Fikstür hileleriyle sürekli ya Ayşeye ya Poyraz’a final yaptırıyor zaten böyle böyle algı oluşuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (998. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Kavga ayırma Dora dayım gibi yapılır. Çağrı gibi ayırmaya gidiyorum diye yangına körükle gidilmez. Efecik de vitaminsizin teki gücün ona mı yetiyor da dayılanıyosun Çağrı? Dora dayıma laf edip kendi beterini yapıyor -
Dora dayım milletin adamıdır torpilli değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konseyde Tolunay Çağrı Abdullah Avcı hocayı örnek alıp ''delikanlı adam devam eder acun bey'' diyecek gibi seziyorum.
-
-
Ulan iyiki bi akşam erken uyumuşum 30 sayfa mesaj var fragmanı da az önce izledim neler neler olmuş
Eski survivorları anımsatan olaylar oluyor iki gündür gelsin reytingler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayı gibi Dayı Çağrı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeKİMSE ALFA ERKEKLERİN GURURU MURAT CEYLAN İLE AĞZI BOZUK ŞEKİLDE KONUŞAMAZ ULAN. DELİRTMEYİN ADAMI PANDEMİ PANDEMİ ALFA ERKEKLER DERNEĞİ OLARAK SURVİVOR'A MI GİDELİM??
2018'DE 10 DAKİKA KONUŞARAK HİÇBİR ŞEY KONUŞMAYAN MURAT CEYLAN'I YEDİRMEYİZ.
YAPILAN BU ÇIĞIRTKANLIĞIN ŞİDDETLE KARŞISINDAYIZ. BIRAK GİT ŞU TAKIMI TOLUNAY KAFKAS!!!!
TOLUNAY KAFKAS İSTİFA ET. SAYIN ACUN ILICALI'YA ÇAĞRIMIZDIR.
-GÖMLEĞİ GÖBEK DELİĞİNE KADAR AÇAN OVERSİZE İÇİN EN AZ XXL GİYEN 1.70 ALFA ERKEKLER DERNEĞİ BASIN SÖZCÜSÜ
O Konuşmadan kısa bir kesit
-
quote:
Kavga ayırma Dora dayım gibi yapılır. Çağrı gibi ayırmaya gidiyorum diye yangına körükle gidilmez. Efecik de vitaminsizin teki gücün ona mı yetiyor da dayılanıyosun Çağrı? Dora dayıma laf edip kendi beterini yapıyorcagrı poyraz'a da gereğini yapmıştı zamanında. o da mı ufak tefek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooDayı gibi Dayı Çağrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 9 Mart 2021; 14:36:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gelişmelerden sonra Acun (Temsili değil hakiki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 9 Mart 2021; 14:41:20 > -
Fragmanda mutlu olurum diye başka bir şey için diyor olabilir mi ? Fragman hilesi olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Fragmanda mutlu olurum diye başka bir şey için diyor olabilir mi ? Fragman hilesi olmasın.Böyle bir şeyin hilesi olmaz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndcagrı poyraz'a da gereğini yapmıştı zamanında. o da mı ufak tefek.
Alıntıları GösterEvet poyraz ne bilsin kavga etmeyi test çözmekten saklambaç bile oynamamıştır
https://www.youtube.com/watch?v=Vjku5FX0zQM&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X