Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Vay be kimin eli kimin cebinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Ünlülerin ayağının altına takoz koymuş Acur. Ben de bu Barış vitaminsizi Dora dayıyı nasıl yenebiliyor diyorum. Şike varmış meğersem

Tiyatro izlemişiz...

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt

Hocam Acun 1-2 bölüm sonra biz o takozu herkese teklif ettik takoz ekstra bir avantaj sağlamıyor bazı yarışmacılar bunu tercih etti bazıları diğer türlü daha rahat ettiklerini söylediler falan anlatır bir şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Hocam Acun 1-2 bölüm sonra biz o takozu herkese teklif ettik takoz ekstra bir avantaj sağlamıyor bazı yarışmacılar bunu tercih etti bazıları diğer türlü daha rahat ettiklerini söylediler falan anlatır bir şeyler.

Çok saçma bir şey olur bu hocam böyle bir oyunda tüm şartların eşit olması lazım. Hani eldiven olsa anlarım bazıları eldivenli bazıları eldivensiz yarışmak isteyebilir de takoz bariz avantaj

• Programda bilinçli ve bilinçsiz tonla algı operasyonu ve kurgu yapılıyor ve yılların survivor izleyicileri olarak siz buna şaşırıyor musunuz

• quote:

Ünlülerin ayağının altına takoz koymuş Acur. Ben de bu Barış vitaminsizi Dora dayıyı nasıl yenebiliyor diyorum. Şike varmış meğersem

Dora dayıma ayıp edilmiş

• Bu gözler Atakan Yusuf ve Dalaka torpillilerinin adada tabletle internete girdiğini gördü. Bunlar ne ki? Hatta ona da kitap diyenler vardı hatta panoramadaki Acunun paralı elemanları da yansıma diyorlardı. Geçen sene Nisa'ya istediği malzemeler, hatta eski adada kalma ayrıcalığı tanındı. Onların yanında bunlar ne ki. Oyunlarda da elbette kurgu var. Bugün Merve'ye karşı 8 kilo farka rağmen kazanan Aleyna Melis'e karşı avantajlıyken kaybediyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Hocam dora dayının Uhud savaşında okçuya ok atmayı öğretme hikayesini anlatsana

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Twitter'da anne dayı senin Dora avcı şoplarından birini beğenmiş öldüm bittim çatladım

• Bedel Ödetecek

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Twitter'da anne dayı senin Dora avcı şoplarından birini beğenmiş öldüm bittim çatladım

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

İzlerken bende fark ettim burda ama yanlış görmüşümdür diye bi daha bakmadım . Cidden varmış be

• quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Bedel Ödetecek

nisanin degerini bilemedik. daha beteri geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

Alıntıları Göster

Tahammül edemiyorum  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Ama Evrim gibi çeyrek finale taşıyacak Acun bunu da  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Şu flood u okusanıza

Vay be hocam

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt

Ben dün akşam yazdım dünyanın en kolpa oyununu izledik diye...İlayda vitaminsizinin Ayşe yi yenmesi mümkün mü ? Zira elinde labutu 10 sn tutmayan kız 40 KG mi tutacak...

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Labuşka mı demek istedin
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Genel anlamda sörvayvırda kurgunun hakim olduğunu belirtmek istedim.

• The Big Labuşki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 1 Mart 2021; 9:59:41 >
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt

Acun Labuşkalı diyebiliriz o zaman

• 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.