Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.611.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Ben Rtük'ün kaosa izin vermediğini düşünüyorum. Taa ne zaman küçücük çocuklar açık giyinmiş diye yetenek sizsinize ya ceza vermişlerdi ya da uyarı vermişlerdi, survivorda kat'iyen kavgaya izin vermiyorlardır. Acun aptal değil, exxen konusunda yaptıkları biraz düşündürse de, o da biliyor bizim dediklerimizi ama önünde engeller var (MAALESEF). Benim anlayamadığım tek konu şu; ATV gibi yandaş kanallar neredeyse ceza dahi almıyorlar. Acun da iyice yandaş konuma geçti diye biliyorum, herkes torpil yaptırabiliyor da bir bu adam mı yaptıramıyor? Tabi ki torpili onaylamıyorum ama Acun'un bu fırsatı olsa kaçıracağını da sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 31 Ocak 2021; 2:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Ben Rtük'ün kaosa izin vermediğini düşünüyorum. Taa ne zaman küçücük çocuklar açık giyinmiş diye yetenek sizsinize ya ceza vermişlerdi ya da uyarı vermişlerdi, survivorda kat'iyen kavgaya izin vermiyorlardır. Acun aptal değil, exxen konusunda yaptıkları biraz düşündürse de, o da biliyor bizim dediklerimizi ama önünde engeller var (MAALESEF). Benim anlayamadığım tek konu şu; ATV gibi yandaş kanallar neredeyse ceza dahi almıyorlar. Acun da iyice yandaş konuma geçti diye biliyorum, herkes torpil yaptırabiliyor da bir bu adam mı yaptıramıyor? Tabi ki torpili onaylamıyorum ama Acun'un bu fırsatı olsa kaçıracağını da sanmıyorum.

O zaman Rtük kaosa izin vermeyip yarınki oyunun fragmanında susuyorsa altında bir şeyler ararım. Şiddeti meşrulaştıran bir Acun var ve o fragman yayınlanır yayınlanmaz gerekli uyarıyı, cezayı vs her neyse alması gerekirdi.

• quote:

Ben o kadar rtük bazlı bakmıyorum olaya. Diğer taraftan şiddet veya cinsellik/çıplaklık yüzünden ceza alan kaç dizi var acaba. Gayet de izleniyorlar işte, Survivor'ın giremediği ilk 10'un yarısını bunlar oluşturuyor. Malum kesim şiddete karşı çıkmaz zaten. Ayrıca daha 2 hafta önce t shirt çıkarılırken şimdi yasak olması da sadece siteye yazan 300-500 keko ile Instagram'da saçmalayan bir grup mala bağlanamayacak bir durum bence.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Ratingler o kadar düştü ki Acun'un kim takar rtükü deyip yarınki oyunu planladığını düşünüyorum hocam. Devamlı olsa çok ağır cezalar gelir ama tek günlük olunca ödeyeceği ceza yarının Ratinglere etkisinin yanında bir hiç olacaktır. Yarın Acun'un cheat dayi olacak ama işe yaramayacak. Bizi çoktan kaybetti.

• franz392 kullanıcısına yanıt

Malum kesim hakkında çok şey yazarım ama sinirlerimi zıplatmak istemiyorum hocam. Alsınlar peştamallı survivorlarını başlarına çalsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 31 Ocak 2021; 2:44:10 >
  • Yarının fragmanında ki görüntüler bir yana Ayşe'nin de yüzü morarmış buz torbası tuttuğu bir yere rastladım, her şey bir yana da reyting uğruna bu yapılan rezillik resmen.
    Yazık Acun bu hallere düşeceğine ekibini vasıfsız insanlarla doldurmayıp seyirciye kulak verseydiniz hiç gerek kalmazdı böyle şeylere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor10dor

Yarının fragmanında ki görüntüler bir yana Ayşe'nin de yüzü morarmış buz torbası tuttuğu bir yere rastladım, her şey bir yana da reyting uğruna bu yapılan rezillik resmen.
    Yazık Acun bu hallere düşeceğine ekibini vasıfsız insanlarla doldurmayıp seyirciye kulak verseydiniz hiç gerek kalmazdı böyle şeylere.

Ayşe'nin yüzü mü mor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 31 Ocak 2021; 3:24:52 >
  • Maçuka kullanıcısına yanıt

Seyretme lan seyretme dana - Acun Ilıcalı

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt

100de 100 senden yakışıklıyımdır, resmin bile yok korkak. Resmin bile yok, dalga geçiyorsun hesapta.

• Acun bizi kaybetti bu saatten sonra ne yaparsa yapsın BATACAK kaçarı yok

• quote:

Ratingler o kadar düştü ki Acun'un kim takar rtükü deyip yarınki oyunu planladığını düşünüyorum hocam. Devamlı olsa çok ağır cezalar gelir ama tek günlük olunca ödeyeceği ceza yarının Ratinglere etkisinin yanında bir hiç olacaktır. Yarın Acun'un cheat dayi olacak ama işe yaramayacak. Bizi çoktan kaybetti.

Bizi kaybetti de belki de yarın ters tapar halk da izlemez tabi pek sanmıyorum haftasonu hem dizi yok hem de kayda değer bir yarışma programı. Ama cidden tv8 siliyoruz boykotu ve kurgudan sonra izlemiyoruz tepkisi etkili olmuştur da yarınki oyunla iyice dibi boylar.

• quote:

100de 100 senden yakışıklıyımdır, resmin bile yok korkak. Resmin bile yok, dalga geçiyorsun hesapta.

yalnız sen büyüdükten çok değiştin. bir zamanlar ekmeği için mala vuran sinan şimdi baronları korumak için sıva yapıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Acun bizi kaybetti bu saatten sonra ne yaparsa yapsın BATACAK kaçarı yok

ben basit şeyler için yaşayan bir sapığım hocam. bikinili damla can görürsem izlemeye devam ederim  

• Maçuka kullanıcısına yanıt

Seni hep sevdim Gültepeli oğlan.

• Bikini geri gelirse Kral Şakir’i bile izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Ersini yenmişti hocam 

Alıntıları Göster

Kime karşıydı unuttum ama biriyle başladığı gibi dur tamam ay ay ay diye diye suya atlamıştı.

• Survivor bu ratinglerle zarar ediyor, bitirip daha ucuz olan masterchefi başlatmalı

• barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Bence kendini her türlü amorti ediyodur ama yine de acunun bi şeyler yapması lazım resmen eriyor survivor belki de tv dizileri sezon tatiline girdiğinde reytingler yine yükselir izleyecek başka bi şey olmadığı için
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.