Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

@zorradam bile yazmıyor artık.Survivor cidden bitti.
    Romanya survivor fena sarıyor o yüzden yutupta twitterda romen survivor ruzgari estiriyorum bu sene tek basima Alexandrayi destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Romanya survivor fena sarıyor o yüzden yutupta twitterda romen survivor ruzgari estiriyorum bu sene tek basima Alexandrayi destekliyorum

Alıntıları Göster

Dora dayıyı destekleyin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Alıntıları Göster

Aynı yerde çekilen yarışmalardan birinde millet rahatça yarışırken diğerinde t shirtle suya girilmesi de rezil bir olay.

• Dün fragmani izledikten sonra bugün yarışma öncesi zaten birşey olmayacak diyerekten izlememeye karar verdim ve tahminim tuttu. Hiçbir şey olmamiş ve ben 3 saat kanser olmaktan kurtuldum

• zorradam kullanıcısına yanıt

Hocam mağdur tipli yarışmacı var mi çok merak ettim yoksa mağdurluk bize özgü mü ? Birde reality nasil ?

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Alexandra şimdiden elendi o zaman, geçmiş olsun.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sakın.
  • Hayrettin'i Dora dayı da yeniyor Poyraz efendi cesaretin varsa seçmelerde Sergen ve İsmail'i alırsın. Ayrıca Ayşe kezosu Steven Doğan'a kaybediyor Dora dayıya bağırma hakkın yok o zaman siz anlat bakalımda kaybedince de Dora dayı size bağırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Şubat 2021; 1:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Hayrettin'i Dora dayı da yeniyor Poyraz efendi cesaretin varsa seçmelerde Sergen ve İsmail'i alırsın. Ayrıca Ayşe kezosu Steven Doğan'a kaybediyor Dora dayıya bağırma hakkın yok o zaman siz anlat bakalımda kaybedince de Dora dayı size bağırsın

Hocam Hayrettin i Çağrı yı vs Dora dayı da yeniyor Poyraz da

İsmail e Dora dayının şansı tutmuyor Poyraz ında tutmuyor arada hiçbir fark yok

Üstelik o Steven denen eleman Dora dayının klasmanı değil Hayrettin, Doğan vs önüne gelen tokatlıyor o efecik kılıklıyı

Bugüne kadar Dora dayıya İsmail-Batuhan ı kitlediler kendileri banko hayrettinle oynadılar istatistik kastılar artık yok öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Hocam mağdur tipli yarışmacı var mi çok merak ettim yoksa mağdurluk bize özgü mü ? Birde reality nasil ?

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam Hayrettin i Çağrı yı vs Dora dayı da yeniyor Poyraz da

İsmail e Dora dayının şansı tutmuyor Poyraz ında tutmuyor arada hiçbir fark yok

Üstelik o Steven denen eleman Dora dayının klasmanı değil Hayrettin, Doğan vs önüne gelen tokatlıyor o efecik kılıklıyı

Bugüne kadar Dora dayıya İsmail-Batuhan ı kitlediler kendileri banko hayrettinle oynadılar istatistik kastılar artık yok öyle

Alıntıları Göster

Poyraz'ın her oyun 1 tane Hayrettin'i var zaten iyice göze batmaya başladı. 10 kere Hayrettinle 8 kere Çağrıyla 6-7 kere de Barışla oynamış sonra da Dora dayıya laf ediyor. Yüreği olsaydı bu oyunda Sergen'i seçerdi ama yenileceğini biliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Şubat 2021; 2:11:11 >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Hocam kolej tikisi geçen seneki barış gibi son 1 2 ayda çok feci patlayacak üstelik bu sene ünlü kızlarından merve ve meliste gayet iyi aticilar bireysele kalirlarsa ciddi rakip olurlar buna. Barış geçen sene son 2 ay kademeli olarak düşe düşe en sonunda sayi alamaz hale gelmişti. Son bireysel zamanlari adami berkan cemal sercan tokat manyağı yapmıştı. Ardahan bile kaptanlık almıştı bu bireyselde hiçbir şey alamamıştı rezil performansina rağmen mağduriyetle finale kalmıştı normalde final sercan/berkan cemal olmaliydi

• @Jeunes Turc benim desteklediğim Alexandra hanımefendi birazcık mağdur

Realite yüksek aşırı bir kulis kaos var yorumlarda herkes x aday çıkacak yarin diyor bir bakiyorsun x ortalığı karıştırıp konseyde bir kisi bile ismini yazmadan siyiriyor

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

VAZGEÇTİM HOCAM DESTEKLEMESİN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster

DORA DAYIM POYRAZLA-STEVEN IN FİKSTÜR ŞİKESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPIYOR

• quote:

DORA DAYIM POYRAZLA-STEVEN IN FİKSTÜR ŞİKESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPIYOR

Alıntıları Göster

DELİKANLI ADAM DEVAM EDER  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 12 Şubat 2021; 3:46:32 >

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Dora Dayı Gönüllülere ateş yakmayı öğretiyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

@BlackEagle03 @Fusko @Baldbny @EthanCarter III

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.