Günlük doz |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2988. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ayşenin çabaları boşa dayı bymış.
-
Uğurtan Dora elenmeme ihtimali var mı bu akşam çünkü twitterda dün gece gördüm destekçileri vardı kalabilir mi Aleynayı eleyip ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Elimizden geleni yaptık ama koruyamadık
Alıntıları GösterAcun medyada mı çalışıyor peki şunu merak ettim Aleyna Ayşe Steven ve Batuhan potasında Ayşe mi 1. Aleyna mı ?
-
Batuhan Başkan elendiğinde yanımızda olan dayıcılar olmuştu,şimdi bizim sıramız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemdem yanilmaz hocamquote:
Orijinalden alıntı: horizont1905Uğurtan Dora elenmeme ihtimali var mı bu akşam çünkü twitterda dün gece gördüm destekçileri vardı kalabilir mi Aleynayı eleyip ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
hemdem yanilmaz hocam
Alıntıları GösterHee Dora elenmesi tabi süpriz değil hayırlısı olsun ama çok oy aldığını biliyorum dün gece : ) Benimde vardı acun medyadan arkadaşım asla bilmiyorlardı elenicek kişiyi hayırlısı ciddiyetsiz bir program olması beni üzüyor o konuda
-
Bu programda anlamadığım çok güzel izliyorum bende fakat dün Ayşe benim elimde olmayan sebeplerden burda kilo aldım mı diyor bunlar sağlık testine girmesi lazım belki guatr problemi var kızın o konuyu anlayamadım test yapıyorlar mı acaba haftalık kan alıp
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndHocam dayı zirvede bıraktı, arabayı da aldı Bahamalara da gitti Hüseyin formulünü de uyguladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: horizont1905Acun medyada mı çalışıyor peki şunu merak ettim Aleyna Ayşe Steven ve Batuhan potasında Ayşe mi 1. Aleyna mı ?
Alıntıları GösterSon iki haftanın birincisi Ayşeymiş hocam
-
-
-
AFFFET BENİ BENİ KORUYAMADIM SENİ BEN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bitmemeliydi...
-
Demek çakma dayıdan nihayet kurtuluyoruz. Çok bile kaldı, hakkı birleşmeden önce börekçiye paketlenmekti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçekten gidiyormu dora dayı kaynak sağlammıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ectavi
Gerçekten gidiyormu dora dayı kaynak sağlammıdırNe yazık ki hocam
-
Vallahi çok üzüldüm; keyifli, rahat, şekil bir dayımızdı
Tv de izlemekten keyif aldığım insan tipi
Sporcu odun gibi adamı napalım show a yakışmıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X