![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2955. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Türkiye'deki Survivor Türkiye - Yunanistan, Aslanlar - Kanaryalar, Erkekler - Kızlar şeklinde yapılmıştır ve bu üç Survivor harici yapılan tüm Survivorlar mutasyon geçirmiş Survivorumsu içinde parkur oyunlarının olduğu genellikle sporcu ve sporcu tabanlı torpilli yarışmacıların olduğu acayip bir yarışmadır.
-
Ayşe survivor a gitmeden Yasin , Demet Akalın ın yanına götürmüş , Ayşe ünlülerden oy dilenmiş gitmeden önce
Ya bu kadar olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Dora en düşük paketi 500 bin lira olan arabayı kazanmış. Bu saatten sonra elense ne, elenmese ne. Birincinin kazanacağı kadar para kazandı sayılır.
Bu sene birincilik ödülünün ne olduğuna dair hiçbir bilgi yok. Bir 500 bin lira söylentisi dolaşıyor sadece.
10 senedir ödülün 500 bin lira olması da saçmalık. 10 sene önce 500 bine en az 2 ev, 2 araba alınırdı. Şimdi 1 araba anca.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKüçükken annem ölçtürmüş, 143 çıkmış.
143 Merkez
DAYIM dokunulmazlık almış diyorlar doğru mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7DAYIM dokunulmazlık almış diyorlar doğru mu?
Bir de 2 dokunulmazlık birden almış diyorlar. Tutarsa offffffffff
-
DAYIM Kaleyna ya da zenneyi eleyecek
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndŞu kızı Poyraz ve Ayşe ile potaya sokmalılar finale kadar elenmeli yoksa işler karışacak gözü karartmışlar ben her türlü mağdurluğu bekliyorum
-
Poyrazcıların yardımları sayesinde olmuştur o 1. lik. Şu an minnet borçları var, bakalım Poyraz'ın ilk potasında karşılığını verecekler mi. Öyle yapacaklarını söylüyorlar ama aynı anda potaya girerlerse tabi bu olmaz, Ayşe elenirse kalanları umursamazlar.
Son 4 sezonda yaptıkları direkt yarı finale çıkma oyununu ayrıca yapmayıp sadece uyduruk sembol oyunuyla için bu şansı tanırlarsa çok büyük adilik yapmış olurlar, o belirleyici olacak bence.
Saat 20.25 gibi Batuhan canlı yayın açacakmış.
-
“Berkay diyorum tek bir seçeneğin var, yaver olmak.
Güç Poyraz’da olmalı. O kolye sende olduğu zaman bütün kartları Poyraz dağıtıyor,bütün kozları Poyraz oynuyor.”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batuhansız yarışma eksik hissettiriyor be.
-
Arkadaşlar taze bilgi geldi geçen oylamanın sonuçları
Normalde
Aleyna 67.322
Batu. 67.318
Ayşe. 67.316 iken
Dora dayının 8 oyu ile Ayşe 67.324 oy alarak elenecek Ken lider bitirmiş oylamayı.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Poyrazcıların yardımları sayesinde olmuştur o 1. lik. Şu an minnet borçları var, bakalım Poyraz'ın ilk potasında karşılığını verecekler mi. Öyle yapacaklarını söylüyorlar ama aynı anda potaya girerlerse tabi bu olmaz, Ayşe elenirse kalanları umursamazlar.
Son 4 sezonda yaptıkları direkt yarı finale çıkma oyununu ayrıca yapmayıp sadece uyduruk sembol oyunuyla için bu şansı tanırlarsa çok büyük adilik yapmış olurlar, o belirleyici olacak bence.
Steven potasında yardım etmediler bu son pota değil de mağduriyetin damardan verildiği haftada olan birincilik beni şaşırttı
Poyrazın son ikiliden biri olacağı garanti bir tek o zaman yardım etseler bile yeterli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 15 Haziran 2021; 18:57:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X