performanslı dördüncü ismi söylüyor bu hafta 3 ünlü 1 gönüllü potası olacak
-
Aycan elen de puan kazanayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aycan zaten vasattı oyunlara çıkıp mental olarak yıkılmak istemiyordu. Dönse bile ilk elenen kadın o olacak zaten Ünlülerde
-
Aycan güzel kızdı yazık oldu.
Net kurgu ayıp acun
Ya Atakan iyi dövüşçü olsa zaten 26-27 yaşında Survivor'a gitmez
Milleti kandırıyorlar burada.
Bu olayın en rezil örneği çizkek Maydındı. Gelmiş Survivor'a diyor ki Rio'ya gideceğim, şu dereceyi koşacağım
Rakipleri tüm sene çalışırken kendisi bir reality programında takıldı ve salak halka Olimpiyatlara gidebileceğine inandırdı şaka gibi
Edit: İyi derken dünya starı vs. açısından konuşuyorum ve tabiki de illa şampiyon olmasına falan gerek yok. Ergenler/hayranları "Dünyaa şampiyonu Avatar abiiiim" diye geziyor o yüzden dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 30 Ocak 2022; 23:18:41 > -
Gizemle Mert olayı patlamasa ünlülere geçişi kesindi
-
İlk hafta giden GİZEM ve sonrasında da AYCAN bu gelişlerinde rahatlarını özlemişler belli ki...
-
Bay bay hadi zayıflara yer yok burası sörvayvir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X