< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3032. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İsmail rahat şampiyon olacak gibi geliyor bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de koptum şu an
Son yaver bükücü Berkay.
-
Bu sene en önemli isimleri Poyraz değil de Ayşe eledi. Bu kendisine negatif olarak yansır. Bence Berkay'dan sonra elenecek ilk isim Ayşe olacak. Yunus Emre Merve ve Berkay. Hepsini Acun kurgusuyla Ayşe'ye elettirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 22 Haziran 2021; 0:12:13 > -
Acun amacın ne yarışmacılar finalden önce birbirlerine dalsın falan mı istiyorsun
-
Harbiden, hepsi birbirini yerken İsmail aradan geçip şampiyon olacak bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Şu Ayşe son 4’e girecek ya,ona yanıyorum.Kimler kimler elendi.Daha da kötüsü var Aleyna K da performansı olmadan torpiliyle son 4e giriyor gerçi Ayşe'de de performans yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBen de koptum şu an
Son yaver bükücü Berkay.
Geçen seneki berkan falan bunun yanında yavercik olurmuş ya
bu Berkay yeni bi çağ açtı ahhahshshhshs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail aradan sıyrılır
Yaver Berkay:
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İsmail rahat şampiyon olacak gibi geliyor bana.Survivor tarihinin en korkak şampiyonu olur
-
Acuna bak nasıl manupile ediyor. Ulan acun bıktım senin bu seyirciyi yönlendirme çabalarından yeter. O kadar inbesin ki anlamıyoruz sankim. Tabi bizim salak hak yer bunları. Merveyi böyle yedin sergeni böyle yedin şimdi sıra berkaya mı geldi. Bu oylamada adalet varsa Ayşe denen kezvçban elenir planı elinde patlar korkakların işi yok. İsmaile bak helal olsun ayşeyi de söyledi Poyrazı da.
Berkay cevap verirken bile idrak edemedi Macuna vaziyeti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxAcuna bak nasıl manupile ediyor. Ulan acun bıktım senin bu seyirciyi yönlendirme çabalarından yeter. O kadar inbesin ki anlamıyoruz sankim. Tabi bizim salak hak yer bunları. Merveyi böyle yedin sergeni böyle yedin şimdi sıra berkaya mı geldi. Bu oylamada adalet varsa Ayşe denen kezvçban elenir planı elinde patlar korkakların işi yok. İsmaile bak helal olsun ayşeyi de söyledi Poyrazı da.
Dokunulmaz olduğu haftada söyledi hocam asıl korkaklık budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Survivor tarihinin en korkak şampiyonu olur
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Binbir dolap çevirenlerden bin kat daha iyidir İsmail’in olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Alıntıları GösterÇok severim hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Geçen seneki berkan falan bunun yanında yavercik olurmuş ya
bu Berkay yeni bi çağ açtı ahhahshshhshs
Alıntıları Göster -
Takım vurgusu yapan, dostluk yaygarası koparan Poyraz ile Ayşe, yaverlerine bu gece tokadı indirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X