Ayşe de hava yastığı var bişi olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3027. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İsmail, Aleyna'da ölümüne oynadı, Ayşe'de eli ayağı karıştı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berkay poyraz abisinden izin almadan oyun bile kazanamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
İsmail, Aleyna'da ölümüne oynadı, Ayşe'de eli ayağı karıştı...Eleme bugün mü hemen sms açılacak 20 30 dakikada kapanacak mı anlamadım ? bu kadar önemli elemede birde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Bu mesaj silindi.Belli olmaz berkayı söylerler çünkü smsi düşük görüyorlar berkayın
-
Konsey tanıtımında Ayşe’nin kazandığını kendileri belli etmiş. “İlk senin ismin söylendi,şimdi isim söyleme sırası sen de” diyor Acun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: horizont1905Gençlik handem tandem mi ne vardı biliyordu Ayşe mi elendi ona göre anlayamıyorum tweetlerini bu Melisa Ilıcalı olmasın yahu dandirik yazıyor hiç birşey anlaşılmıyor : )
Ben sana kazananı aday olan ve eleneni verebilirim
-
Berkay bilerek atmadı
Gaddaaar nerdesin İsmail 5-0 yenilecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Ben sana kazananı aday olan ve eleneni verebilirim
Alıntıları GösterNerden aldınız hocam bilgileri acun medyadan mı Ayşe elenmiş sanırım ama Acun medyada arkadaşım çalıştı ama çok yakın onlarda bilmiyor ki konsey canlı zaten
-
Şu Ayşe yi başınıza çıkarın aferin
İsmail moronu inşallah şampiyon olamazsın Aleyna sultanı yaktın
Ben hâlâ Berkay’ın söyleneceğine ihtimal vermiyorum -ki umarım söylenmez. Siz Ayşe’yi kötüleseniz de bu fikri tek başına vermeyeceği apaçık ortada. Son yarışta Poyraz, Ayşe’ye bilerek verdiğini varsayarak, yine birilerini maşa olarak kullanıp kendisini temize çekmiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batualfanın abisi İso Reis şampiyonluk olacsk hocam kudurun.quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Şu Ayşe yi başınıza çıkarın aferin
İsmail moronu inşallah şampiyon olamazsın Aleyna sultanı yaktın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: horizont1905Nerden aldınız hocam bilgileri acun medyadan mı Ayşe elenmiş sanırım ama Acun medyada arkadaşım çalıştı ama çok yakın onlarda bilmiyor ki konsey canlı zaten
Alıntıları Gösterbirazdan atarım özelden
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Batualfanın abisi İso Reis şampiyonluk olacsk hocam kudurun.
Alıntıları GösterEthan hocam İsmail anca kumda oynar
quote:
Orijinalden alıntı: action16birazdan atarım özelden
Alıntıları Göstertamam hocam bekliyorum benim tahminim ayşe kazanırsa berkayı söyler
-
Ağlama.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Ben hâlâ Berkay’ın söyleneceğine ihtimal vermiyorum -ki umarım söylenmez. Siz Ayşe’yi kötüleseniz de bu fikri tek başına vermeyeceği apaçık ortada. Son yarışta Poyraz, Ayşe’ye bilerek verdiğini varsayarak, yine birilerini maşa olarak kullanıp kendisini temize çekmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi için ağlamayayım hocam?quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ağlama.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X