Vay be kimin eli kimin cebinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (814. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Hocam Acun 1-2 bölüm sonra biz o takozu herkese teklif ettik takoz ekstra bir avantaj sağlamıyor bazı yarışmacılar bunu tercih etti bazıları diğer türlü daha rahat ettiklerini söylediler falan anlatır bir şeyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideHocam Acun 1-2 bölüm sonra biz o takozu herkese teklif ettik takoz ekstra bir avantaj sağlamıyor bazı yarışmacılar bunu tercih etti bazıları diğer türlü daha rahat ettiklerini söylediler falan anlatır bir şeyler.
Çok saçma bir şey olur bu hocam böyle bir oyunda tüm şartların eşit olması lazım. Hani eldiven olsa anlarım bazıları eldivenli bazıları eldivensiz yarışmak isteyebilir de takoz bariz avantaj
Programda bilinçli ve bilinçsiz tonla algı operasyonu ve kurgu yapılıyor ve yılların survivor izleyicileri olarak siz buna şaşırıyor musunuz
-
Bu gözler Atakan Yusuf ve Dalaka torpillilerinin adada tabletle internete girdiğini gördü. Bunlar ne ki? Hatta ona da kitap diyenler vardı hatta panoramadaki Acunun paralı elemanları da yansıma diyorlardı. Geçen sene Nisa'ya istediği malzemeler, hatta eski adada kalma ayrıcalığı tanındı. Onların yanında bunlar ne ki. Oyunlarda da elbette kurgu var. Bugün Merve'ye karşı 8 kilo farka rağmen kazanan Aleyna Melis'e karşı avantajlıyken kaybediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Hocam dora dayının Uhud savaşında okçuya ok atmayı öğretme hikayesini anlatsana
-
Twitter'da anne dayı senin Dora avcı şoplarından birini beğenmiş öldüm bittim çatladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bedel Ödetecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Twitter'da anne dayı senin Dora avcı şoplarından birini beğenmiş öldüm bittim çatladım
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
nisanin degerini bilemedik. daha beteri geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonBedel Ödetecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
nisanin degerini bilemedik. daha beteri geldi.
Alıntıları GösterTahammül edemiyorum
Ama Evrim gibi çeyrek finale taşıyacak Acun bunu da
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
nisanin degerini bilemedik. daha beteri geldi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Şu flood u okusanızaVay be hocam
-
Ben dün akşam yazdım dünyanın en kolpa oyununu izledik diye...İlayda vitaminsizinin Ayşe yi yenmesi mümkün mü ? Zira elinde labutu 10 sn tutmayan kız 40 KG mi tutacak...
-
Labuşka mı demek istedin -
Genel anlamda sörvayvırda kurgunun hakim olduğunu belirtmek istedim.
- The Big Labuşki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 1 Mart 2021; 9:59:41 > -
Acun Labuşkalı diyebiliriz o zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X