🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3058. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIMillet Aleyna K'ya laf etmişte gayet güzel kadın, kişiliği beni ilgilendirmez.
Dimitra mı Kaleyna mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Dimitra mı Kaleyna mı?
Alıntıları GösterDimitra
-
Bugün yüzleşme falan olacak mı eski yarışmacılar gelip merak ettim geçmiş survivorları takip etmiyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
Bugün yüzleşme falan olacak mı eski yarışmacılar gelip merak ettim geçmiş survivorları takip etmiyordumOluyor, akşam final canlı yayında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Dimitra mı Kaleyna mı?
Alıntıları GösterNe alaka hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTubeda fragmanın altı Balabana destek mesajlarıyla yıkılıyor. Gümbür gümbür geliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
YouTubeda fragmanın altı Balabana destek mesajlarıyla yıkılıyor. Gümbür gümbür geliyoruzEn son Batuhana destek mesajları yağıyordu hocam sonrasını biliyoruz
-
-
ŞU ADAMIN KAZANAMADIĞI SURVIVORU
ŞU TİPTEKİ ELEMAN KAZANIRSA YIKILIRIM
SENİ ŞAMPİYON YAPTIRMAYACAĞIZ SAMİMİYET PERİSİ POYRAZSU! ŞAMPİYON İSO REİS İSO REİS ÇAKAR POYRAZSUCULAR KAÇAR!
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneDimitra sultan yok mu hocam
Alıntıları GösterDalakanın yancısıydı hocam sevmem.
-
balaaaabaaaan balabaaaaan ismaaaailll balaabaaaaan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
balaaaabaaaan balabaaaaan ismaaaailll balaabaaaaan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail şampiyon bugün poyraz da elenecek zaten
-
ER MEYDANLARINDA SARI FIRTINAYDIM,SURVİVOR’A KASIRGA OLMAYA GELDİM!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu bir gerçek ki orada daha fazla potaya girmesine rağmen şampiyonluk şansı olan tek isim Poyraz. Ama daha önce de dediğim gibi çok zor. O oyunu kazanıp dünkü oylamayı atlatsa %75 şampiyondu, şimdi %5 falandır o ihtimal.
ayşe yi şuan final koltuğunda görüyorum bakalım rakibi ismail mi olacak yoksa poyraz mı
eğer poyraz final koltuğuna oturursa şampiyon olur
ismail oturursa ayşe şampiyon olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 24 Haziran 2021; 19:9:8 > -
Ayşe şampiyon olursa izlediğim son sezon olabilir hocam,kendimi sorgularım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı takımdan yarışmacılar ve aynı zamanda birbirlerine zıt profiller yer alıyor finallerde hep (sadece geçen sene farklı takımlar olmadı ama zaten Acun ünlüleri bitirmeye yemin etmişti neredeyse). O yüzden İsmail'in elenmesi sürpriz olur bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X