< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (556. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Romanya survivor fena sarıyor o yüzden yutupta twitterda romen survivor ruzgari estiriyorum bu sene tek basima Alexandrayi destekliyorum
Alıntıları GösterDora dayıyı destekleyin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Romanya survivor fena sarıyor o yüzden yutupta twitterda romen survivor ruzgari estiriyorum bu sene tek basima Alexandrayi destekliyorum
Alıntıları GösterAynı yerde çekilen yarışmalardan birinde millet rahatça yarışırken diğerinde t shirtle suya girilmesi de rezil bir olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün fragmani izledikten sonra bugün yarışma öncesi zaten birşey olmayacak diyerekten izlememeye karar verdim ve tahminim tuttu. Hiçbir şey olmamiş ve ben 3 saat kanser olmaktan kurtuldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mağdur tipli yarışmacı var mi çok merak ettim yoksa mağdurluk bize özgü mü ? Birde reality nasil ?
Alexandra şimdiden elendi o zaman, geçmiş olsun. -
Aman hocam sakın. -
Hayrettin'i Dora dayı da yeniyor Poyraz efendi cesaretin varsa seçmelerde Sergen ve İsmail'i alırsın. Ayrıca Ayşe kezosu Steven Doğan'a kaybediyor Dora dayıya bağırma hakkın yok o zaman siz anlat bakalımda kaybedince de Dora dayı size bağırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Şubat 2021; 1:40:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Hayrettin'i Dora dayı da yeniyor Poyraz efendi cesaretin varsa seçmelerde Sergen ve İsmail'i alırsın. Ayrıca Ayşe kezosu Steven Doğan'a kaybediyor Dora dayıya bağırma hakkın yok o zaman siz anlat bakalımda kaybedince de Dora dayı size bağırsın
Hocam Hayrettin i Çağrı yı vs Dora dayı da yeniyor Poyraz da
İsmail e Dora dayının şansı tutmuyor Poyraz ında tutmuyor arada hiçbir fark yok
Üstelik o Steven denen eleman Dora dayının klasmanı değil Hayrettin, Doğan vs önüne gelen tokatlıyor o efecik kılıklıyı
Bugüne kadar Dora dayıya İsmail-Batuhan ı kitlediler kendileri banko hayrettinle oynadılar istatistik kastılar artık yok öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcHocam mağdur tipli yarışmacı var mi çok merak ettim yoksa mağdurluk bize özgü mü ? Birde reality nasil ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam Hayrettin i Çağrı yı vs Dora dayı da yeniyor Poyraz da
İsmail e Dora dayının şansı tutmuyor Poyraz ında tutmuyor arada hiçbir fark yok
Üstelik o Steven denen eleman Dora dayının klasmanı değil Hayrettin, Doğan vs önüne gelen tokatlıyor o efecik kılıklıyı
Bugüne kadar Dora dayıya İsmail-Batuhan ı kitlediler kendileri banko hayrettinle oynadılar istatistik kastılar artık yok öyle
Alıntıları GösterPoyraz'ın her oyun 1 tane Hayrettin'i var zaten iyice göze batmaya başladı. 10 kere Hayrettinle 8 kere Çağrıyla 6-7 kere de Barışla oynamış sonra da Dora dayıya laf ediyor. Yüreği olsaydı bu oyunda Sergen'i seçerdi ama yenileceğini biliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Şubat 2021; 2:11:11 >
-
Hocam kolej tikisi geçen seneki barış gibi son 1 2 ayda çok feci patlayacak üstelik bu sene ünlü kızlarından merve ve meliste gayet iyi aticilar bireysele kalirlarsa ciddi rakip olurlar buna. Barış geçen sene son 2 ay kademeli olarak düşe düşe en sonunda sayi alamaz hale gelmişti. Son bireysel zamanlari adami berkan cemal sercan tokat manyağı yapmıştı. Ardahan bile kaptanlık almıştı bu bireyselde hiçbir şey alamamıştı rezil performansina rağmen mağduriyetle finale kalmıştı normalde final sercan/berkan cemal olmaliydi
@Jeunes Turc benim desteklediğim Alexandra hanımefendi birazcık mağdur
Realite yüksek aşırı bir kulis kaos var yorumlarda herkes x aday çıkacak yarin diyor bir bakiyorsun x ortalığı karıştırıp konseyde bir kisi bile ismini yazmadan siyiriyor
VAZGEÇTİM HOCAM DESTEKLEMESİN
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterDORA DAYIM POYRAZLA-STEVEN IN FİKSTÜR ŞİKESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPIYOR
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DORA DAYIM POYRAZLA-STEVEN IN FİKSTÜR ŞİKESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPIYOR
Alıntıları GösterDELİKANLI ADAM DEVAM EDER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 12 Şubat 2021; 3:46:32 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X