🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2900. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 13 Haziran 2021; 15:26:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
Alıntıları Göster
-
-
Kaleyna-Batuhan flörtleşmesi ne oldu bıçak gibi kesildi 3 haftadır
Kaleynanın sırf oy almak öne çıkmak için yaptığı oyunlardan biriydi, birde bu kıza samimi falan diyorlar inanılmaz
-
Duygulandım hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonKaleyna-Batuhan flörtleşmesi ne oldu bıçak gibi kesildi 3 haftadır
Kaleynanın sırf oy almak öne çıkmak için yaptığı oyunlardan biriydi, birde bu kıza samimi falan diyorlar inanılmaz
Ayıdan post eley liden dost olmaz hocam.
Hocam Dora Dayımı yarışmanın başlarında severdim ama sonra Batuhan Başkan daha ağır bastı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aleynanın annesinin çevirdiği tiyatro steven'ı yaktı sıra batuhan da mı acaba
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aleynanın annesinin çevirdiği tiyatro steven'ı yaktı sıra batuhan da mı acaba
hadi inşallah
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz39201:20'' 'DEN SONRA ABDESTİM KAÇTI.
POYRAZ ŞU KIZI KAÇIRIRSA APTALDIR ......
-
BOŞVERİN POYRAZMIŞ DORAYMIŞ İSOYMUŞ
HEPSİ TRAŞ HEPSİ HİKAYE
YUNAN SURVİVOR
. AÇ İZLE
-
-
Şu delimine denilen tip ne iticiymiş. Gitmiş yayında Dora'ya laf atıyor, aylar önce de İsmail'i överken kolej vs sokak gibi aptal muhabbetler yapıyordu. Süper kupa finalinde sahaya dalıp ülkeyi rezil eden bir varlığın şu lafları çok komik. 2-3 sene önce Survivor'a başvurup alınmadığı için ağlıyordu, iyi ki almamışlar bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X