< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (828. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Yancı Steven -
Gönüllüler satışfekşin yaptı -
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Valla 4 bile zor bu saçma davranışlarla batuhan bundan küçük ama batuhanın altına girmiş gibi izlenim veriyorBatuhan bunların alayının aklına girmiş; Çağrı,İsmail, Barış,Doğan
Batuhan bunları salıyor öykülerin üzerine uzaktan sinsi sinsi izliyor ve mağdur oluyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu üçlü doğru yolda cidden
Özellikle Sergen ünlüler adasındaki lobiyi ilk farkedip, başkaldıranlardan. Kendisi iyi yolda
Adalar birleşirse ve devam ederlerse Dora Dayı himayesi altına alır mı hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beu -- 1 Mart 2021; 23:35:27 >
Şu an tüm Survivor izleyicileri tvyi kapatıyor Acun'un 23.30 dan sonra reytingin %75 düştüğünü görünce ki tipini tahmin edemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 1 Mart 2021; 23:35:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acunla İrem langırt oyuncuları gibi hareketsiz
KIRMIZI lar Su böreği ve Lokum yesin diye hazırlanmış Tiyatro.
hocam seni twittera alalim. magdurhan fanlari orada.quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Öykü, İlayda, Sergen grubu ileri derecede itici bir grup olmuş. Giderlerse takım düzelir, performans açısından da sıfırlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: beuBu üçlü doğru yolda cidden
Özellikle Sergen ünlüler adasındaki lobiyi ilk farkedip, başkaldıranlardan. Kendisi iyi yolda
Adalar birleşirse ve devam ederlerse Dora Dayı himayesi altına alır mı hocam ?
Orası kesin hocam.
Hele ki bireysellik olursa işler çok karışacak.
Tolunay ın beynine kan gitmeye başlarsa o da Batunun oyununa uyanabilir ama şu an kan gitmiyor
ismail çıkarken öykü "sendeyiz, hep yanındayız, sonuç ne olursa olsun sizinleyiz"
kaybettikten hemen sonra "yanlış seçim, bana sorsalar barış derdim"
bu kadın bu yarışmada ilayda , sergen ve bazen merve ile bir çetedir. öykü ablaları hedef gösterir onlar da uygular.
ilayda ve sergen bir birey değiller. ilayda artık gördüğümüz üzere cimcime rp si yapma ihtimali yüksek bir insan. kendini her geçen gün belli ediyor.
ilayda onun lafı ile melis i yazdı. öykü ablası emretti o da yazdı.
öykü nün özelliği o. doğru insan gözükmek için doğru insanı yazar, ama yanındaki yancılarına en yakın arkadaşını yazdırır.
performans sıralamasında haftalarca birinci olan kadının kaybettiği sayılarda bahane bulmasını eleştiriyor. sen onun çeyreği kadar performans göster ondan sonra konuşursun.
ilayda ve öykü nün kaybettikten sonra gülmeleri de kayda geçsin.
daha önce yazmıştım tekrar söylüyorum. kim öykü ile takılırsa performansı düşer. çünkü toksik ve insanları şişiren bir tip. öykü yü çıkar sergen kendine gelir. öyle bir iki sayı almışlar hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 1 Mart 2021; 23:40:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamismail çıkarken öykü "sendeyiz, hep yanındayız, sonuç ne olursa olsun sizinleyiz"
kaybettikten hemen sonra "yanlış seçim, bana sorsalar barış derdim"
bu kadın bu yarışmada ilayda , sergen ve bazen merve ile bir çetedir. öykü ablaları hedef gösterir onlar da uygular.
ilayda ve sergen bir birey değiller. ilayda artık gördüğümüz üzere cimcime rp si yapma ihtimali yüksek bir insan. kendini her geçen gün belli ediyor.
ilayda onun lafı ile melis i yazdı. öykü ablası emretti o da yazdı.
öykü nün özelliği o. doğru insan gözükmek için doğru insanı yazar, ama yanındaki yancılarına en yakın arkadaşını yazdırır.
performans sıralamasında haftalarca birinci olan kadının kaybettiği sayılarda bahane bulmasını eleştiriyor. sen onun çeyreği kadar performans göster ondan sonra konuşursun.
ilayda ve öykü nün kaybettikten sonra gülmeleri de kayda geçsin.
daha önce yazmıştım tekrar söylüyorum. kim öykü ile takılırsa performansı düşer. çünkü toksik ve insanları şişiren bir tip. öykü yü çıkar sergen kendine gelir. öyle bir iki sayı almışlar hikaye.
Aha mersinaki Batuhan yeni çardan foruma bağlanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün İsmail’de hiçbir hata görmüyorum. Batu’nun da tek hatası İlayda’nın artan performansını takdir etmemesi. -
Acun avans mı veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Bugün İsmail’de hiçbir hata görmüyorum. Batu’nun da tek hatası İlayda’nın artan performansını takdir etmemesi.Batuhan ın varlığı başlı başına bir hata hocam,naçizane...
97 doğumlu batuhanı tokat manyağı yapmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
hocam seni twittera alalim. magdurhan fanlari orada.
Alıntıları GösterO üçlüyü teker teker göndereceğiz.
Kızlar yerlerde sürünüyor Acun 1 metre çapında oynuyor. Adam kendini eğlendiriyor -
Murat'ın dünyaca ünlü şarkıcı olacağım diye çıktığı yoldan Acunun dandik voleybol maçını anlatacak seviyeye düşmesi.....
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Aha mersinaki Batuhan yeni çardan foruma bağlanmış
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X