Gerçek dayı Çağrı dır. Ayı gibi sinirli. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (788. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooGerçek dayı Çağrı dır. Ayı gibi sinirli.
Alıntıları GösterÇağrı için dayı değil ayı olur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooGerçek dayı Çağrı dır. Ayı gibi sinirli.
Alıntıları GösterÇağRRRRRı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98ÇağRRRRRı
Alıntıları GösterÇağraaaaawwwwrrrrrrrr diye yazılır. Çağrı diye okunur. Çakma dayılara karşı tek gerçek dayı Çağrı !
-
Çağrı safi sinir. Kudurtucu bir yanı olmadığı için desteklenmiyor, hep kuduran oluyor kendisi
Hocam seni kudurtmuş ben-ce 😬 -
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Hocam seni kudurtmuş ben-ce 😬Uşağum ayup edeyesun
Çağrı ayısı Dora dayım gibi nokta tespit ve analizler yapamıyor. İki lafı bir araya getiremiyor daha. Yunus Emre Başkan da benzersiz tespitler ve analizler yapardı. Çağrı iqsuz bir pitbull desteklenecek hiçbir yanı yok
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Hocam seni kudurtmuş ben-ce 😬salavat getur
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooÇağraaaaawwwwrrrrrrrr diye yazılır. Çağrı diye okunur. Çakma dayılara karşı tek gerçek dayı Çağrı !
Alıntıları GösterRRRRRRR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HarveyinStajyeri
Bu mesaj silindi.Yunus Emre Başkana özenmişler hocam ama bunlarda IQ yok boş boş racon kesiyorlar. Yunus Emre Başkan hem ayı gibi efendiydi hem de ayı gibi patrona bile racon keserdi. Ayı gibi zeki olduğundan bahsetmiyorum bile
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceYunus Emre Başkana özenmişler hocam ama bunlarda IQ yok boş boş racon kesiyorlar. Yunus Emre Başkan hem ayı gibi efendiydi hem de ayı gibi patrona bile racon keserdi. Ayı gibi zeki olduğundan bahsetmiyorum bile
Alıntıları GösterGeçen sene burada Yunus Emreyi yerden yere vuranlar bu sene patronun karşısında geri vites yapan çağRı'yı savunur olmuşlar hocam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Geçen sene burada Yunus Emreyi yerden yere vuranlar bu sene patronun karşısında geri vites yapan çağRı'yı savunur olmuşlar hocam...
Alıntıları GösterŞaka gibi hocam
Nisa, Yasin, Ardahan, Burak, Barış, Cemalcan, Gizem gibi tiplerden sonra bu sene ilaç gibi geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ Yunus Emre -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
+ Yunus Emre+ Makbule
-
-
Hemen de kudurdular.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X