YETERSİZ HOCAM BUNLAR ANLAMAZLAR |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (557. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dora, Poyraz'ı Karşısına Aldı! | Survivor 2021
@Metz @Fusko @EthanCarter III @by_nct @Kesinizmirliksk2
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03YETERSİZ HOCAM BUNLAR ANLAMAZLAR
Alıntıları GösterDora Dayı kime ateş yakmayı öğretse gidiyor hocam
-
Dora Gönüllülere Rest Çekti! | Survivor 2021
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzDora Dayı kime ateş yakmayı öğretse gidiyor hocam
Alıntıları GösterŞu kongolu çocuğa da öğretsin hocam
-
-
ilk defa burdaki trollerle aynı kişiyi tutuyorum
-
Doğru karar hocam.
Zorro desteklerse, bir bakmışsınız Dora dayı meşaleyi almış gidiyor. -
Bu Ayşeyle Aleynayı biran önce postalamak lazım
-
bayan büyük burunlar.
panaromada ilaydayı şampiyon yaptılar bu kız ne iş nasıl girmiş nerden bulmuş torpoli acunun sukuat ekibi hacklenmişmi.
-
Ateş yakmanın yanında bu milletin değerlerini de öğretiyor hocam
-
-
ilayda queeni bi kez daha birinci yapmaliyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo Turabi olsaydı şu tiki Poyraz sinsi Steven itici Ayşe ve Aleyna'yı haşlasaydı.
Özledik be Turbo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 tane yedek getirip de 1 tane poyrazla ismaile rakip olabilecek adam getirmez misiniz ya. İkisi de krallığını ilan etmiş biri gönüllülerde biri ünlülerde.
-
Kaleci Utku'nun kardeşi performans olarak ikisini yakalayabilir ama ilk dakikada kaptanlık seçiminde Poyraz'a yalakalık yaparak kendisinden çok da bir şey beklemememiz gerektiğini gösterdi. Geçen sene Yunus Emre'yi mağdur olmaya çalıştığını düşündüğün için ilk geldiği zamanlar sevmiyordum ama aykırı tarafı inceden hoşuma gidiyordu. Bize Yunus Emre gibi şahinler lazım, yeni gelenlerin hepsi güvercin gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoKaleci Utku'nun kardeşi performans olarak ikisini yakalayabilir ama ilk dakikada kaptanlık seçiminde Poyraz'a yalakalık yaparak kendisinden çok da bir şey beklemememiz gerektiğini gösterdi. Geçen sene Yunus Emre'yi mağdur olmaya çalıştığını düşündüğün için ilk geldiği zamanlar sevmiyordum ama aykırı tarafı inceden hoşuma gidiyordu. Bize Yunus Emre gibi şahinler lazım, yeni gelenlerin hepsi güvercin gibi duruyor.
Sanırım Turabi, bozok gibi yarışmacıları artık göremeyeceğiz. Millet nasılsa izliyor olay çıkartacak yarışmacılarla uğraşmayalım kafasına girmiş olabilirler. Geçen sene bir erman geldi adam daha müdahale yapmadan elediler. Neymiş yapma potansiyeli varmış :D Saldım artık 10 senedir izlerim her sezonu böyle bir sezon daha önce görmedim.
-
Hocam bunda sosyal medyanında payı var. Barış fanları geçen sene Barış'ı sevmeyen bütün yarışmacıları linç etti. Çağrı Bozok gibi olabilirdi ama bunları hatırlayıp kendini toparlamış olabilir. Saygı, abi tartışmasının olduğu gün Çağrı'ya yapılan yorumlar ile efendileşip duygusal tarafını gösterdikten sonra yapılan yorumlar arasında 180 derece fark var. Bozok'un yarıştığı yıllarda sosyal medyanın yarışmaya etkisi bu kadar değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 12 Şubat 2021; 17:58:21 > -
Ateş yakmayı öğretmek araç hocam, asıl amaç ateş yakmayı öğretir gibi gösterip milletin değerlerini öğretiyor Dora dayı.quote:
Orijinalden alıntı: FuskoAteş yakmanın yanında bu milletin değerlerini de öğretiyor hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X