🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (837. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dora dayı yı burda kötüleyen tayfa , siz merak etmeyin teker teker herkese Akbil’i basınca anlayacaksınız dora dayının dayılığını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşgeldiniz hocam
Dayılık akbil basmakla olmaz hocam. Öyle olsa Erdi Başkan şampiyon olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alpha centauri konuya mod yapılmalıdır. Metz ve maçuka bıçaklanmalıdırdh survivor 2019'un konu sahibiyim. Nişantaşı dayısını şişirmeye devam ederlerse mod olmak için yönetime başvuracağım.
Nişantaşı dayılarına geçit yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Mart 2021; 19:58:5 >
Çağrıyı destekleyen ve kabadayı tavırlarına tav olan çukur izleyen bir ergendir.
Çağrı kolejde okumuşdur, elit semtlerde yaşamıştır, ikoncan Eda taşpınarla sevgili olmuştur. O bar senin bu bar gezip annesinin paralarını yemiştir. Kendinden güçsüz gördüğüne saldıran kendisidir. Kız arkadaşını darp etmiş ve ekmek parası çıkarmayı çalışan garsonları dövmüştür.
Gelgelelim survivorda İsmail’den dayak yememek için köşe bucak kaçmaktadır. Hobbit Doğanı koruyorum ayağına türk halkına bıçkın mahalle delikanlısı ayakları kesmeye çalışmaktadır.
Bu kolejli sahte kabadayıya inanmayınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Çağrıyı destekleyen ve kabadayı tavırlarına tav olan çukur izleyen bir ergendir.
Çağrı kolejde okumuşdur, elit semtlerde yaşamıştır, ikoncan Eda taşpınarla sevgili olmuştur. O bar senin bu bar gezip annesinin paralarını yemiştir. Kendinden güçsüz gördüğüne saldıran kendisidir. Kız arkadaşını darp etmiş ve ekmek parası çıkarmayı çalışan garsonları dövmüştür.
Gelgelelim survivorda İsmail’den dayak yememek için köşe bucak kaçmaktadır. Hobbit Doğanı koruyorum ayağına türk halkına bıçkın mahalle delikanlısı ayakları kesmeye çalışmaktadır.
Bu kolejli sahte kabadayıya inanmayınız.Hocam yazınızdan sonra evdeki çağrı posterini yırttım. Aydınlatma yaşattığınız için çok müsterih ve müteşekkerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Hocam yazınızdan sonra evdeki çağrı posterini yırttım. Aydınlatma yaşattığınız için çok müsterih ve müteşekkerim.
Alıntıları GösterBravo hocam. Ben de yazarken gaza gelip çağrı çıkınca televizyonu kırdım. Dora Dayımdan yenisini talep edeceğim
3 haftadır sembol finaline disk atışı koyup Gonca beceriksizini parlatma derdindeler
-
Ne anlatıyosun allah aşkına ya -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR73 haftadır sembol finaline disk atışı koyup Gonca beceriksizini parlatma derdindeler
zaten goncanın istatistiği sembol oyunlarından geliyor
-
İyi yarışmacı sananlar beni deli etti Survi tarihinin en kötü atleti. Nevin bile All Star takımına karşı yarıştı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauridh survivor 2019'un konu sahibiyim. Nişantaşı dayısını şişirmeye devam ederlerse mod olmak için yönetime başvuracağım.
Nişantaşı dayılarına geçit yok
Alıntıları Göstersurvivor 2015in sahibi de bendim. yeniler bilmez.
-
Erman başkan, pavorotti Gökhan, Tolunay Çağrı, Turabi bunları aynı adaya atacaksın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndsurvivor 2015in sahibi de bendim. yeniler bilmez.
Alıntıları Göstersurvivor 2015 all star konu sahibi marvel'di sen değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Mart 2021; 20:43:43 >
Hay senin yuplasına
Poyraz-Berkay-Sergen-İsmail final four izleriz bu yıl
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Bu kolejli sahte kabadayıya inanmayınız.Çağrı İsmail'le kavga mı etti?
-
İsmail zor -
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaPoyraz-Berkay-Sergen-İsmail final four izleriz bu yıl
Batuhan mağduru ağlaya ağlaya finale çıkar hocam, daha Steven, Ayşe falan var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X