Finale bence İsmail ve Poyraz çıkacaktır. Konuşan yarışmacılar resmen Ayşe'nin oylarını düşürdüler, özellikle Karabacak reis canlı yayında suratına konuşarak Ayşe'yi yerin dibine soktu. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3075. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ayşenin Bukalemun benzetmesine takmış ordan vurmaya çalıştı yani kaç ay geçmiş bunu açıyor. Git dışarda sor ne soracaksan o kadar gereksizler ki.
Bukalemunun kuyruğu, başı gibi benzetmesi vardı ordan Poyraz'a da giydirmeye çalıştı küçücük aklıyla.
Alıntıları GösterPoyraz'a nasıl giydirmeye çalıştı onu anlayamadım ben.
Lafı yapan Ayşe ile Aleyna tayfası hatta lafın gittiği konum direkt Poyraz.
Poyraz'a bu konu üzerinden laf ettiyse harbi ayıp etmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
İsmail olsun şampiyon.rüyamda gördüm sonucu merak ediyorsan dm at
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ayşenin Bukalemun benzetmesine takmış ordan vurmaya çalıştı yani kaç ay geçmiş bunu açıyor. Git dışarda sor ne soracaksan o kadar gereksizler ki.
Bukalemunun kuyruğu, başı gibi benzetmesi vardı ordan Poyraz'a da giydirmeye çalıştı küçücük aklıyla.
Alıntıları GösterNe alaka dışarda soracak hocam tam da sorması gereken yerde sordu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayşe ve özellikle İsmail önde diyorlar, artık canlı sms sonuçları bile sızıyor mu cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 25 Haziran 2021; 0:3:13 >
İsmaillll reisss
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spoiler falan yok mu ? Kim eleniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Ayşe ve özellikle İsmail önde diyorlar, artık canlı sms sonuçları bile sızıyor mu cidden.mümkün değil sızması
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Poyraz'a nasıl giydirmeye çalıştı onu anlayamadım ben.
Lafı yapan Ayşe ile Aleyna tayfası hatta lafın gittiği konum direkt Poyraz.
Poyraz'a bu konu üzerinden laf ettiyse harbi ayıp etmiş.
Alıntıları GösterPoyraz ve yaverleri benzetmesini tekrar dillendirmek Poyraz'a taş atmak olmuyor mu? Zaten bu argümanı en başından kullanmaya çalışan kırmızı takım destekçileri varken kendini temize çıkarmak adına hem Ayşe'yi hem de Poyraz'ı yaktı bence tabi bu benim bakış açım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Haziran 2021; 0:4:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Ayşe ve özellikle İsmail önde diyorlar, artık canlı sms sonuçları bile sızıyor mu cidden.Sallıyorlar hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Spoiler falan yok mu ? Kim eleniyor.
Poyraz geride
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Spoiler falan yok mu ? Kim eleniyor.
Muhtemelen akbilimiz basılacak birazdan hocam, Poyraz son hafta oyunları kaybederek kendi kendini bu konuma düşürdü.
Güreşçi zengin tayfa çok büyük para harcıyormuş sanırım, bu hızla yarın da fark yaratırlar herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 25 Haziran 2021; 0:5:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationPoyraz geride
Alıntıları GösterBence Ayşe fazla abartılıyor. Ben halkta o kadar karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Düzce'deki malum şahıslar inanılmaz para harcamazsa Poyraz'ı ve İsmail'i geçemez.
-
Söz Ayşe’ye söylendi hocam. Poyraz’a gönderme yaptığını düşünmüyorum. Ama konuya öyle bir yerden girdi ki, Poyraz’ın iki yüzlülüğü de mağdur etti.
Hocam Ayşe'nin oylarını düşürdüler, özellikle Karabacak yaptığı konuşma ile resmen kızı yerin dibine soktu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bence Ayşe fazla abartılıyor. Ben halkta o kadar karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Düzce'deki malum şahıslar inanılmaz para harcamazsa Poyraz'ı ve İsmail'i geçemez.
Alıntıları GösterPoyraz bu gece ucu ucuna küsüratla zar zor Aleyna'yı eledi.Acun itiraf etti
Ayşe güçlü değil Poyraz sms yorgunu ve final oyunlarını kaybetti.karizmayı çizdirdi
Şampiyonlukta ibre İsmail'i gösteriyor
İsmailllll
Ayşe kezosu almasında kim alırsa alsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationPoyraz bu gece ucu ucuna küsüratla zar zor Aleyna'yı eledi.Acun itiraf etti
Ayşe güçlü değil Poyraz sms yorgunu ve final oyunlarını kaybetti.karizmayı çizdirdi
Şampiyonlukta ibre İsmail'i gösteriyor
Alıntıları GösterYarın Ayşe fanları Poyraz'a atarsa Poyraz dengeyi sağlar hatta öne bile geçebilir. Ama sorun şu ki ibre İsmail'i gösterse bile buna sebep olan Acun. Kırmızılara çok torpil geçti. Yarışma bitiyor Steven Berkay Merve hiçbirine söz vermedi. Çaleyna gibi vasıfsıza söz hakkı veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHocam Ayşe'nin oylarını düşürdüler, özellikle Karabacak yaptığı konuşma ile resmen kızı yerin dibine soktu.
Güreş Camiası,Kırkpınar ağaları asılıyormuş Sms'lere. bunun yarını da var İsmail Balaban bir mucize olmaz ise şampiyon olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X