Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (999. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.603.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99799899910001001
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Ya bi komplo teorim var şu son bir haftadır yaşanan kavgalar muhtemel ki fena Reyting getirdi bunu gören acur abey çağrıya oynaması için böyle bir roleplay vermiş olabilir mi?
  • Ermana da büyük haksızlık yapılmış çağrının çeyreğini yapmadan adadan şutlanmışıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Ermana da büyük haksızlık yapılmış çağrının çeyreğini yapmadan adadan şutlanmışıdı

Erman daha ilk günden vitesi 5'e taktı.vitesi günden güne atması gerekiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Çağrı muratı parçalayacak bıraksalar kaçıncı fites bu
  • quote:

Çağrı muratı parçalayacak bıraksalar kaçıncı fites bu

2 ay geçti Tolunay vitesi 5'e taktı onu demek istiyorum Erman çok acele etti ilk günden inanılmaz yükselmişti

bir de ünlüler takımı Mert,Ersin istemedi onu

Çağrı diskalifiye edilmezse ne olacak sence öngörün nedir? Misal ünlüler kendi içinde onu daha da mı dışlayacak? İlk kayıpta direkt potaya mı yazılacak?
  • quote:

Çağrı diskalifiye edilmezse ne olacak sence öngörün nedir? Misal ünlüler kendi içinde onu daha da mı dışlayacak? İlk kayıpta direkt potaya mı yazılacak?
     🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Tolunay & Doğan kanka modu devamke, dışlama olmaz Tolunay kendi takımıyla kavga etmiyor

Tolunay birleşme partisini görür

Kendi takımıyla kavga etmiyor da bariz olarak sıkıntılı bi tip ben olsam adada hep onu yazarım
  • quote:

Kendi takımıyla kavga etmiyor da bariz olarak sıkıntılı bi tip ben olsam adada hep onu yazarım

onu yazdığın zaman konsey öncesi acur, Tolunay'a röportaj yaptırıyor belli ki Acur da istemiyor gitmesini

Tolunay,Doğan dediğim adamlar her an reality yapacak adamlar Mağdurhan ın çakma mağdurluğunu, ayşe nin kezbanlığını, yunus emre nin abazalığını, Alamancı barışın mide kramplarını mı izleyelim

seyirci kaos,reality istiyor

• blackprague kullanıcısına yanıt

keske  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Ben de istiyorum çağrı öyküyü boğazlasa steveni tokatlasa falan hoşuma gider yani
  • Çağrı seni buradan alıyoruz, kırmızı odaya transfer ediyoruz. “Youtubeden alıntı”
  • Hakan Aleyna Çalışkan 1.olur diyor

• Bu Steven'i görünce midesi bulanan bir ben miyim?

Adam çok itici yahu.... 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Dün dediğimi tekrarlıyorum bugün çağrı diskalifiye olmazsa net kurgudur bu olay. Acunun çağriyı konseyde azarlamasi falan safi reyting amaçli. Ermana yaptiğin gibi bi anda adami yollarsin sonra açıklamasini yaparsin geçersin

• Çağrı Murat’ın elini öper , barışırlar olay da tatlıya bağlanır

Bana abi diceksiniz diyen çağrı gider kendinden küçük Murat’a abi çeker şimdi .

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Elini öpse iyi ben acun yerinde olsam ayağını öptürürüm çağrıda zaten gurur olsa çeker gider patron diyor ki bırakıyorum dersen mutlu olurum yani umrumda değilsin diyor
  • Orda Murat yerine Acun olsa yine de aynı tepkiyi verebilir miydi sizce arkadaşlar? Murat I ezmeye çalışmış işte.

• 
Sayfa: önceki 99799899910001001
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.