|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (938. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü,
3 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
Kamera neden sürekli Ayşe’yi çekip duruyor abi bıktım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mervenin fizik güzelmiş suratına kese kağıdıyla olur bu iş -
STEVEN BARIŞTAN BİN KAT DAHA İYİ TOPÇU BİN KAT DAHA ÇEVİK AMA İŞTE AMA BAZI ŞEYLER YETENEĞİN YANINDA KISMET DE BEYLER KABUL ETSEKTE ETMESEKTE... SONUÇ OLARAK BARIŞ GALATASARAY DA OYNADI STEVEN BAĞCILAR BELEDİYEDE
oyun çok kötü, konsey olsun kaos istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
oyun çok kötü, konsey olsun kaos istiyorumAcunun sıkılıp evine gittiğine yemin edebilirim sma ispatlayamam . Sonradan ekleme anlatım yapmıştır
kel ne anlatıyon ya
-
-
-
Lan Acun adamın gözü bağlı zaten ne bilsin nereye tuttuğunu? boğazıma tuttu diye oyunu yeniden oynatmak ne? Karabacak’ın hakkını yedi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Lan Acun adamın gözü bağlı zaten ne bilsin nereye tuttuğunu? boğazıma tuttu diye oyunu yeniden oynatmak ne? Karabacak’ın hakkını yediOyun ayarlı zaten hocam 9-9 olacak
Dokunulmazlık oyunu
Bi kişi elenecek kaybeden takımdan
Ama ne hikmetse herkes gülüyor eğleniyor .
Avatar Atakan zamanında falan böyle dokunulmazlıkta gülüp eğlenecek yarışmacılar , Atakan teker teker zıplatırdı
Melisin cidden iqsundan şüphelenmeye başladım. Herkes kolunun yukari atarken bu direk rakibinin karşısına atiyor
Ne diyorsunuz hocam olamaz böyle bir şey
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
https://www.youtube.com/watch?v=XXpjqSOIAZc&feature=youtu.be
Bu oyunda aklıma hep Hakan gelir.Gercek bir Survivor HH fan sayfası olan iki yarışmacıdan birisidir dh forumda
Fan sayfasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yhaa ama çok saf🥰🥰
O adamdaki libido kimsede yoktur hocam Ayşe'yi bile tavana vurur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 7 Mart 2021; 22:52:40 > -
Ünlülerin en iyi isimleri Merve ve İsmail dışarda kalırken Gönüllülerde sayı kaybeden isimler Ayşe ve Dora dışarda kalıyor. Acun senin olduğun her oyunda hile olmak zorunda mı ya
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 7 Mart 2021; 22:54:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X