Yok hocam , ben uydurdum her şeye oyun oynattıkları için böyle birşey olsa şaşırmayın bu sene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (786. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
-
Öyle omuz atıp kaçmakla dayı olunmuyor.. Doracılar da anlayacak yakında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIYoksa mersinaki mi geliyor?
Alıntıları Göstermersinaki gelemez hocam
İnternette baktım ama askerlik ile ilgili bilgi yok -
Laf atıp gevşek gevşek gülüyor, biliyor araya gireceklerini bir de komando felan deniyor nerden uydurulmuş nette yok öyle bir şey -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
İnternette baktım ama askerlik ile ilgili bilgi yokGönüllüler Dora'ya bir oyunda komando diyordu hocam, bu muhabbet oradan geliyor.
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 28 Şubat 2021; 16:5:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Komando adam 1.50 adama şekil yapıp karşısına Pitbull Çağrı gelince süt dökmüş kediye dönerek olay yerinden kaçmaz. Olay varsa kimseyi tanımaz alayına gider.
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaÖyle omuz atıp kaçmakla dayı olunmuyor.. Doracılar da anlayacak yakında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKomando adam 1.50 adama şekil yapıp karşısına Pitbull Çağrı gelince süt dökmüş kediye dönerek olay yerinden kaçmaz. Olay varsa kimseyi tanımaz alayına gider.
Çağrı kolpa yapıp Poyraz'a yöneliyor hocam, iyi izleyin. Dora dayım profesyonel boks lisansı yanmasın diye bu olaylarda kendini geriye atıyor. 1.50'lik adamı dövse kalıbından utan diyecekler, en iyisi hiç umursamıyor.
-
Tamam işte lakaptır o. İnternete baktım baya eğitim felam almış yani askeriyeye yıllarca hizmet etmiş havası katmış millet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X