Kimi sevdiysek gitti ![]() ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (991. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Burdaki adamlar: Yunus Emre, Dora dayım ve Sergen..quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
BEYLER HER ŞEY FARKLI OLABİLİRDİ
ADAMLAR ZOR ANLARDA ORTAYA ÇIKAR
GELİN SARILALIM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah beyler kisa surede buyuk bir ekip olmustuk ama yine dahil oldugum grubu dagittim zorro giderquote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
GELİN SARILALIM
-
quote:
GELİN SARILALIM
Balaban nerede
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Dayımı bir kez daha taktir ettim. Seni konseyde yerden yere vuran adamı diskalifiye olmasın diye tutmak...
Dayı dayılığını gösterdi -
Ben de sizlere ARABULUCULUK yapmaktan onur duydum beyler. Yarin son gecemiz. Herkes ona göre hazirlansin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 9 Mart 2021; 1:4:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala orda sigara alkol içmiyorlar yemek yemiyorlar sanan ergenler var. koçum sigara da alkol de yemek de veriyorlar. bu izlediğin şeyi seti olan bir dizi gibi düşün. onlar oyuncular orada ve reyting kasmak için her türlü atraksiyona giriyorlar. ciddi ciddi coconut ve pilav yediklerini düşünenler kaldı mı hala? Sene 2021. Acunn Production.
Dora dayım son capste Bulut'a benzemiş
-
Eyvallah hocam. Geceleri uyumadan önce hep hayal kuruyordum, birleşme gelse de Tolunay-Avcı ittifakı görsek diye. Bir hayal daha başımıza yıkıldı...
-
Çağrıcılar helalleşip beraber salavat geturelum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUSMurat Ceylan'ı kovalıyorsa Survivor tarihine geçer bu görüntü.
Çağrı'dan böyle bir şey bekliyordum ama.
Burda Murat'ı değil Steven'ı kovalıyor bence Steven'ı uzaklaştırmışlardır.
-
Çağrı özünde iyi adam ama öfke kontrolü sıfır. Karakter yapısı olarak kuzenimin tıpatıp aynısı yıllardır onu kavgalardan zaptetmiş biri olarak bu yüzden Çağrıyı da iyi anlıyorum. Üzüldüm adama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Beyler biz işin dalgasındayız ama koca bir adamın sinirlenipte daha sonra yaptığından pişman olup ağlamasına çok üzülüyorum keşke karşısındaki her kimse onun yaptığına gelmeseydi ve sunucuya diklenmeseydi.kesinlikle hocam Çağrı'yı sevmezsin anlarım da buna sevinmek hoş değil Çağrı delikanlı adam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Balaban nerede
Alıntıları GösterÇağrı elensin de erzağına çökeyim diye düşünüyor o sırada hocam
-
Tolunaycılar anlık
-
quote:
GELİN SARILALIM
Reis steveni kovalıyorsa Çağrı elenmezse Çağrı fanı olacağım dayıyı da seviyorum beni bilirsin
-
Poyraz'a sinirlenmiş olabilir mi peki arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Beyler biz işin dalgasındayız ama koca bir adamın sinirlenipte daha sonra yaptığından pişman olup ağlamasına çok üzülüyorum keşke karşısındaki her kimse onun yaptığına gelmeseydi ve sunucuya diklenmeseydi.Hocam bu eleman kız arkadaşını darp eden, barlarda garsonlara saldıran biri. Sadece öfke sorunu olan insanlardan değil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X